writing-img

RE: *mRRhe2010*

clock-img

09.03.2010, 11:34

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Mojamura, odličen glasbeni izbor, čestitke user posted image user posted image user posted image za od prvega do zadnjega komada!

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

09.03.2010, 11:36

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

viroza: mislim, da si zgledala še bolj opasno aaaaaaaaaah...to popi...zdiš. vem kak je to, ker sem jaz enkrat šla skoz isti drek.

hektorina: dober spomin maš ni kajuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

09.03.2010, 11:36

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Mojamura, odličen glasbeni izbor, čestitke user posted image user posted image user posted image za od prvega do zadnjega komada!

hvala user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:39

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Prvi gibi mojega otroka v trebuhu...Ob preletu F16 15.06.2008 v 17. tednuuser posted image user posted image user posted image , ko mi nobeden ni verjel! Pa je blo res, ker sem si zapomnila datum v nulo. Pa jaz sem tudi bla prvič tak blizu!

A to si bila v Mariboru?? Jaz sem bila tudi tam.
Sicer pa ob tistem zvoku ni čudno,da te je malo zbrcaluser posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:41

clock-img

madela

pencil-img

4734

Mojamura,iii kako lep avatar imaš user posted image user posted image
Napreduješ vidim! Skuhaj si eno kavo,prižgi cigaret(če kadiš) zavrti muziko in preprosto pozabi za kratek čas na vse skupaj in uživaj v miru sama s sabo!user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:42

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Prvi gibi mojega otroka v trebuhu...Ob preletu F16 15.06.2008 v 17. tednuuser posted image user posted image user posted image , ko mi nobeden ni verjel! Pa je blo res, ker sem si zapomnila datum v nulo. Pa jaz sem tudi bla prvič tak blizu!

Sicer pa ob tistem zvoku ni čudno,da te je malo zbrcaluser posted image user posted image

Ja, se spomnim, ko sem pametovala, da grem bolj k ograji, da ne bo tak glasno...in glej ga zlomka, ko sta letela čist nad mano. Pa še gas je dodal. Sem mislila, da bo nad Lentijem obrnil!user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:45

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ja, se spomnim, ko sem pametovala, da grem bolj k ograji, da ne bo tak glasno...in glej ga zlomka, ko sta letela čist nad mano. Pa še gas je dodal. Sem mislila, da bo nad Lentijem obrnil!user posted image

Morda sva pa celo skupaj stali! Bilo je svetovno! user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:46

clock-img

Colt

pencil-img

2988

A mi je treba razlagat da sem bil prisoten? user posted image user posted image Dober miting je bil to, ni kaj...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

09.03.2010, 11:49

clock-img

madela

pencil-img

4734

A mi je treba razlagat da sem bil prisoten? user posted image user posted image Dober miting je bil to, ni kaj...

ni ti treba posebej povdarjat,da si bil tudi ti tam user posted image user posted image user posted image

Eh,zdaj pa res grem nekaj delat. Na kmetiji sem že vse posadila ,nafutrala živino,pa kravice podojila,zdaj pa bo treba še tu okrog mene kaj naredit user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:51

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Sem pozabla povedat, da sem dobila ob zvoku F16-ke metuljčke v želodcu. To je verjetno dober znak...user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:52

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Poleg gibov malega, seveda. Zgledalo je pribl. tako, kot ko si zaljubljen....čeprav je tega že daleč. So metuljčki od F-16 bolj "frišni"!user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:52

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Eh,zdaj pa res grem nekaj delat. Na kmetiji sem že vse posadila ,nafutrala živino,pa kravice podojila,zdaj pa bo treba še tu okrog mene kaj naredit user posted image user posted image

No, kar pogumno madela!user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:53

clock-img

madela

pencil-img

4734

Poleg gibov malega, seveda. Zgledalo je pribl. tako, kot ko si zaljubljen....čeprav je tega že daleč. So metuljčki od F-16 bolj "frišni"!user posted image

No comennt user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 11:57

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

No comennt user posted image user posted image

Maš praf! Povdarek na F.

clock-img

09.03.2010, 12:01

clock-img

Anonimen

Kerensa - 26.3. odpade. So nam datum prestavili.

clock-img

09.03.2010, 12:45

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Depeche mode, a se še kaj sliši o njih, pevcu.... Nič več ne mislijo petuser posted image

ha ha...ravno pred kratkim so imeli koncert v zagrebu...in o ja...fantje še migajo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

clock-img

09.03.2010, 13:06

clock-img

viroza

pencil-img

1104

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

viroza: mislim, da si zgledala še bolj opasno aaaaaaaaaah...to popi...zdiš. vem kak je to, ker sem jaz enkrat šla skoz isti drek.

hektorina: dober spomin maš ni kajuser posted image

Ma pr naši ped.je vedno isto sranje,sam kaj ko je tako dobra.Take dohtarce si lahko sam želiš.

clock-img

09.03.2010, 13:44

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

hm....viroza kaj ne naročajo na uro??...midva s sinom sva pri dežurnem tak dolgo čakala

clock-img

09.03.2010, 14:56

clock-img

viroza

pencil-img

1104

Da draga.Naročajo na uro v mes jamlje še NEnaročene.Poklicala sem jo ob 13:00 mi je sestra rekla da ni več fraj ma naj vseeno rideva ob 17:00. OK bla tam ob naročeni uri,domov sva prišla pa 21:30.Še mož me je kical če sem zgubila sled domov user posted image

clock-img

09.03.2010, 17:57

clock-img

muco

pencil-img

1424

Zaradi povdarka na F sem ugotovil ,da si belokranjka hektorina !

clock-img

09.03.2010, 18:03

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

oj

clock-img

09.03.2010, 18:23

clock-img

madela

pencil-img

4734

Čer user posted image
Ravnokar smo prispeli domov,zdaj pa grem večerjo pripravljat,pravljico prebrat in otroke v posteljo spravit.
A je kak pameten film danes?

clock-img

09.03.2010, 19:03

clock-img

Anonimen

MADELA!!!!
kako lahko sploh vprasas!!!!!

HOUSE IN GOSPODINJE  vendar!!!!user posted image

clock-img

09.03.2010, 19:11

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

MADELA!!!!

ob 21h je House a ne?
No jz grem spakirat Niki v posteljo ene par stvari za službo narest, upam da uspem potem pogledat housa, ne vem če mi bo zneslo.... Skoz sem govorila da ne bom nič delala doma... jaja zarečenega kruha se največ poje...user posted image   ne sej ni nič groznega ampak premalo časa....

Miška srečno jutri pri zobarju, mene čaka pa v četrtek... pomojem kaka bela plombica (počasi mi menjuje stare). No tokle za zdajle, zdej pa dete razkužituser posted image pa pravljica in ninatuser posted image

clock-img

09.03.2010, 19:27

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

MADELA!!!!

Hmmm,gospodinj ne gledam,Housa pa sem že vse pregledala user posted image
Če že govorite o zaobarjih,jaz pa grem jutri s tamalim k zobarju user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem