Dobro jutro!
Ste napisale za cel roman
portorož, verjetno nas nič več ne bereš, topel objem tudi od mene. Ful sem pogrešala tvoje poste, sedaj pa tole
. Želim ti, da ti čimprej odsranijo pregrado, potem pa pozitivno v nove boje!
majabar, vau, 11 teden
Kako se počutiš?
Jaz sem ok, za vikend sva se imela super, sva šla malo naokoli po obiskih. HB so bile tokrat slabosti znosne (očitno mi paše, da jem in ta vikend sem več kot sicer). Mi je zadišal tatarski biftek, ki je bil na mizi, pa sem se mu uspešno uprla
. Imam pa tudi jaz že dovolj vode in jo sedaj malo razredčim s sadnim sokom (čisto malo, toliko, da ni tisti ogaben okus po vodi
- je ena napisala, da ima podobne težave). Sladko še vedno ne gre, sem sicer pojedla en kos potice, pa ni bilo ok, zato bomo pri sladkem še malo počakali. Sem razmišljala, če ne bi bilo slabosti, bi se počutila odlično in naj tako ostane
En dober recept (za tiste, ki jim sadje že preseda): kivi, jabolko, pomarančo in banano narežem na kocke, dodam mleko in zmiksam. Meni je všeč brez sladkorja, včeraj je bila to moja odlična večerja.
Pregledi...hm. Pred nosečnostjo sem vedno govorila, da bom šla na nuhalno, potem sem pa sedaj malo brala, kaj vse to pomeni, pa me je kar malo stisnilo (in sem začela razmišljat, če sploh naj grem). In moj vztraja, da greva. Sem mu razložila, kaj to pomeni in da se bo v primeru slabih rezultatov (seveda po dodatnih preiskavah) potrebno odločit kako naprej, pa je rekel, naj neham to brat in bova o tem razmišljala po pregledu, (če) bo potrebno to razmišljat.
Meni je bila moja zgodba s srčkom dobra šola, ki me je naučila, da ni potrebno takoj obupat. Dobro se počutim, sem pozitivna, kaj več kot to pa sama ne morem naredit, zato se z nepotrebnimi stvarmi v naprej ne obremenjujem.
< Sporočilo je popravil phelps -- 6.4.2010 8:30:56 >