Lottyka, drži se. Resnici na ljubo bi tudi meni pasalo v tem trenutku kakšen teden pavze, ker pozno pridem domov, dom je pa (še vedno) v razsulu. Vsaj toliko, da v miru pospraviva, potem bi šla pa nazaj v službo
Ampak vsega ne morem imeti
Bostina, jaz sem za
simbolično kupila le eno bež majčko z dvema ježkoma v NKD-ju. Presenetljivo, lahko se zelo zadržim. Gledam, opazujem že, kaj več pa še ne
. Opazila sem tudi, da sedaj prodajajo tudi za novorojenčke predvsem poletne stvari, tega pa me ne bomo rabile. Za sebe pa imam že dvoje nosečniške hlače, pa tudi jih ne bi rabila še imet, ker lahko še nosim navadne, ampak ne zelo tesne (npr. ozkih kavbojk že nekaj časa ne nosim več).
Pri nas že vsi vedo, tudi v službi. Mi je zanimivo, da so nekatere sodelavke zelo pozorne do mene, me sprašujejo kako se mami počuti, ipd... Pošteno povedano mi godi
majabar, meni se tudi konstantno nekaj sanja. Tudi o seksu, ljubezni, ipd... Nazadnje se mi je, da sem prav lepo "operirala" z mojim novorojenčkom (v tem trenutku se realno še bojim držat zelo majhne ljudi, ker se bojim, da jim ne bom kaj zlomila), v sanjah je šlo, imela sva pa velike probleme z vozičkom (nekaj se je zatikalo)
Sem pa imela že kak mesec pred nosečnostjo tako pojemljive sanje o dojenčku, da sem naslednje jutro vedela, da je "to to" in da sem pripravljena. Podzavestno sem nekako čutila, da bo to kmalu. Jeeej