writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

18.03.2010, 22:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: lake

V službi bo šlo hitr dol, sploh zdej ko mamo več nadstropij, in z mojo liftofobijo, in 100- krat na dan po stopicah  se bojo kilce kr topile user posted image user posted image

točno, ti še bolj ne maraš liftov k jst user posted image user posted image

vau, to bo šlo... men ne bo tko hitr, k večino časa sedim user posted image

dount vori- ko bojo mulčki hodili, bomo še kako aktivne.Jaz bi pa mogla mal športat začet-sem čist "mehka". Pa počas bi mogla tele sladkarije ukint, ker je to čista odvisnost postala.

ja to pa res... jaz sem v nosečnosti navalila na vse živo in se me še kar drži

groza

pa vedno ko gremo v trgovino rečem da ne bova nič kupila pa potem še prinesem kaj domov user posted image

clock-img

18.03.2010, 22:29

clock-img

Anonimen

K.tja Tako se dela user posted image

podpis user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 22:30

clock-img

Anonimen

V službi bo šlo hitr dol, sploh zdej ko mamo več nadstropij, in z mojo liftofobijo, in 100- krat na dan po stopicah  se bojo kilce kr topile user posted image user posted image

točno, ti še bolj ne maraš liftov k jst user posted image user posted image

vau, to bo šlo... men ne bo tko hitr, k večino časa sedim user posted image

dount vori- ko bojo mulčki hodili, bomo še kako aktivne.Jaz bi pa mogla mal športat začet-sem čist "mehka". Pa počas bi mogla tele sladkarije ukint, ker je to čista odvisnost postala.

ja to pa res... jaz sem v nosečnosti navalila na vse živo in se me še kar drži

groza

pa vedno ko gremo v trgovino rečem da ne bova nič kupila pa potem še prinesem kaj domov user posted image

jaz na skrivaj jem sladkarije namenjene otrokuuser posted image
pa na dieti semuser posted image

clock-img

clock-img

cebelica82

pencil-img

153

pa to ni res...napišem vam celo poglavje, ker baje strašim nekatere., pa mi vse zbriše....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

cebelica82

pencil-img

153

a zdaj pa je...

clock-img

18.03.2010, 22:31

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jaz sem pa med nosečnostjo rabla samo veliko kislega. Ampak zdej sem pa obupna-pa sem že nehala kupovat sladkarije, samo kaj, ko je Nutella vedno doma. Če ne si pa kakav nardim. To pripisujem tud temu, da smo imeli pomanjkanje sonca, pa so nam čokolade tvorile hormone srečeuser posted image Zdej bo bolš k je pomlaaaaduser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 22:31

clock-img

cebelica82

pencil-img

153

no, brez panike, nisem noben pishopat, samo pisat se mi ne da, berem vas pa res redno...user posted image

clock-img

18.03.2010, 22:32

clock-img

Anonimen

ko bojo mulčki hodili, bomo še kako aktivne

tam nekje do 2. leta še ne toliko... se giblješ bolj v krogu... od kamenčka do kamenčka, od listka do debla... pa potem se spomni, da je fino, če mamici pobegne, ker teče za njim... kakšen meteruser posted image

clock-img

18.03.2010, 22:33

clock-img

cebelica82

pencil-img

153

tanja mislim, da sem glih tebe strašila...user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 22:34

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

pa to ni res...napišem vam celo poglavje, ker baje strašim nekatere., pa mi vse zbriše....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, se je meni tudi prej zgodilo to.
in v tem postu sem vaju z bucko zagovarjala.user posted image

ko mi je zeroriziral, sem samo globoko vdihnila in se naredila, da je vse lepo objavilo...

ampak nekaj moram pa še popraviti:

Dudica, vse najboljše za rojstni dan!

clock-img

18.03.2010, 22:35

clock-img

cebelica82

pencil-img

153

v glavnem, punce nič bat, nič hudega nočem, berem vas vsak dan, v bistvu prečekiram, kaj kaj počnete, za pisanje pa sem bolj tako tako....ne vem, ne da se mi, ker se bojim, da bom ful not padla, pa ne bom mogla stran .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 22:37

clock-img

Anonimen

Zdej bo bolš k je pomlaaaad

še jaz user posted image user posted image user posted image  

Tanja_ čokolade pa kakava ti manjka, ker se učiš (možgani preprosto zahtevajo, da lahko spomin deluje tako kot mora!)   .... za tolažbo.user posted image

clock-img

18.03.2010, 22:39

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

...

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 18.3.2010 22:42:00 >

clock-img

18.03.2010, 22:39

clock-img

Anonimen

šivilja, zs.

pa lahko noč vam želim! moram izpraznit sončne celice, da jih bom lahko jutri spet polnila.

clock-img

18.03.2010, 22:40

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Zdej bo bolš k je pomlaaaad

še jaz user posted image user posted image user posted image  

Tanja_ čokolade pa kakava ti manjka, ker se učiš (možgani preprosto zahtevajo, da lahko spomin deluje tako kot mora!)   .... za tolažbo.user posted image

k.tja hvala. Trenutno se nič ne učimuser posted image

clock-img

18.03.2010, 22:41

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

tanja mislim, da sem glih tebe strašila...user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela, da si majčica.K 2 sigurno nista, pa sta velikokrat prijavljeni-in glede na to, koliko naših punc ima špijune tukaj gor, sem danes to omenila...

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 18.3.2010 22:42:37 >

clock-img

18.03.2010, 22:44

clock-img

lake

pencil-img

3955

Čebelica Sej ni tok grozn če te not potegne, se čist zabavamo user posted image

Lahko noč!

clock-img

18.03.2010, 22:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

joj, grem spat... kolk je že ura

pa še nisem vsega zložila user posted image

lahko in mirno noč želim vsem

tut nam user posted image

nočko!

clock-img

18.03.2010, 23:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dober večer in lahko noč user posted image

Še enkrat hvala vsem za lepe želje upam da se jih bo čim več tud uresničilouser posted image

clock-img

19.03.2010, 00:35

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

vecerko!
spet smo nazaj v PO!! ampak samo do nedelje user posted image ker potem gremo v italijo, pustiva D. pri babici in potem greva iskat gastarbajtersko hisico.....
jaz sm sefici poslala mail, in mi je sam rekla da je to kot sok ... "too much to take in"...in da me bo poklicala...pa se ni...

Dudi - mal pozno, vse najboljse!!!!
KatMat - jaz bi tut najrajs ostala tuki v SLO!!!

kje se dobite jutr, mislim, tiste ki pridejo prej? res rabim mal lufta.....

clock-img

19.03.2010, 00:36

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

a ja, pa se nocko!
moja je zdaj sla spat.....v avtu je tolk spala, in ko je prisla domov je imela polne baterije....

clock-img

19.03.2010, 07:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jutro

ivana WB user posted image ...najbrž bova jaz in maja prej kje tam okrog pikapolonice in merkatorja...imaš kakšno številko?

zoja srečno na izpitu in se vidimo zvečer user posted image

Spali super zunaj je sonček kljub napovedanem dežju user posted image ...bova šla mal ven ko se bo naspal...zaenkrat še odpira in zapira vrata user posted image

clock-img

19.03.2010, 07:43

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

user posted image Se opravičujem, ampak mene res neki zanima.kdo sta tidve čebelica82 in bucka, ki nas skoz prebirata pa nikol nič ne napišeta?Men je to kr malo srhljivo-da smo nekomu tok zanimive, da nas ves čas bere in cel naš lajf naštudira, napiše pa nič ne.

špijoni babjiuser posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 07:44

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dobro jutro,

danes se greva z dragim razvajat. imava spa day.user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2010, 07:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

dobro jutro,

danes se greva z dragim razvajat. imava spa day.user posted image user posted image user posted image

ooo fouš.....no jaz grem pa v šoping pa čvek to je pa tud nekej user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem