writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

12.03.2010, 21:07

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Oooooo mogoče pa še mal ostanem user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:10

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

petra user posted image user posted image user posted image tile naši deci! z njimi je težko, brez njih ne moremo... ti sekar tule spihaj, zato smo tu

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

12.03.2010, 21:12

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Majči , vi imate tudi lepe mere... pa kam gredo vsi ti otroc... A bodo sami dvometraši in suhcene meter 80 velike bejbike...user posted image Kako je Zara.. a je že kaj bolj z obrazkom?

clock-img

12.03.2010, 21:13

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

malo golih prsi user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image Ledenka.... tako se dela...user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

12.03.2010, 21:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

za pomoč pri gospodinjskih opravilih
user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:17

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

za pomoč pri gospodinjskih opravilih
user posted image

Če bi pa on kuhal... njami,,, neham hujšat takoj....user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

oho, petkov večer zmajskih gospodinj user posted image  user posted image

petra, ti kar kašljaj, me smo pa včeraj user posted image user posted image

dej, če imaš kaj jegra doma, rukni za grlo, bo prec boljše

maja, itak ti je lepše z nami, kot pa da spiš... spanje je potrata časa user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:18

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Tanja, hvala za nasvet user posted image je potem dobil kar joško, ker je bil že res lačen... se je pa zbudil, posral do pasu pa še nosa smo spucali (seveda ob kričanju), zdaj pa spi naprej

upam da čim dlje user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, zdej se bodo pa vse ob slikah slinile pa nič hotle pisat user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:20

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

dost je user posted image

majana, M. se bistveno manj upira,če mu nos očistim tako, da sedi. ko sem ga polegla na bok, je bila pa katastrofa... če pa mu to naredim, ko je v bani, pa skoraj ne opazi

clock-img

12.03.2010, 21:23

clock-img

lake

pencil-img

3955

Evo mene, sva se uspela spakirat do Bleda. T. se je seveda v avtu naspala, in sm jo komej uspavala nazaj.

clock-img

12.03.2010, 21:24

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Evo mene, sva se uspela spakirat do Bleda. T. se je seveda v avtu naspala, in sm jo komej uspavala nazaj.

uuuu, vikend na Gorenjskem user posted image user posted image user posted image

jaz pa mal Tenerife gledam... joj, kako rabim dopust!

clock-img

12.03.2010, 21:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dost je user posted image

majana, M. se bistveno manj upira,če mu nos očistim tako, da sedi. ko sem ga polegla na bok, je bila pa katastrofa... če pa mu to naredim, ko je v bani, pa skoraj ne opazi

itak mu vedno sede oziroma v pokončnem položaju čistiva, leže je no go

samo je že čist napsihiran, ko sliši zvok aspiratorja in se dere, še preden mu pridem do nosu... isto je s fiziološko - samo vidi da imam ampulo v roki al pa tisto v spreju in je kričanje

ampak nima kaj, spucat mu je treba, če ne pa joka, ker ne more dihat

ah... sej bo user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:25

clock-img

petra a

pencil-img

2070

aha, dons ledenko meče user posted image

petra-never ending storyuser posted image , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucatuser posted image

clock-img

12.03.2010, 21:26

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

vau... uživajte...

clock-img

12.03.2010, 21:26

clock-img

majana79

pencil-img

8822

a si zato šla, k ni nobena hotla vozičkat? user posted image

moj pa dela jutri, tako da ne bo nič od sobote... no, da bi kam šli

pride pa moj bratec najbrž pa oči, mogoče zavijemo do tržnice, da vidta kako to zgleda v velemestu user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:27

clock-img

petra a

pencil-img

2070

jst tud rabm dopust, tuhtam da bi rabla kakšen dan, ko bosta oba imela vrtec, da vzamem samo zase, brez otrok, brez deca...čisti luksuzuser posted image

clock-img

12.03.2010, 21:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

uuuu, vikend na Gorenjskem user posted image user posted image user posted image

jaz pa mal Tenerife gledam... joj, kako rabim dopust!

a je kera kdaj gledala na bbc prime (no zdej je entertainment), eno oddajo, k so ženske šle pa otroke pustile moškim
mislm da je neki v stilu the day that women left al neki tazga

tko bi me mogle... pustit tamale, pa it same na dopust

si predstavljate kako bi se dobr mele? user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

majana, jaz dam fiziološko v brizgo 20 ml in mu s tem pucam. naučil se je že tudi ven pihnit. z aspiratorjem mu pa samo, če imabolj gost smrkelj, če je redek (oz. če nima ravno polnega nosu), mu samo s fiziološko, ene 3x po 10 ml v vsako nosnico.

clock-img

12.03.2010, 21:30

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Majči , vi imate tudi lepe mere... pa kam gredo vsi ti otroc... A bodo sami dvometraši in suhcene meter 80 velike bejbike...user posted image Kako je Zara.. a je že kaj bolj z obrazkom?

Ja deci....kaj čmo....še dobro, da jih mamo...a niso super tema za piz*it čež user posted image

zarjin obraz je isti oziroma mal slabši. Jutri dobi neko novo kremo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

user posted image

A sam to znaš al kaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

oho, petkov večer zmajskih gospodinj user posted image  user posted image

petra, ti kar kašljaj, me smo pa včeraj user posted image user posted image

dej, če imaš kaj jegra doma, rukni za grlo, bo prec boljše

maja, itak ti je lepše z nami, kot pa da spiš... spanje je potrata časa user posted image

Aja...sm mislila, da je za lepoto. user posted image  moj si sendvič dela, pol bo pa spet smrčal user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:31

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

petra-never ending storyuser posted image , petek je, fuzbal, upam da si zadost jezna da nauš šla kopalnico pucatuser posted image

Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10  od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudouser posted image ... jutri ga zna to drago stat...user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 21:32

clock-img

petra a

pencil-img

2070

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

Eh Petra... sej me razumeš... včasih je drug dan prec boljš. Ko je šel je rekel, da gremo jutri ob 9, najkasneje ob pol 10  od doma... v Celovc zapravljat... ker nej mu bo hudouser posted image ... jutri ga zna to drago stat...user posted image user posted image user posted image

ohohouser posted image  izkorist puncauser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem