Pozdravljene
,
še ena se vam bo pridružila in občasno pokomentirala in potrebovala kdaj kakšen nasvet
.
Naj kar takoj povem, da vas berem že od vsega začetka, pa nekako ni bilo poguma, da se pridružim. Včeraj smo opravili drugi pregled in kljub temu, da sem rekla, da se prijavim na forum, ko bo opravljena še NS, sem danes vseeno tukaj. Ma razlog...slaba izkušnja...SS v preteklosti, pa se ni luštno prehitro veselit, čeprav sedaj smo že v 10 tednu in sem vedno bolj prepričana, da pa že skoraj ne bi smelo več biti kaj narobe
.
V glavnem, veliki smo bili 2,08 cm, migamo, mahamo, srček tiktaka, mali pa v svoji vesoljski ladji plava kot riba v morju
.
Še par podatkov za seznam, PDP 22.11., pregled 3.5., za NS pa se prijavim v ponedeljek tako da še ne vem.
Pa še par stavkov kako preživljamo; najprej itak nisva dojela, da je sploh kaj, dokler ni pokazalo
, pa še to sem morala v naslednjih dneh še po en test, da sem se malo bolj ˝prepričala˝
. Uspelo je po štirih poizkusih...znaki...najprej je bila prisotna zaspanost, potem so joške kar naenkrat postale tko polne in težke, da ni šlo več spati v mojem najljubšem položaju, malce slabosti brez bruhanja in seveda izcedki. Se mi zdi, da ni blo nič hudega, sploh ker se je večina znakov omilila in smo pred drugim tromesečjem, kjer je itak baje vse lepo. Pa še to...kr nek čuden feeling, ko izveš, čeprav namerno delaš na tem...kaj vse ne bom mogla nekaj časa početi, sem res pripravljena (no to se lahko celo življenje sprašujem, pa bo itak vedno odgovor, da nikol nismo dovolj pripravljeni
). Da pa ne govorim o mojem, ki je tako vesel, da še bolj kot jaz bere razne revije, forume in spremlja potek prihoda najinega vesoljčka. Je prav smešen, ko živi v nekakšni fantaziji, da so
ziher ene vrste vesoljčki
, pa naj ima veselje, ga je tko luštno gledati.
Nič...malo sem se razpisala, upam da še kakšno rečemo in skupaj dočakamo težko pričakovani november.
Pozdravček