cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

20.03.2010, 09:21

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ej, punce- a pozna katera kako, ki je imela SS?Zanima me-če je kri svetlo rdeča-a je to nujno slabo?

Vsaka krvavitev je razlog, da greš k zdravniku.
Pri meni je bilo krvi zelo malo, je bila pa sveža- nekaj kapljic, čeprav je bil SS. Težko je posploševat.

clock-img

20.03.2010, 09:23

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

za nas gledam pa Tenerife user posted image moram it jutri rezervirat, predno si premisli moj user posted image

če najdeš akj finega, mi pošlješ kakšen link - mene tudi tja vleče

clock-img

20.03.2010, 09:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

za nas gledam pa Tenerife user posted image moram it jutri rezervirat, predno si premisli moj user posted image

palma.si user posted image velik plus - letijo iz LJ user posted image ampak so sam za marec in april aranžmaji.

pa dobro jutro! kje je Dudina torta??? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.03.2010, 09:30

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

palma.si user posted image velik plus - letijo iz LJ user posted image ampak so sam za marec in april aranžmaji.

uh, no go - je še šola. Junij bi bil že boljši, al je pol že prevroče tam?

clock-img

20.03.2010, 09:33

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

neeeee, tam ni nikoli prevroče! poleti imajo luksuznih 25 C user posted image aranžmaji pa so pri Gulletu in Tui, sam potem je odhod običajno iz Graza - saj ni daleč user posted image sam Pučnik je bližje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.03.2010, 09:38

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

neeeee, tam ni nikoli prevroče! poleti imajo luksuznih 25 C user posted image aranžmaji pa so pri Gulletu in Tui, sam potem je odhod običajno iz Graza - saj ni daleč user posted image sam Pučnik je bližje user posted image

Sam a ne bo zdajle Pučnik nekaj zaprt, pa bojo leteli iz Maribora, k pol je pa isto če greš iz Graza.
Moram mal preštudirat - sploh ne vem ker je najlepši konc, oz. kam it, a se ti spoznaš?

clock-img

20.03.2010, 09:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Sam a ne bo zdajle Pučnik nekaj zaprt, pa bojo leteli iz Maribora, k pol je pa isto če greš iz Graza.
Moram mal preštudirat - sploh ne vem ker je najlepši konc, oz. kam it, a se ti spoznaš?

nisem še bla, ti bom povedala, ko bomo nazaj user posted image u ja, P. bo zaprt... grem pogledat, kdaj

clock-img

20.03.2010, 09:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja pa ravno do21. je zaprt, mi smo pa mislili it 16 user posted image se moram z mojim zdaj zmenit, kak pa kaj...

clock-img

20.03.2010, 09:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

MAJAAAAA najpej pošlji meni slike 

clock-img

20.03.2010, 09:59

clock-img

lake

pencil-img

3955

T. tud noče spat.

Pa kak lep sonček je v Planici, men pa kart niso poslal, zihr bojo dons pršle user posted image . Sicer sm pa po radiu slišala da baje avtomobile obračajo že pri Jesenicah nazaj v Ljubljano, ker je čist zabasana Planica.

clock-img

20.03.2010, 10:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Maj pa spi...

Planica je pa polna ja čist

clock-img

20.03.2010, 10:06

clock-img

tubby

pencil-img

858

Hoj hoj

sm misla da bomo tako lepo spali kot včeraj user posted image oa se je m premetaval, T se je pa 3 krat zbudila ker je bla žejna pol je pa težila za robček user posted image
celo dop je težila obupna je bla, drla se je še po hodniku ko sta z mojim odhajala do babice in dedka ker jih peljeta na morje...

Ledenka o dopust, to je vedno zanimiva tema user posted image mam prjatlco na Tenerifih, samo gre aprila na Rodos in bo čez poletje tam delala tako da gremo tja tudi mi user posted image bi pa šla enkrat tudi tja, samo za enkrat me Grčija tako vabi user posted image meni je zelo pri srcu

clock-img

20.03.2010, 10:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Maj pa spi...

tvoj otrok je preveč priden user posted image

clock-img

20.03.2010, 10:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

grem mojmu naribat jabolko... da bokaj jedu danes user posted image

clock-img

20.03.2010, 10:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Maj pa spi...

tvoj otrok je preveč priden user posted image

Itak,HB user posted image

clock-img

20.03.2010, 10:31

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image

clock-img

20.03.2010, 10:33

clock-img

majana79

pencil-img

8822

oooo, tortica! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.03.2010, 10:34

clock-img

Leela

pencil-img

3101

oj,

Včeraj je bilo res fino, čisto prehitro čas mine.

Tortica pa odlična !!!

clock-img

20.03.2010, 10:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutro! Grem...sem obljubila M, da bova pecivo pekle. Pol moram pa lazanjo nardit, ker moj spodaj dela in imamo goste na kosilu.

clock-img

20.03.2010, 10:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

oj,

Včeraj je bilo res fino, čisto prehitro čas mine.

Tortica pa odlična !!!

Jaaaaaaa....super smo se imele. Drug teden ponovimo ane?
Sem bla pa tko nažrta pol, da me je vse tiščalo po poti domov.

clock-img

20.03.2010, 10:35

clock-img

Leela

pencil-img

3101

No pridna bodi.

Je katmat včeraj fajn naštimala. So luči ugasnili in je kelnar torto s svečko prinesel.

Mi tudi gremo. F. noče spat in bo siten.

clock-img

20.03.2010, 10:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

user posted image user posted image user posted image super zgleda!

clock-img

20.03.2010, 10:45

clock-img

avokado

pencil-img

30

Pozdravljene mamice majčkov 2009!!!

Preselili smo se v novo hišo - tako da še nimam interneta (ma bo bolje v tem letu). Zato se vam tudi nisem javljala.

Po res dolgem času se Vam oglašam - rodila sem 7.maja in sicer deklico Žano, dolgo celih 58 cm in težko 4070 g. Ogromna boste rekle -in res je bila.
Shodili smo pri 9 mesecih in pol. Sedaj smo veliki 74 cm in težki slabih 9 kg. Trenutno se ubadam z nekimi izpuščaji, ki jih je hčerka dobila po celem telesu - odpravili smo jih z Elocomom - ma sedaj je dobila grozne izpuščaje po ličkih. Naredili smo alergoteste - ma še čakamo na rezultate- Drugače pa je hčerka zeloooo pridna - ponoči se moramo pa še enkrat ali dvakrat zbudit.

Ne bom brala vseh teh vaših javljan za nazaj - je pa le vsega preveč. Se vam pa še kaj javim.

Uživajte v lepih pomladnih dneh z vašimi sončki in se pišemo (upam, da bolj pogosto)user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2010, 10:57

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Bomo enkrat ko bomo veliki in bogati vsi zmajčki najel en čarter pa šli na karibe. Sanja svinja....user posted image user posted image  

Kariiiibiiiii user posted image

Nič omenjat! user posted image

Ledenka! Waw! Joj, vse greste na toploooo... Kaj je to fajnuser posted image Fauš!user posted image

Petra, UŽIVAJTE!!!

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
what a night

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!
ol noči smo ga prenosili, ker je non stop jokal... aja, drugo polovico noči je pa na joški preživel
tile zobje mi gredo že na živce

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Noro! Kaj je lepa!!! Zdej jo pa g. Dudek je user posted image   Smo pa ja me prej na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 20.3.2010 10:58:11 >

clock-img

20.03.2010, 11:05

clock-img

lake

pencil-img

3955

iiiiii kok lepa tortica. KatMat, samo tok v opombo, jst mam tud čez en mesec r.d. user posted image

Avokado Lepo, da si se nam javila po dolgem času, je bla pa res velikanka, a si s CR rodila?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem