IZVIRNO SPOROČILO: pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
jaz sem danes dobila domov še odločbo od komisije in imam podaljšano bolniško do porodniške, torej do 4. oktobra. Bi jo pa rada prej prekinila, ker imam še kar veliko nadur in dopusta, tako da se moram mal pozanimat kako to narediti. Ker predlog je bil podan samo do konec Avgusta in bi se mi ravno izšlo, zdej pa ko so mi jo dali več bom mogla pa prekiniti prej. Je pač dopust bolje plačan kot bolniška. Nam dopusta in nadur ne izplačujejo in jih moraš kar porabit.
pol si na istem kot pri nas... Samo mislim, da ne bi smela imeti ovir, da greš iz bolniške prej na dopust in nadure.... Po zakonu so ti dolžni omogočiti izkoristiti letni dopust in če bi ti kdo kompliciral napiši pisni zahtevek, ker potem lahko dokazuješ, da ti tega niso omogočili (zaradi porodniške ti naslednje leto z 30.6.propade preostanek dopusta) . V tem primeru so ti ga dolžni izplačat.... Samo za izterjavo moraš met dokaz, da si dopust zahtevala in ti ga niso odobrili...
Hvala
pajac, bom vidla kaj se bom zmenila. Če bodo komplicirali bom pa res uradno v pisni obliki oddala.
Jaz sem imela danes namesto jutranje kave en kozarček sladkorja na polikliniki, potem pa sedenje tam. Ampak je vse v mejah normale

tko da sem zaključila s tem. Mi je pa komaj našla žilo, pa še to čist na strani ker naj bi bila polna vode

.
Naša beba a si ti bila tud na polikliniki v LJ? Je ravno ena zraven mene reševala križanke

.
Porodniška - jaz bom mogla v Avgustu urejat, ker zadnji rok za oddajo imam 3.9. in ker imamo izplačilo plač 5. v mesecu, pač te Avgustovske ne bo noter. To je zame še bolje, manj ko je bolnišk not bolje je.
Pozabljivost - Danes zjutraj sem 15 minut iskala ključe od avta, mislim da to vse pove.
phelps, ljubljana res lepi copatki
ljubljana slika je pa res lepa, sploh besedilo je zelo lepo napisano. jaz bi jo dala še v stekleni okvir in je super darilo.
sredstvo proti bolečinam - moje mnenje je "več je bolje je" če bi lahko zbirala bi se sigurno odločila za epiduralno.
ležalnik - Jaz sem se danes ustavila še v BC in videla tega
http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Sdraietta+Melodia Sam v drugi barvi. Meni je res všeč, ker je kot lupinica, primeš za roč in neseš, pa še srtehco ima če ga imaš pred hišo. Je pa kar drag 110 EUR, tako da moram še mojga prepričat kok je res oh in sploh najbljši

. Second best pa mi je tale
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=206079. Jaz rabim enega za prenašanje, da ga lahko okoli hiše nosim.
Škorpijonček - Jaz tudi mislim, da če so ti zdej prav ti bodo kasneje tud. To kar raste s tabo se mi zdi. Vsaj moje hlače se kar širijo skupaj z mano.
celulit - Ja tud jaz sem med srečnicami ki se mi je pojavil sedaj v takem izobilju kot še nikoli. Hodim k maserki, ker mene to prav boli, nikoli prej nisem vedla, da lahko celulit boli.
ljubljana, nejka čez 4 kg wow, to pa je. Upam da moja beba ne bo tok težka/ek.
Evo sem se prebila do konca. Zdej grem pa mal ven na sončka posedet.