IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
nejka000 razen zelene podlage , ki je pobarvana s pastelnimi kredami, je ostalo z barvicami.
Tekst pa je s kaligrafskim peresom in rotring tušem.
lepo je, takšna darila so najepša
jaz ogromno rišem in slikam, in tud drugi ponavad hodjo k meni da jim kaj nardim za darila in podobno, sestra pa še aranžira full lepo, tak da jaz daril ne kupujem skor nikol, vedno je kaj lastnoročnega za darilo.
no me smo pokofetkale in ko smo šle narazn se je lih dež ulil. he he ni čudno, same babe na kupu
kile jaz sem pridelala vsega 4,5 kile in se moja G kr čudi kako mi uspe, ker med prvo nosečnostjo mi je kile v materinsko kr z rdečo barvo pisala
sredstva proti bolečinam jaz o njih sploh še nisem razmišljala. med prvim porodom je šlo ve tako hitro da se bolečin sploh ne spomnim in tudi nisem nič dobila proti njim, tako da upam da bo tokrat tudi tak.
pozabljivost meni pa moji možgančki delajo 100 na uro. prej sem pozabljala skoz neki, zaj pa sem ko računalnik, vse ostane shranjeno v glavi.
zgaga včeraj sem mislila da bom znorela. jedla sem čežanjo (dušene jabolke) in sem mislila da mi požiralnik zgori. Ni pomagalo nič. Pa še kr me peče. Vidim pa da se morem tudi pri kavi omejiti, ker me začne pečt ampak to še ni tako hudo kot po določeni hrani.