Živjo,
da se spet malo oglasim. Včeraj imela pregled, brez UZ, srčka smo vseeno poslušali, sicer imajo v Celju zares tako predpotopno napravo za poslušanje srčka
, bi blo bolje, da bi svoj Angel sound prinesla s seboj
.
Ker grem konec meseca na morje (Pag - Urša08, ko prideš boš mal poročala o vremenu; pravijo spet, da bi naj v ponedeljek bilo slabo vreme
, držmo pesti, da ni res), sva se z ginekologinjo zmenle, da pridem še pred morjem na UZ, ker potem nje ni tri tedne, ko pa pride nazaj, pa že morfologija. Joj, kak gre hitro čas, 1,2,3, pa bo bebica zunaj :)
Satika, jst sem bla pr dr. Strahovi in me je vprašala, pa tudi potem na izvidu gor piše. Je pa res, da ti izvida ni treba kazat in če nočeš, da bi tvoj vedel, jo tudi lahko prosiš, da naj tega ne omenja. Jst sem mojemu to takoj omenila, ker če te ima rad, bo tudi to sprejel, je pa res, da veš ti najbolje, kaj je prav in kaj ne.
Aja, glede slikic, ki jih dobite od svojih bebic, je rekel dr. Veber, da sčasoma zbledijo in predlaga, da si naj to kopiramo oz. skeniramo, če bi še rade par let kasneje za spomin kaj gledale.
Ostalih velikih problemov še vedno ni prisotnih, izcedki še vedno, je mislila včeraj, da so glivice, ko mi je vzela bris, pa so bile prisotne bakterije in sem dobila neke vaginalete.
Pa še to, sploh nisem vedela koliko kil imam, dokler nisem včeraj stopila na vago...madonca me je skor kap
in mi ji kr malo žal, da se nisem na začetku zvagala. Sicer še vedno nosim vse obleke od prej in se mi na kavbojkah še nič ne pozna, pa vseeno mislim, da sem malo pridelala, že zato ker veliko manj migam. Sem jo vprašala, če bi lahko šla v hribe, pa je rekla, da raje naj kakšen nižji hrib izberem, da načeloma ni nič kaj oreng narobe, a vseeno zaradi kisika, ki ga mora bebica dobit, pa se ni fajn preveč zadihat.
Pa za folno kislino, mi je tudi rekla, da naj kar do konca nosečnosti jemljem.
Mi je pa všeč ko reče tako realno (čeprav ni fajn slišat), da še vedno lahko gre kaj narobe...nosečnost je pač nosečnost in lahko pride kaj nepričakovanega. Potem pa jst na hitro ¨pa saj kritični dnevi so mimo, ane?¨, pa pravi, da to pa ja
, mal tolažbe pa je blo.
Torej naslednji pregled 24.6.
Lepo bodite in uživajte v sončku, ki nam greje bušije.