IZVIRNO SPOROČILO: coach
Malo gledam te vaše linke za opremo, vozičke, pohištvo,... Mislim, da bom jaz kar rabljene stvari nabavila, ker te cene so nore, če želiš vse novo!
Ziher se da dobiti dobre stvari za zmerno ceno, pa če je bilo uporabljeno za eno bebo, ne more biti zanič... Ne bo pa imel/a vrhunski voziček z oh in sploh dodatnimi funkcijami, ki jih tako najbrž ne bi potrebovala...
Ene si na linkih ogledamo, potem še v trgovini, primerjamo cene, potem pa nabavimo pa rabljeno. Vsaj jaz bom - voziček, pa verjetno še kakšno zadevo. Zakaj pa ne bi rabljenega kupila, če pa nam kdo kaj podari/posodi, pa tako rade uporabimo. Jaz špijuniram za kakšno zelo praktično rabljeno previjalno mizo za malo €

. Bi jo bodoči očka pobrusil in prebarval, pa tudi brat ima "mizarsko" podlago, torej ne bi bilo problema. Samo, da ne razpada.

Kot sem že 100x omenila, moj oče je za sestrico enako naredil z 20 let staro posteljico, ki jo bo imel tudi moj

.

Vsi so mislili, da je nova ali pa maximalno 2 leti stara. In zato menim, da se da zadeve fajn predelati. Je pa res, da je prva varnost, sploh pri vozičku, jajčki in podobnem.
Nisem še omenila, da sem bila danes na cuker testu. Pa saj ni tako hudo nagravžen ta koktejl.

Ni ravno moja najljubša pijača, ampak na silo vliješ vase, pa je. Po tem pa ne smemo eno uro nič piti, tako je meni rekla.
3D UZ... Jaz ga imam naslednji teden, ko bom

26t1d. A ni to malo pozno? Po nekaterih podatkih berem, da je dobro delati med 22-25t, po drugih med 25-30t. Otrok ne sme biti prevelik, pa tudi obrne se lahko. Upam, res upam, da vidiva spol, da bo 100%.

Ima katera sliko 3D, kjer bi se videl spol? Baje, da se zelo nazorno vidi, če je le pravilno obrnjen.