IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
No, pa da vam na kratko opisem svoj ''''tako strasen'''' dogodek vceri...
SUPER JE BLO!!!
jona klara - nic strahu met, ker ni sploh nic groznega!
Res da sem se jaz ze zjutri zadela s protibolecinsko tableto... in je skor sigurno to pomagalo ZELO, ampak jaz sem bla pred tem prepricana da bo HUJSE, pa sploh ni blo!!
Skratka ko sva prisla v ordinacijo, naju je sprejela hcerka od dr.Resa... ga Dr.Usula Res!!
Mojega dragega je poslala v posebno sobo... mene pa seveda v drugo - v D sobo... kjer so me ze cakali ona, dr.Res in embriolog..
vsi so me full lepo in toplo sprejeli... se neki smo se hecali tam... se ulezem na mizo, nakar me zacne pripravljati dr.Ursula in sem bla prepricana, da me bo samo pripravila na sam poseg, potem pa bo delo prepustila svojemu ocetu... nooo, pa se je izkazalo, da tega ne bo storila!
In je cel postopek opravila kar sama!!
MORAM povedat, da sem bla z njo SUPER zadovoljna... bla je ZELO pozorna, previdna, veckrat me je vmes vprasala ce sem vredu... VES TA CAS, pa je bil ob meni Dr.Res in me drzal vse od zacetka do konca!!!
Jaz RES ne morem prehvalit celotnega postopka in vseh njih, ki so bli tok ZELO prijazni do mene, da sploh ne znam povedat... na koncu me je dr.Res se ZELO pohvalu, da sem bla zelo pridna in da sem se zelo izkazala in da sem se super drzala! Sam on ni vedu da sem na protibolecinski tableti...
Rezultati? V prvem vodilnem foliklu ni bilo NOBENE celice in je bil kr sok za VSE. Nooo, ampak na koncu po mislim da 4ih spunktiranih foliklih, so v enem le nasli 4 celice!!
In sedaj drzimo pesti da se do petka, ko mamo ET ciiiimlepse razvijejo!!
Tok od mene zaenkrat... bolecin vecjih ni blo niti potem! Niti krvavela nisem nic... danes pa sem se tud naspala ze ko pr norcih.
baguška-super, to sem pa full vesela, še mene si malo dvignila, ker sem že čist na tleh, pa kar bo bo, sam, da se mi tam ne zmeša. jaz že v bolniški, danes imela uz, delala dr. Bokalova, rekla, da ni nč kej zrasl, premalo, kontrola v petek, to je bilo vse v 2 min, adijo, pa da še ne bo centrotida, potem sem pa ppoiskala dr.Tomaževiča, pa me je full potolažil, da za 3 dan oz. prvi uz, to sploh ni slabo, da če bo kdo mel za jamrat bo to on ne pa drugi, da je čist ok, pa da naj pridem kr jutri spet, ga poiščem in mi bo on naredil uz
jutri 18.3 uz, upam, da bodo kaj bolj obetavni rezultati, po tem gonalu sem mal čudna, super zate baguška, se veselim zate in komaj čakam tvoj et!