IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana
Priporočljivo je, da čim več časa prebijete stoje se sprehajate, delate počepe, gibate, da gravitacija naredi svoje. Midva sva se malo hecala pa sva po hodniku celo četvorko plesala, da so se sestra malo narežale.
Jaz bi pa tegale zbrala za seznam, da bo enotno le barva pleničke se bo razlikovala

super sta se tole spomnila - četvorka pred porodom

si kar predstavljam kako sta bila sestram simpatična
se strinjam z izbiro namesto
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000
Jaz sem rodila po hitrem postopku, skor na WC-ju. Mi je dala klistir, so se začeli popadki in ko morš it na WC da spustiš ven klistir, sem jaz mislila da bom že rodila. Popadki sploh ne vem če so me boleli, ne spomnim se ničesar, vem samo da ko sem ležala v porodni pa je bil samo moj zravne, sem se zadrla da bom rodila, pa ni blo nobenga blizu, pa se je moj začel dret pa babice iskat češ da ma glavo že zunaj. Ko je babica prišla sem samo še do konca prtisnila pa je bil naš paglavček na svetu.
Tak da je blo vse skup full na brzino.
uau, podpišem TAKOJ za tak porod v drugo
Nejka, kaj ti pa sedaj kaj rečejo na pregledu? vidim, da tokrat pričakujete punčko, je tudi ona kaj večja? meni je groza, ker naj bi bil tudi ta, ki ga sedaj pričakujem velik pa pravijo, da je drugi ponavadi še večji kot prvi

In kakšen je bil potem Žan kot otrok, med večjimi ali je bil le pri porodu med večjimi? Moj Tit je še danes med večjimi, konstrukcijsko prav izstopa od sovrstnikov.
Soncchhek....jaaaaaa, se strinjam, meni smo me nosečke ful lepe, že od nekdaj me to fascionira

.