Dobro jutro!
Nekaj dni nisem brala foruma, tako, da je danes veliko novega. Čestitke vsem, ki ste uspešno opravile preglede, tistim s težavami pa želim, da bi bilo čim prej vse jasno in ok!
Pri meni se je tudi dogajalo... V četrtek ponoči me je kar precej bolel trebuh, zato sem šla v petek zjutraj na pregled k moji G. Naredila je zunanji ultrazvok, Phelps veselo raste, je rekla, da nosečnost poteka normalno. Sva pa tudi ugotovili, da je maternica precej nižje od tistih mojih bolečin. Smo se potem pogovarjale s sestro, je rekla, da je prav, da sem prišla, ker sem sedaj pomirjena. Včasih je že to, da ti zdravnik pove, da je vse ok, dovolj, da bolečine prenehajo
Pred pregledom sem bila 3 dni zaprta in me je zato verjetno bolel želodec. Sedaj je ok, veselo "oddajam tovor" vsako jutro, bolečin več ni. Se pa konstantno nekaj dogaja tam spodaj
V soboto smo bili na poroki in je bilo zelo zepo. Naplesala sem se, najedla tudi, počutje je bilo enkratno. Sem bila pa v nedeljo čisto fuč, slabo in zaspana skozi ves dan. Ampak danes je ok, polna energije. Jeeeej
Popoldan naju čaka nuhalna svetlina, potem imam pa do konca tedna dopust. Ne vem, če se bom kaj javila, ker smo doma izključili siol zaradi delavcev.
Uživajte tudi ve, dnevi, ki prijahajo so res čudoviti! Jaz se jih že totalno veselim, med drugim tudi zato, ker se bom po dolgem času srečala s sošolkami iz faksa. Jeeej