Dan!
Na hitro se javim, potem pa naprej delat...
Marimax, zaenkrat je "organizacija" samo na papirju.
Glede previjalne sem že razmišljala, najboljša ideja se mi zdi kopalnica, ker je ponavadi bolj topla, še sušilec včasih doda toploto, ampak ni prostora. Imamo dokaj veliko kopalnico, sploh na redi je precej prostora za gibanje, ob stenah pa premalo prostora. Tako da bo najbrž kar v sobi. Sicer pa bomo videli kakšna bo realnost. Ko bosta posteljica za
in previjalna pri hiši, bomo začeli premetavati pohištvo.
November2010, upam, da se mali čimprej pozdravi.
Majčka 27€? Res je draga, tudi jaz običajno ne bi dala toliko zanjo, ampak ta je nekaj posebnega. Samo "vajina".
Škorpijonček, posteljice sva tudi midva gledala v Ikei, enkrat čist na začetku
. Si mi pričarala spomine, najraje bi danes letela gor po kakšen kos pohištva za
.
Majabar, ful si lušna. Teh par dni pa še kar uživaj z domačimi.
Maa2010, si velikokrat v Grazu? Vidim, da si iz MB, torej maš blizu. Midva tudi rada greva. Včasih sva hodla v Louisa (motoristična oprema), Ikeo, Seierzberg... Po AC si ful hitro tam.
Simonmojca, ti maš vsaj kaj od dneva. Jaz pridem domov ob pol petih, včasih še pozneje. Poleti ni krize, v zimi pa skoraj v temi pridem in temi odidem.
Valentina85, pa naj prijetno mine prva noč v novem stanovanju.
Phelps, prave nosečniške pajkice sem si jaz kupila v C&A, dolge. Iščem pa tudi jaz kakšne 3/4.
Emma83, saj mislim, da še nobena ne čuti pravih brcik in nismo za G. knjigo. Škoda
. Metuljčki pa vsekakor so prisotni. Jaz sem se prej pogovarjala z
, sem trkala, pa ni želelo kontra.
Bostina, samo da ni kaj hujšega.
Nejka000, a slikaš za dušo ali tudi kaj prodaš?
Zdaj pa grem...