Živjo punce!
No končno malo miru, sem hčerki oddala k babici, da vam lahko vsaj kaj napišem
še s četrtkovega pregleda nisem nič poročala.
Skratka še vedno je naš škartek ok, je pa malo večji kot naj bi bil po datumu in mi je zato malo naprej prestavial datum, napisala mi je 4-5.11, tako da me lahko kar prestavite na 4.11. Naslednji pregled imam 3.5. me je pa dala na bolniško do naslednjega pregleda, ker mi je res ful slabo in bruham, tako da upam, da bom zdaj malo k sebi prišla ko bom doma.
Dobila sem tudi slikico in se je lepo videlo tudi nogice, pa celo premikal se je, to me je pa res presenetilo sem kar pogledala, ko mi je G rekla lejte premika se pa sem res videla
Skratka majabar si me s tole potico malo izzvala, pa sem se je lotila, tako da se že testo pripravlja, čeprav ne vem če mi bo pasala, ker mi nič sladkega ne paše, drugače jo bodo pa drugi pojedli
Drugače pa počutje je še vedno zanič, slabo mi je pa utrujena sem, mi je pa dala še G ene svečke proti slabosti, samo me je malo strah jih jemali, da nebi bilo kakšnih stranskih učinkov, ker se malo navodila prebrala, pa sem sicer eno vzela, ampak ne vem če bom še, ker se mi zdi da mi ni kaj dosti pomagala, tako da bom videla kako se bom odločila.
No lepo se imejte pa lepe praznike vam želim.
Lp,
Daya