Hej punce!
Na štajerskem se je končno ohladilo, nekih neviht (hvala bogu) ni bilo (vsaj pri nas ne)!
Prenavljanje je uspešno končano,....v ponedeljek skočim v obija po dodatno belo barvo za les in še enkrat prebarvam eno omaro na hodniku (mi je zmanjkalo za drugi premaz), sprememba je očitna, hodnik je veliko svetlejši in prijaznejši,.....se tudi moj
zdaj strinja, ko vidi kako izgleda, prej pa je jamral, ker sem si toliko dela namislila
Naslednji teden pa še po par malenkosti,.... kotne letvice, pa nov luster
za otroško, pa panelne zavese namesto drsnih vrat na omari na hodniku,....pol pa lahko začnemo urejat otroško in nosit stvari domov.
Šola za starše - jaz grem septembra na Vošnjakovo - štajerke gre katera tja ali greste vse v UKC?
Umivanje oken - midva imava masardno stanovanje, pa so strešna okna vseeno tako visoka, da jih jaz ne morem sama vredu umiti, ker ne dosežem zgornjih robov, pa zato dragi (godrnjaje
) prevzame to opravilo.
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
sm prej brala svoj post. in ugotovila da sm bla rahlo napadalna.ni biu moj namen,ampak sm se spičila neki doma in pol hormoni bruhajo iz mene tko da nč pametna nism...sam tečna
grem se hladit pod klimo.
papa
Taka napadalnost tudi mene dostikrat prime, preprosto ne morem kontrolirat svojih ust, ko mi pride kaj na pamet ali pa me moti že čveknem - rabim nagobčnik,...

sam se tolažim, da bo mojega lulčka tiščalo, če nebom povedala kaj mislim

( je moja draga taščica prejšnjo nedeljo rekla da mora pazit kaj govori ker ena zelo občutljiva za mizo sedi,.... sama sreča da je nisem slišala, pa sem šele po kosilu izvedela

)
Majabar - čestitke za vizo, držim pesti še za ostale papirje!
IZVIRNO SPOROČILO: naša beba
saj včasih je tudi treba kihnit med kuhanjem...
Sam ne v lonce kihat
Renesme - pri nas občina "časti" hrano za prvih 6 mesecev.
Aleunam - sprememba na seznamu - nov PDP imam 3.11.
Nejka - dobrodošla nazaj, pa upam, da te bolečine in težave čimprej zapustijo!
Kilogrami - nevem kaj se dogaja,.... poskušam se 1x na teden stehtati, pa sem prej pridno "stala", zdaj pa se mi zdi, da vsak teden nabiram po pol kg, prehrana (količina) je ostala enaka,....se tolažim, da otrok raste in je zato večja številka
Cuker test - jaz bom kar v ponedeljek zjutraj šla, izvidi bodo itak počakali do naslednjega pregleda.
Lep in hladen vikend vam želim, vsem ki ste pa na morju pa seveda čimveč sončka!!!