Pozdravljene čvekice
!
Se spet malo javljam..., no, mislim in upam, da sem zdaj iz najhušega
.
Sem čez vikend imela hude krče in rjav izcedek pa sva z mojim šla na urgenco (saj veste, za našo
smo pripravljene narediti tudi veliki halo)... Kot prvo sem jim komaj dopovedala, da nisem občutljiva in da prenesem veliko bolečine ter da se bojim za svojo malo pikico, na uz seveda še ni bilo nič vidno (včeraj je bil komaj 5 teden), so mi delali urinski test, ki je bil na mojo grozo negativen... Obema se je porušil svet, še posebej ker je ena sestra bila skrajno neprijazna...
Mislim, njihov "šiki-miki" urinski test je bil veljavnejši od cb, ki mu pa drugače dajejo velik pomen
Midva pa naredila 3 različne teste in vsi nedvomno pozitivni!
So me zadržali tam, se do mene obnašali kot da sem 16 letna smrkljica, ki nima kaj drugega za delati, kot zajeb... folk po bolnišnicah..., mislim ej... No, so naredili še krvni test, ki je seveda potrdil nosečnost..., phe, potem pa se je začelo prilizovanje.... Na bruhanje mi gre, res..., kaj to vse doživiš
Sedaj večinoma počivam, ker še imam zmeraj močne krče in občasno izcedek, a seveda moram počakati še vsaj 1 teden, da grem potem k svoji g in upam, da zagledam
svoje pikice.
Tresem se kot šiba na vodi, ker ne želim spet podoživeti izgube
.
Upam, da vas nisem zamorila, a sem se morala "izkašljati", ker verjamem, da če kdo-me boste ve zagotovo razumele.
Hvala vam za to.
Phelps odgovarjam malo pozno, pa vendar (bolje pozno kot nikoli
) saj po srcu in po duši sem primorka, a izključno zaradi tega, ker nadvse obožujem morje, sonce, pesek in neverjetni podvodni svet
..., jah, drugače pa klepetava štajerka
Majabar prav si se odločila, ne pusti se!!!!
Nosečkice, lepo bodite!