Evo spet mene. vidim, da imate debato o modrcih. Mam tako male joškice, da ga sploh ne nosim. Dobra stvar je, da ne bom imela nikoli povešane. Sm se pa tko navadle na majhne, da me že zdej moti k so zrastle, pa vem da še bodo. Pa še modr bom mogla nosit, k bo mlek vn silu. Men je to bolj groza, da mi rastejo kuker vam, k vam paše, da mate večje. Pač navadla sem se in mi tko paše.
Glede kil pa tko, isto jih imam kuker sm mela pr prvi nosečnosti ta čas. Je pa res, da sm z -2kg začela, kuker sm s prvo. Tko, da vem kuk jih bom približno mela. Komaj čakam, da redim. Ker to da se rediš, pa hujšaš men ni najbolj po godu. Se ne počutim dober, če gredo kile gor. Sm kaj čmo, važn da je otrok zdrav. Jem pa normalno.
Phelp: Sm prav iz Novega mesta. Tko, da se verjetno ne poznava.
Včeraj sem zvedla, da sem padla en izpit. Ampak je blo za pričokovat. mela sm pa dvojčka, pa se mi zdi, da bi mogla nardit. Bom pa septembra več delala.
Začela sem razmmišljat, da bi šla septembra na 4h bolniške, 4h službe. Ker septembra je pr nas ludnica. Pa še faks, otrok, partner... Se mi zdi, da bom preveč utrujena. Kar pomeni ni to dober za otroka. Bomo vidl takrat.
Lepo se mejte sonosečnice.
Za vse ki imate kakšne probleme, sam pozitivno treba mislit in se bo vse uredilo