mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Seveda sem vzela slikico, mali rižek naročena pri svojem G. 31.3.2010, ko mi je Bokalova rekla da utripa eno srce me je sicer malo stisnilo, vendar sem kljub temu presrečna. je pa kar trikrat pregledala če se morda le kje ne skriva . Beta je bila 1109, in sem sestro vprašala če se mordal lahko po beti vidi ali sta se prijela oba, pa je rekla da ne želi špekulirati, vendar misli da se nista prijela oba in imela je prav. Sama ne verjamem, da lahko na podlagi Bete ocenijo realno stanje, zato tudi ti ne verjemi napisanemu in upaj na najboljše pa kakorkoli. Tudi meni najprej ni bilo ne vem kako slabo, le napihnjena sem bila in bolijo me prsi, sedaj pa me že od petka dajejo slabosti skozi ves dan, jem pa samo po potrebi, oziroma večkrat po malo, ni ne paše prav veliko jesti. Moja beta je bila 2361, pa imamo eno . Sva si tudi želela dva, da bi ne bil edinček/ka (za dva pa ne bo "časa"), ko pa berem in poslušam zgodbe, ki se odvijajo pri dvojčkih , sem pa po svoje zelo srečna, da je le eden,...ker možnosti, da ob na koncu vse vredu, so pa dosti večje. Vso srečo Petyyyy! No si imela kar visoko beto, jaz sem imela 2034, bomo videli kaj bo, vendar do 26.3 je še zeloooooo dooooooolgo.
|