Dober večer vsem,
danes ste pa napisale, berem že kar nekaj časa pa še nisem na koncu.
simonmojca a lahko še meni poveš kaj ti je rekla, lahko tudi na ZS če ti bo lažje, ker mislim da sve midve na istem.
Super za navodila in sezname

. To bo še kako prav prišlo.
zalos a kar lulčka ste merili - kok lepo
kile- jih je veliko preveč.
psne blazinice in ostalo - pojma nimam, tud jaz upam na kakšno dobro mnenje.
urša08 v trgovinah še nimajo veliko zimske robe, tako da verjamem da bo čez mesec dva toliko izbire da bomo imele še preveč, da nič ni pa je mišljeno znižanja, za novorojenčke nevtralne barve pač nič ni znižano.
phelps super kok veliko stanovanje, to bo otrok

. pajkic pa tud jaz ne bi nesla nazaj. Jaz sem namensko kupila že sedaj ene dolge za jesen.
pikizenc ne sekiraj se za nakupe, jaz do včeraj nisem imela še nič.
hator dobrodošla.
kako kaj prenašate tole vročino? mene ubija, sploh ne spim več ponoč se sam premetavam. Pri nama je konec je že vse rezgreto in se tudi ponoči nič več ne shladi, pa so ponoč vsa okna odprta. Res pa je da imam na oknih mrežo proti mrčesu in da to malo zaustavi zrak.
Jaz sem danes bila v Katja & Alen tu v Domžalah. Kupila sem 2 kompleta posteljnine (po 33 EUR 1 komp. obroba, prevleke), 3 jogi rjuhe vse tako da lahko med sabo kombiniram, kar mi je prav všeč. Isti vzorec samo eden rumene, drugi zelene barve in pa kovterček ter pa za obleči sem si dala malo duška. Kupila po 2 bodija na preklop (1 pisan en enobarven), 2 te majčke na preklop ne na trakce ampak na netke (1 pisan,1 enobarven), 2 hlačke (1 do pasu in ene z naramnicami - hlačke do pasu niso imeli v tej barvi kot sem hotla tako da mi jih sedaj brez doplačila šivajo iz tega blaga kot imam ostalo) in pa kapico. In sicer sem nakupla v št. 56 v rumeni barvi in tu zraven vzela še rokavičke proti praskanju v isti barvi in pa isti komplet zadev zelene barve št. 62.

. Zraven pa so mi dali zastonj še žabice, 1 bodi, 1 hlačke ter slinček. Zdej pa v večini samo še 62 pomoje kupujem. Bo dovolj male št. pomoje. Cene pa so malenkost nižje kot v trgovini. Pikapolonica vem da ima njihove stvari in tu imajo tam od 0,5 do 2 eur ceneje kot v Pikapolonici, odvisno od tega kaj gledaš. Tako da jaz sem rekla da bom sigurno še prišla v to trgovino.
Tako da če dodam še en pajacek od ponedeljka in žabice in je to vse kar imam za

. Aja pa tašča je že oprala in zlikala 60 novih tetra plenic in me že čakajo

. Jih ima doma celo omaro

.
Nič sedaj pa postelja kliče.