Uh, koliko ste napisale
Zori82, kot so že ostale rekle, nisi edina... Jaz tako majhnega sploh še držala nisem n i k o l i... In ko razmišljam o oblačilih in pripomočkih za otroke, mi gre po glavi samo to, da bom lahko uporabljala in pri tem ne poškodovala mojega otročiča (vem, noro se sliši, je pa iskreno).
Oblačilca, dobro, da ste povedale glede velikosti, jaz sem nakupila le par simboličnih stvari in sem jasno še zmedena pri kateri št. naj začnem.
pajac, katero posteljico in jogi ste vzeli v Ikei? Mi2 razmišljava o tisti najcenejši varianti (za 35 eur), ker nama je zelo všeč, da je masiva (ni iverka) in ni barvana ali lakirana. Če bo v živo videti ok, jo bova kupila.
Včeraj sem dobila predelano (pobarvano in urejeno) mojo zibelko (v kateri sem še jaz spala), čisto navdušena
Danes nisem ravno olimpijsko razpoložena, čeprav je moj zadnji dan službe pred dopustom. Včeraj sem prišla domov, smo imeli obiske, potem pa takoj likat in pripravljat za na morje (greva jutri). Ob 10.00 sem imela trebuh kot kamen, zato sem šla spat in takoj zaspala. Čez cca 1 uro se mi je pridružil moj, takrat me je začela noro zgaga pečt in sem šla popit mleko in ker ni pomagalo, sem vzela še Rupurut in ga takoj izbruhala
(sumim, da sem ga premalo polizala in preveč grizla). Danes je ok, me pa malo skrbi, zakaj kar naenkrat bruhanje. Glede morja, imava plačan riziko odpovedi, pa vendarle... Kaj bi ve storile na mojem mestu?