writing-img

RE: *mRRhe2010*

clock-img

09.03.2010, 19:48

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: muco

Zaradi povdarka na F sem ugotovil ,da si belokranjka hektorina !

Kak sn te "navukla"user posted image . Sn z Maribora, ampak tu mamo tud radi Fuser posted image

clock-img

09.03.2010, 19:49

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

MADELA!!!!
kako lahko sploh vprasas!!!!!

HOUSE IN GOSPODINJE  vendar!!!!user posted image

JEAHHHHuser posted image user posted image user posted image , jutri pa bolniška ker bom stoje spala v službiuser posted image

clock-img

09.03.2010, 19:55

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: muco

Zaradi povdarka na F sem ugotovil ,da si belokranjka hektorina !

Kak sn te "navukla"user posted image . Sn z Maribora, ampak tu mamo tud radi Fuser posted image

pol sem pa res v temo brcnil user posted image . F imamo pa tudi mi radi user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 22:47

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Dober večer. user posted image

Se opravičujem za celodnevno odsotnost. Dopoldan sem dobila na obisk mojo bivši (in moževo sedanjo) sodelavko in ob kavi sva se zaklepetali dve uri. Popoldan sem oddremala spanec pravičnega, potem sem šla pa izropat DM-a in Muller-ja za izdelke za nohte. Mislila sem, da bom lahko kupila kar vse, kar imajo, ampak ko sem videla, koliko je tega, sem domov prinesla verjetno samo 25%: negovalni laki, olja, peelingi, pilice, škarjice, klešče, barvni laki, utrjevalci, spreji, white-effecti, umetni nohti, lepila, nalepke... mojega g. Moža je skoraj kap, ko sem mu pa povedala, da grem enkrat ta teden še po preostanek, je pa sploh nehal dihati. Z bonbončki Haribo v roki se je ulegel pred TV in še vedno je tam. user posted image

Vremensko smo preživeli. Tisti milimeter snega, ki ga je naneslo med vetrom, je izginil že naslednjo uro, ampak mraz je pa še vedno in piha tudi, seveda pa niti pod razno toliko, kakor na Primorskem in Notranjskem. Po Radiu sem slišala, da so v Ajdovščini celo zaprli vrtce, šole in en kup drugega. Konec sveta se bliža. user posted image

Zdajle zvečer pa sledita Fox Crime in Zone reality
...

clock-img

09.03.2010, 22:50

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Kerensa kok € si namenila nohtom?

Moj se tu križa kar se tiče tovrstne kozmetike

nč grem ninat

clock-img

09.03.2010, 22:52

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Vse skupaj je bilo slabih 50€, ampak za stvari, ki jih "moram" še kupiti do konca tedna, si pa sploh ne upam izračunati cene. Moj g. Mož je ugotovil samo to, da so umetni nohti fajn reč, da jaz njega čoham po laseh. user posted image

Nočko, Shorty
.

clock-img

09.03.2010, 22:53

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Vse skupaj je bilo slabih 50€, ampak za stvari, ki jih "moram" še kupiti do konca tedna, si pa sploh ne upam izračunati cene. Moj g. Mož je ugotovil samo to, da so umetni nohti fajn reč, da jaz njega čoham po laseh. user posted image

Nočko, Shorty
.

zakaj si jih pa ne uliješ?

clock-img

09.03.2010, 22:58

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Misliš gelirane nohte? Ja, saj to sledi. Danes sem nakupila največ izdelkov za nego nohtov. Pravzaprav imam nohte še nekako OK, ampak obnohtno kožico imam pa obupno in to pokvari celoten videz. Najprej bom doma lepo dala čez vso to nego, potem pa grem na geliranje. Kozmetični salon sem že našla (zelo kvaliteten), če pa se bo vmes našla kakšna "domača nohtarca", sem pa tudi pripravljena poskusiti. Ampak ne za enak denar. V salonu bom plačala 40€, zato za delo na črno zagotovo ne dam 30-35€.

clock-img

10.03.2010, 00:01

clock-img

Colt

pencil-img

2988

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Poleg gibov malega, seveda. Zgledalo je pribl. tako, kot ko si zaljubljen....čeprav je tega že daleč. So metuljčki od F-16 bolj "frišni"!user posted image

No comennt user posted image user posted image

Maš praf! Povdarek na F.

Človeku se milo stori in solzice ginjenosti pritavajo na lice opazovalca tako krasne debate....okej, samo iz firbca me zanima...morda vesta, kaj pomeni ta ''F'' pri bojevitem sokolu? user posted image (to spada nekako med osnove tipologije)

No, k smo že ravno v ''luftu'' danes je šla AB-212 na Jeseniško bolnico....v redu...ko pa je štartala nazaj in šla čez Koroško Belo, pa je helikopter nenadoma upočasnil na ene 20 knots in se prav počasi priplazil čez moj blok in nam skoraj odtrgal antene gor. Prekrasno doživetje, grmelo kot pri norcih....vibracije, vonj pregretega izpuha...mmmm....

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

10.03.2010, 00:34

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Okej, za konoch pa še ena himna iz zlatih 80's in meni osebno najboljši komad vseh časov. Best of the best. Feels like heaven!

http://www.youtube.com/watch?v=HJzo_l_u-p8

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

10.03.2010, 04:20

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

No, jaz se pa počasi odpravljam spat. Kako že pravite...

... konoch...
user posted image

clock-img

10.03.2010, 07:58

clock-img

madela

pencil-img

4734

Dobro jutro user posted image

Zakaj pada sneg??????user posted image Enih 5-10 cm snega že imamo,pa nič ne kaže,da misli nehat padat user posted image

clock-img

10.03.2010, 08:04

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Človeku se milo stori in solzice ginjenosti pritavajo na lice opazovalca tako krasne debate....okej, samo iz firbca me zanima...morda vesta, kaj pomeni ta ''F'' pri bojevitem sokolu? user posted image (to spada nekako med osnove tipologije)

Foxtrot user posted image
Fighting falcon user posted image

clock-img

10.03.2010, 08:18

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Jutro! Evo, mislim da sem uspela narediti domačo nalogo (ne tiste vrsteuser posted image ...). Colt, bo tole prav?F (angleško Fighter) označuje Lovsko letalo.

Drugače je vse na mestu. Vreme je bljak, vse ostalo pa pogojno. Bomo še videli, kako se bo obrnil dan.

Me pa nekaj zanima, če mi lahko pomagate, prosim. Sem pojem za toleranco. Res. Strpna do vsega in vseh. Ampak zadnjih nekaj mesecev se mi pa nabira in se bojim, da bo počilo. V našem vhodu živita 2 študentki. Čez dan tišina. Zvečer po 23. uri pa imata polno garsonjero obiskov in zgleda ko stampedo, ko hodijo po stopnicah. Po 10 komadov, drenje, trdi koraki, smejanje, da ne omenim kak zgleda, ko se vračajo ob 3h zjutraj! Jim lahko vržem v kaslc od pošte eno tako kao prijazno pismo, naj tega ne počnejo več tako glasno. Nenazadnje je naš vhod poln upokojencev, plus moje dete? In če mi boste "dovolile" napisati pisemce vas prosim še za primerno vsebino. Zgolj iz previdnosti, da me ne bi zaneslo in postanem nekje na polovici pisanja nesramna. Ker sem res malo huda. In utrujena od prečutih nočiuser posted image .

clock-img

10.03.2010, 08:52

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Dobro jutro, Mady&Hekty, well done user posted image user posted image Ponavadi je res tako da ima vsaka oznaka nek smisel in F po nekih pravilih zares pomeni ''fighter'', toraj čistokrvni lovec. Potem poznamo tudi kombinacijo npr F/A-18 Hornet (sršen), ki je Fighter/Attacer (lovec/napadalec oz lovski bombnik) Pa npr E-2 ali E-3 ki sta leteča radarja pravzaprav in tu E pomeni Eye. Čistokrvni bombniki so seveda ''B'', npr B-2, B-17, B-52 itd itd. Pri helikopterjih pa je recimo velikokrat v uporabi oznaka ''UH'', kar pomeni ''utillity helicopter'' oz ''splošno uporabni helikopter''. Npr UH-1 Huey, UH-60 Black Hawk itd itd.

Če pa gremo malce bolj na vzhod, bomo tam srečali Mig-e (Mikogan-Gurjevich), SU-hoje (Suhkoi), AN-e (Antonov), IL (Illusin) MI (mil)...vse ti pa so poimenovanja po konstruktorskih birojih. Verjetno sem kako črko kje sfalil ampak nič ne de.

No...mal me je zaneslo (kot me vedno v tej smeri), pa nič ne de. lepo jutro želim :)

G

AMEN!

clock-img

10.03.2010, 08:58

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Dobro jutro. user posted image

Vzorček opozorilnega pisma
:

Spoštovani!
V imenu vseh Vaši bližnjih in nekoliko manj bližnjih sosedov stanovanjskega bloka Vas naprošam, da se držite hišnega reda, ki zapoveduje hrup na sobni jakosti med 22. in 6. uro zjutraj ter ob nedeljah in praznikih tudi tekom dneva (enako velja tako za stanovalce, kakor tudi za njihove obiskovalce). V nasprotnem primeru bomo primorani za Vaše nespoštovanje hišnega reda in Zakona o javnem redu in miru vsakič posebej poklicati policijo, v kolikor pa se situacija kljub temu ne bi umirila, pa bomo o tem prisiljeni obvestiti lastnika stanovanja (v kolikor ste najemniki), da kršite Stanovanjski zakon (kar je krivdni razlog za odpoved najemne pogodbe) ali na naslednjem sestanku stanovalcev oz. hišnega sveta zbrati podpise za Vašo izselitev (v kolikor ste lastniki). V izogib neprijetnostim Vas lepo pozdravljam in upam na razumevanje.
Lp, XXX

clock-img

10.03.2010, 09:01

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Dobro jutro. user posted image

Vzorček opozorilnega pisma
:

Spoštovani!
V imenu vseh Vaši bližnjih in nekoliko manj bližnjih sosedov stanovanjskega bloka Vas naprošam, da se držite hišnega reda, ki zapoveduje hrup na sobni jakosti med 22. in 6. uro zjutraj ter ob nedeljah in praznikih tudi tekom dneva (enako velja tako za stanovalce, kakor tudi za njihove obiskovalce). V nasprotnem primeru bomo primorani za Vaše nespoštovanje hišnega reda in Zakona o javnem redu in miru vsakič posebej poklicati policijo, v kolikor pa se situacija kljub temu ne bi umirila, pa bomo o tem prisiljeni obvestiti lastnika stanovanja (v kolikor ste najemniki), da kršite Stanovanjski zakon (kar je krivdni razlog za odpoved najemne pogodbe) ali na naslednjem sestanku stanovalcev oz. hišnega sveta zbrati podpise za Vašo izselitev (v kolikor ste lastniki). V izogib neprijetnostim Vas lepo pozdravljam in upam na razumevanje.
Lp, XXX

user posted image
A imate probleme s tem? Kdo pa navija muzko ponoči? Bližnji sosedi?

clock-img

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Jutro. user posted image Pa še ta sneeeeg... user posted image Kerensa, a to ti groziš al drugi teb?user posted image

Jst.

clock-img

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Kerensa, ti si najbolj prijazno bitje v mojem računalniku! Hvala!!!user posted image

clock-img

10.03.2010, 09:04

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Dan user posted image , sem že zgodaj zalaufala. Že ob pol sedmih rinila sosedin avto, tako da sem zdaj v popolni formiuser posted image . Ga je ponoč zamedlo enih 10 - 15 cm, je pa trenutno nehalo snežit, sam piha močno. Katastrofa, pa tak marec user posted image .
Kerensa, a to pismo si dobila dans zjutraj, za dobro jutrouser posted image .

clock-img

10.03.2010, 09:05

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: madela
A imate probleme s tem? Kdo pa navija muzko ponoči? Bližnji sosedi?

Jaz jih nimam - Hektorina jih ima.

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Kerensa, a to ti groziš al drugi teb?

Jaz nikomur in meni nihče - Hektorini pomagam.

Kerensa, ti si najbolj prijazno bitje v mojem računalniku!

V računalniku sem že prijazna, ja... user posted image

clock-img

10.03.2010, 09:06

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Hektorina, po tankem ledu hodiš, a jaz sem pa kao satan, pa neprijazna.... user posted image user posted image ,,                              user posted image user posted image user posted image

nasmej se in dan bo lepši user posted image .

clock-img

10.03.2010, 09:06

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

user posted image A, tako. Hektorina, kdo te heca? 

Jst.

clock-img

10.03.2010, 09:07

clock-img

noranate

pencil-img

2143

čakaj mal, sedaj sem to razumela, kot da je to pismo dobila Hektorina user posted image . ma a jaz to prav štekam ,al sem kaj spustila?

clock-img

10.03.2010, 09:07

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Kerensa, a to pismo si dobila dans zjutraj, za dobro jutro

Ne - Hektorini pomagam. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem