IZVIRNO SPOROČILO: Marimax
Alenaum: vidim te, ku-ku prijavljena si. Daj javi se kako si kaj. Pogresam(o) te !

Big sister vas gleda.
Saj je težko vas redno brati in se ne oglašati. Punce, kje še imajo nosečniška oblačila, razen H&M? Še katera takšna trgovina (ne nujno samo nosečniška oblačila) v MB?
Drugače fizično počutje OK, v soboto sem bila cel dan na nogah, pa me je zvečer kar vrglo v posteljo. Občasno me spodaj boli kot med

, najbrž se maternica širi. V petek imam pregled, komaj čakam. Priznam, da prav rabim potrdilo, da sem noseča.

Ker mam svojo podlago, še ne opazim spremembe pri trebuščku, razen popoldne/zvečer, ko je malo bolj poln. Kilogrami stojijo, naj čimdlje tako tudi ostane.

Danes sem dopolnila 15. teden. Ko sem pogledala na koledar (kjer so ponedeljki posebej označeni), kar nisem mogla verjeti.
Drugače psihično pa je malo drugačno stanje... Poroka iz večih razlogov odpade, zato tudi ni bilo volje za pisanje... Mogoče se kdaj razpišem kaj več o tem, sicer pa še preveč boli.
Pildek, 
. V kolikor se še odločita, resnično upam, da nosečnost uspe brez problemov.
Soncchhek, upam, da bo čimprej boljše in da se slabosti umirijo.
Phelps, ti pa ne skrbi zaradi sanj... Vse bo v redu.
Teycika, moj

je imel/a na NS utrip 169, pa ni omenila, da bi bilo karkoli narobe.
Škorpijonček, jaz znakov skoraj nimam. Običajno me na nosečnost spominja le to, da nimam menstruacije.

Ampak saj bo kmalu, bo buši bolj napet.
Lottyka, si kupila rabljen Angelsound? Jaz bi ga tudi imela, ampak za novega mi je brez pomena dajati 70€.
Dovolj bo...

Pridne bodite.
< Sporočilo je popravil aleunam -- 10.5.2010 15:05:43 >