cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

21.03.2010, 08:19

clock-img

Anonimen

ja, ledenka, smo videle, da si se zabavala!user posted image me pa tudi!user posted image user posted image user posted image

ampak otrok, tudi moj, je vstal že ob 6h, drugi malce kasneje... sem morala biti na dveh koncih hkrati (pred tvjem in v spalnici z joško na razpolago)...

danes dan tako tako in pojma nimam, kaj bomo ušpičili.
najprej se bomo previjali, da ne bomo pujskiuser posted image

dobro jutro_naj bo tudi dober dan!user posted image

clock-img

21.03.2010, 08:21

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Midve sva pa spale še clo do 7h. Luksuz. No sicer se je ponoči zbudla ker je bla lačna,ampak tega sploh ne štejem.

Ledenka
A ste mel še kakšno pogostitev?

clock-img

21.03.2010, 08:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

je bil še party potem, sam sva dokaj hitro šla... so me neznansko noge bolele,ko sem eno uro stala user posted image

šivilja, upam, da si greš po kavo! user posted image

jaz bi tud še spala... pritisk je pa tak za ubijat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

21.03.2010, 08:52

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

ledenka, ful si nam polepšala večer user posted image

a to si mela tanovo oblekico gor?

noč... hm... v bistvu dobra, samo 2x se je zbudil, pa ne tulil celo noč, vstal pa itak ob 6, samo ga ignoriram pa je user posted image

potem sicer ostanem brez polovice las, ampak ok

moj še spi user posted image

šivilja, ti kar pejt po kavico, pa vzemi si čokoladnega navihančka, boš prec boljše volje

clock-img

21.03.2010, 08:53

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spala 2 uri.

Rabim lonc kave direkt v žilo!

clock-img

21.03.2010, 08:55

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spala 2 uri.

Rabim lonc kave direkt v žilo!

user posted image user posted image

vidve s kolegico k. si pa lahko danes podata roki

najboljše da grete skupej v v šoping user posted image

clock-img

21.03.2010, 08:56

clock-img

Anonimen

je prihajajoči lunin vpliv prav negativenuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ne bomo se mu pustile!

clock-img

21.03.2010, 08:58

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mah...noben šoping me ne spravi pokonci....kot pravi šivilja...prazno hišo za en dan...to bi bile sanje.

Čakam, da me moj vpraša kaj bi imela za RD.

clock-img

21.03.2010, 09:03

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Pa kaj je s temi dedci?Kako loh spijo,če je cela hiša pokonc?!Mislim so flegma, ej. Za njih je vikend dejansko vikend-ker se lepos spočijejo od celga tedna in jim je to čist samoumevno. Me mormo pa tud čez vikend isto k čez teden delat?!

clock-img

21.03.2010, 09:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pa kaj je s temi dedci?Kako loh spijo,če je cela hiša pokonc?!Mislim so flegma, ej. Za njih je vikend dejansko vikend-ker se lepos spočijejo od celga tedna in jim je to čist samoumevno. Me mormo pa tud čez vikend isto k čez teden delat?!

pa oni DELAJO, draga moja... me pa smo na porodniški, cele dneve doma in itak skos počivamo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

21.03.2010, 09:07

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Tanja...a me kej delamo? Sej smo sam doma, vozičkamo, po štacunah hodimo, na internetu visimo cel dan...

Pa kaj bi ti rada?

TROTI!

No, moj je ponoči skakal okoli z Z, sam jst nisem mogla spat, ker se je drla.

Oooo ledenka....ful si bla luštna!  Sm kr važna, da te poznam user posted image

Sestra od mojga je bla tut tam.

clock-img

21.03.2010, 09:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

maja, sorry, da nisem rabla pomoči za oblačenje user posted image sem mela novo obleko in čevlje od clecle user posted image

clock-img

21.03.2010, 09:09

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa oni DELAJO, draga moja... me pa smo na porodniški, cele dneve doma in itak skos počivamo user posted image user posted image user posted image

ja, a ne da? kako ne razumemo tega user posted image user posted image

user posted image

clock-img

21.03.2010, 09:15

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

maja, sorry, da nisem rabla pomoči za oblačenje user posted image sem mela novo obleko in čevlje od clecle user posted image

Važička user posted image

Katere čevlje si vzela?

clock-img

21.03.2010, 09:26

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro

clock-img

21.03.2010, 09:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

jutro kati

kako ste?

clock-img

21.03.2010, 09:32

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

K.tja ZS

clock-img

21.03.2010, 09:35

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Katere čevlje si vzela?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B002MZZ8ZS/sr=1-11/qid=1269160415/ref=dp_image?ie=UTF8&s=apparel&img=MAIN&qid=1269160415&sr=1-11&color_name=2

clock-img

21.03.2010, 09:39

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Katere čevlje si vzela?

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B002MZZ8ZS/sr=1-11/qid=1269160415/ref=dp_image?ie=UTF8&s=apparel&img=MAIN&qid=1269160415&sr=1-11&color_name=2

dobra si!!!!
rdeči so ful dobri

clock-img

21.03.2010, 09:39

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Katere čevlje si vzela?

Uuu fensi! A torbice so že pršle?

clock-img

21.03.2010, 09:41

clock-img

Anonimen

ledenka, kako pa se hodi v takšnih čevljih? verjetno se bolj pozibavaš?

clock-img

21.03.2010, 09:45

clock-img

lake

pencil-img

3955

Moj je pa dons vstal pred mano, in zdej že krompir kuha. Lahko bi sicer še Tajo vzel, ampak bi bla pa že znanstvena fantastika.

A kera ve,če je v Merkatorju v šiški kakšna cvetličarna?

clock-img

21.03.2010, 09:49

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Moj je pa dons vstal pred mano, in zdej že krompir kuha. Lahko bi sicer še Tajo vzel, ampak bi bla pa že znanstvena fantastika.

A kera ve,če je v Merkatorju v šiški kakšna cvetličarna?

Je - zraven trgovine od Odeje ŠL

clock-img

21.03.2010, 09:51

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Moj je tud že velik naredu dons...zdej lupi krompir ima ga namreč kar velik za olupit ker nas bo okrog 12 user posted image ...jaz sem pa že popekla purana nardila solate,juho še zakuham...tiramisu je dokončan...

kati a sm dala dost evrčkov?

maja user posted image user posted image user posted image

ledenka
lepa si bla user posted image ...kako sta pa notr pršla,sej najbrž si že povedala ampak sem spregledala.

clock-img

21.03.2010, 09:54

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Moj je tud že velik naredu dons...zdej lupi krompir ima ga namreč kar velik za olupit ker nas bo okrog 12 user posted image ...jaz sem pa že popekla purana nardila solate,juho še zakuham...tiramisu je dokončan...

kati a sm dala dost evrčkov?

maja user posted image user posted image user posted image

ledenka
lepa si bla user posted image ...kako sta pa notr pršla,sej najbrž si že povedala ampak sem spregledala.

Kako misliš notr prišla?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem