IZVIRNO SPOROČILO: zori82
Baje se otrok začne obračat na glavo nekje od 25. tedna dalje (eni prej, drugi kasnej). Moja kolegica je mogla it na ročno obračanje 14 dni pred rokom, ker se bebica ni hotla obrnat (boli ko
). In glej ga hudiča na rok se je spet obrnu na nogice, tako da so mogli naredit carski.
Meni je soseda razlagala o tem ročnem obračanju. Ni nujno, da jim ga uspe obrniti, pa še boli baje ful. Nekako ti z rokami premikajo trebuh.

Njej so to delali, pa ni uspelo, je rekla, škoda bolečin. Na koncu je morala imeti CR, je pa rekla, da bi raje šla naravno rodit.
Jaz sem tudi na hipe

za v posteljo. Včeraj sem pomivala okna, pobrisala sem tla, prah, vsega skupaj cca. 2 uri. Zvečer pa padla v posteljo. Nisem mogla več ne sedeti ne stati, ker me je križ bolel, pa tudi sramno kost sem občutila. To pripisujem temu, da se premalo gibam. Se bom morala več gibati, če ne bo še hudo do poroda. Saj vem, ne zmoremo več toliko, ampak vseeno. Tudi v počepu ne morem biti dolgo (npr. pri pobiranju zelenjave na vrtu).
Zori, super za 3D. Jaz upam, da se mi pravilno obrne, da bomo videli spol. Vidim, da imaš ceno skoraj enako kot jaz.
Ljubljana, take solatke tudi jaz obožujem. Moram si nabaviti par živil, zmanjkalo mi je tune, sira, skute... Jaz rada mešam, enkrat eno, drugič drugo.
Imam pa tudi jaz apetit, večkrat postanem lačna. In enako kot pri Ljubljani, odkar je sladoled v zamrzovalniku, si ga MORAM privoščiti. Še sreča, da ga naši domači jedo ponavadi po kosilu, ko meni še ne paše in potem včasih pozabim nanj.
Škorpijonček, super kosilo!
Bostina, kako pripraviš krompir in fižol?