Dobro jutro,
paše tole sveže jutro spet...pa napoved je še kar podobna za naslednje dni...sam da ne bo fejst vroče in je že super.
Jst že pridna, mal pospravljam in na kupu najdem kavbojke, ki sem si jih kupila kakšen mesec nazaj, nosečniške seveda. Madona sem jezna, žalostna, saj ne vem kaj naj rečem. Sem jih dala nase in komaj gor spravila. Nekje sem enkrat prebrala, da so nosečniške cote prirejene in se kupi ponavadi ista cifra kot jo nosiš...takrat sem oklevala med 40 in 42 (že itak sem vzela eno cifro večje) in sedaj komaj čez noge in rit spravim to cifro gor...pa kilce bodo še itak šle gor in mi sploh ne bodo več prav. Takrat sem bila zmenjena s prodajalko, da če pstim listek gor, lahko zamenjam...no, do tu vse lepo in prav...sem pa en butelj od butla, pa vrgla račun z vrečko vred stran. Kaj mislite, mi bodo hotele zamenjat za večjo cifro? Ja, se kr pozna ko je tko vroče, da ne nosimo teh oblačil in po teh stvareh se potem vidi, da pa le nekaj teže naberemo. Me je kr strah kaj bom nosila septembra, oktobra v službi...ker v trenerki ravno ne smem biti
.
Včeraj je pa tudi moj začutil brcike, jej kak se mi je fajn zdelo, ker vedno ko sem rekla, da se nekaj dogaja (še vedno mislim, da so to moje čreve
, pa očitno niso), je dal roko gor, pa on ni čutil, no včeraj pa je tud mali njemu privoščil to veselje
. Ma pa ponavadi kar iste ure vsak dan, tako, da če pri tem ostane po porodu, bom zelo zadovoljna
.
Moj popek ratuje čedalje bolj raztegnjen in je že prava jama
, se mi zdi, da naslednja stvar bo, da se bo navzven izbočil. Buši je še kar ok...nič oreng prevelik, je pa tak, da se jasno opazi nosečnost...mi je full smešno, ko vsimimoidoči gledajo tako direktno v trebuh.
A katera razmišlja o tistem novem gelu, ki kao lajša porod?