IZVIRNO SPOROČILO: netyka
phelps v bistvu sem tudi jaz kar nekaj časa razmišljala če bi se pridružila forumu. predvsem zaradi tega ker sem se bala da bom prebrala kaj takšnega kar bo me negativno presentilo ali me prestrašilo. ampak sem potem razčistila sama s seboj in si rekla da vsaka nosečka doživlja nosečnost drugače in vsaka ima svoje izkušnje. jaz bom pač poslušala svojo G, bom pa svoje vtise z veseljem delila z vsemi sonosečkami. in sem ugotovila da kljub vsemu tu in tam naletim na kak podatek ki mi tudi koristi
je pa prijetno klepetati z bodočimi mamicami ker kakorkoli pogledaš, vse bomo čez pol leta stiskale naše štručke in verjamem da bodo kar hitro pozabljene vse tegobe iz časa nosečnosti in nam bodo ostali samo lepi vtisi in en kupček slikic :)
In prav je tako
renesme, moja pikica je že od vsega začetka premajhna za moje tedne, ginekologinja mi je izračunala datum poroda glede na 28 dnevni cikel, jaz ga imam dejansko 33. Tudi na NS mi je rekla, da je majhen, ampak da je zdrav.
Moram sedaj obupavati?
Po naravi sem optimist in tega mi nihče ne more vzeti
Od mojega fanta brat ima punco, ki ima rok 1 mesec pred mano (stara je 35 let, prvi otrok, enkrat je šlo že naprej). Iz dneva v dan imajo boje, kje jo kaj boli, kje jo kaj špika, ipd... Mislim, da to ne za pikico niti za njo ni dobro. Ji skušamo povedat, da 24 urno ležanje v postelji ni ravno dobro (1x do sedaj je šla iz hiše, pa je po eni uri skoraj omedlela od utrujenosti), ampak to mora ona sama pri sebi razčistit in šele ko bo, bo uživala v svoji nosečnosti.
Jaz se dobro počutim v svoji koži, sem pa jasno na realnih tleh, v mesecih ki prihajajo bo za nas še mnogo presenečenj (žal bodo vmes tudi negativna). Življenje je polno sprejemanja kompromisov.
Dovolj je že "žrtev" med novembrkami2010, moramo in BOMO prišle do konca in vse bo ok!
Bodi dovolj za danes

Vikend je tuuuu, jeeeeej