writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

15.03.2010, 15:51

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

tako, pa nam je spet apetit šel, kam, nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kašic sploh noče več, odkar je prišla iz bolnice je sicer bil navadno vik in krik, ko je videla, da bo morala jest, ampak vsaj usta je odpirala, zdaj bi ji pa lažje v uho dajalala kašico, kot v usta - glavo obrne stran, usta drži trdno skupaj in v jokuser posted image . Mleka pa spije nekje 100ml/3h, pa še to traja eno uro, da poje, tako je že cel dan, včeraj zvečer je pa začela. Cucelj vrže ven in joka, ji dam cucelj nazaj pa tišina in spet v jok, pa cucelj ven, ehhh, kdo bi jo razumel.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

15.03.2010, 15:51

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Jaz sem se pa zmenila za službooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image Sem fullll neskončno vesela.

bravo !!! tako se dela ! si pometla s konkurenco ? user posted image

clock-img

15.03.2010, 15:52

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst bi imela pa tako torbo
user posted image

clock-img

15.03.2010, 16:03

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Hvala punceuser posted image

maja dobra-samo ful moraš pazit, kaj zraven oblečeš. Mi je pa všeč model.

clock-img

15.03.2010, 16:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Tanja, a to tisto k smo se menile? user posted image

christiana, a je možno, da jo spet kej boli pa da zato noče jest? user posted image

clock-img

15.03.2010, 16:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Christiana, a to je ful slabo če je vedno na 3ure po 100ml? Men se to načeloma zdi OK..? Ali so ti rekli da je to čisto premalo?

clock-img

15.03.2010, 16:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tanja user posted image user posted image user posted image super za službo!

christiana user posted image user posted image user posted image za K.G., da spet normalno je

flaska user posted image user posted image user posted image pr vas pa zdravje resno štrajka user posted image

šivilja, je TW zdaj v sredo?

torbici - sta italijanski, samo ne dizajnerski. je pa model zelo podoben Hermesu, res je user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.03.2010, 16:43

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, a to tisto k smo se menile? user posted image

christiana, a je možno, da jo spet kej boli pa da zato noče jest? user posted image

ne vem, nimam pojma, videt ni, da bi jo kaj bolelo, glede na to, da se smeji, igra, zabava sama s seboj, je živahna, vročine nima več...edino možno je, da jo boli grlo, glede na to, da je malo prehlajena, virozo je dobila od naju z B., naju je pa oba grlo bolelo, tako, da malo tole neješčnost pripisujem temu, ampak potem ne bi mlekca pila, ker tam tudi boli požiranje.
Še bolj, kot, da jo boli grlo, je pa možno, da so jo v bolnici silili jest kašice, ko ni bilo naju z B. tam, enkrat vem, da malecka ni hotela jest, pa je rekla sestra, da naj pustim, da bo ona poskusila. Tako dolgo ji je na silo žlico tiščala v usta, da je mala vse kar je prej pojedla, zbruhalauser posted image . Nekatere sestre so malo bolj grobo postopale, in po moje je zdaj to kar se dogaja, plod tega siljenja z kašico.
Jaz ji kašice naredim, nekajkrat poskusim, če noče, pač noče.

FLASK_A, ni ful slabo, ampak preverjeno se ne redi po tej količini, če ji pa dam rižilino ali keksolino v mleko, se pa gospodični vlečt ne dauser posted image .
Ne bi rada, da bi mi shujšala tamala, precej je dejavna, malo spi čez dan, veliko brca, se igra, včasih tudi trmari in pokuri vse kar poje. Ona drži linijouser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

15.03.2010, 16:55

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

majana tista jauser posted image

clock-img

15.03.2010, 17:14

clock-img

meduzica

pencil-img

359

hvala punce .. je odločitev padla se bom pritožila na odločbo CSD

in sem se odločila vzet si odvetnika, da mi pomaga sestavit pritožbo če katera ve za dobrega odvetnika s področja socialnega prava se priporočam

sem dvignila odločbo, so razlog (oz. mnenje) napisali ko da sploh nebi brali moje vloge.

Drugače pa se mi v 1mesecu nismo nič zredili. Teža stagnira zaradi viroze, ki jo je prebolel in sedaj smo še rota virus fasali. Zdej smo zelo veseli če poje 100ml na obrok. Smo padli na to da je skoraj vse pasirano samo da kaj poje. Zdravnice še ne skrbi ker zaenkrat še ne hujša.

Christiana upam da je prehodne narave tale neješčavost ... zdej ko sem sama vidla kako grozno je vsak obrok pridno pripravljat potem pa hrana leti vsepovsodi samo v usta ne gre ... ti zbije čist vso voljo ...

clock-img

15.03.2010, 17:31

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Živjo punce!
Vikend je bil lušten, smo bili cele dneve od doma. Sem pa dobila prvo menstruacijo po porodu in se počutim kot bi me en udaril v trebuh.
Je pa Jakob že dva dni tečen, še Jure je rekel, da je tečko.

Christiana super za prespano noč. Mi se še vedno zbudimo ob polnoči in jemo. Pa, da se Klari čimprej apetit vrne.

Šivilja a potem velja za TW v sredo?

Tanja super za službo, a si potem zdaj pri drugi mentorici?

Vsi bolančki , da se čimprej pozdravite.

Vrtec sem tud oddala vlogo, samo tokrat mi niso dali nobenega potrdila,da sem oddala. Kaj pa vam?

clock-img

15.03.2010, 17:33

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Ledenka - ja predstavitev TW jw to sredo ob 9.30 - 10.00

Tanja - ja , če bo vsaj še ena kandidatka poleg tebe, je lahko predstavitev še 1.4. dopoldan.
Me pa že ful zanima kje boš.user posted image

K.tja - a se nam pridružiš v sredo, da najdeš kaj za palačinke mešat (pa mi še tičino prineseš user posted image )

clock-img

15.03.2010, 17:34

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Živjo punce!
Vikend je bil lušten, smo bili cele dneve od doma. Sem pa dobila prvo menstruacijo po porodu in se počutim kot bi me en udaril v trebuh.

Christiana super za prespano noč. Mi se še vedno zbudimo ob polnoči in jemo. Pa, da se Klari čimprej apetit vrne.

Vrtec sem tud oddala vlogo, samo tokrat mi niso dali nobenega potrdila,da sem oddala. Kaj pa vam?

Ajetam - velja

Vrtec - potrdilo moraš dobiti, samo imajo 15 dni časa, da ti ga izdajo. Gor bo tudi številka, s katero boš na internetu lahko spremljala kako je z vašo prijavo

clock-img

15.03.2010, 17:41

clock-img

lake

pencil-img

3955

Tanja Super za službo. Samo pazi da boš na takem delovnem mestu, da ne bo tok daleč da z nama s Šiviljo neboš mogla na kavo med službenim časom user posted image user posted image .

Christiana Važno da pije, moja niti 100ml ne pije na 3h.

Šivilja
Tud jst pridem v sredo.

clock-img

15.03.2010, 17:43

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Smo doma...
Jaz sem se pa spomnila da moram oddat vlogo za otroške,ne smem pozabit!

Jutri moram dopoldne najbrž v Lj pa ne vem kdo bi šel z mano user posted image

clock-img

15.03.2010, 17:46

clock-img

majana79

pencil-img

8822

meduzica, moja sodelavka je sama napisala pritožbo, ne rabiš ravno odvetnika, če poznaš kakega pravnika, ti lahko formulira zadevo
moraš pa v pritožbi jasno napisat na kateri del pritožbe se pritožuješ in utemeljiti res s konkretnimi argumenti - da jim bo bolj jasno
ker tako kot praviš, se dostikrat sliši, da sploh ne preberejo izvidov... odvisno tudi od komisije in pa to, koliko diagnoz ima otrok, ker naj bi za podaljšanje imel vsaj 2 različni
Tanja, zakon! user posted image

clock-img

15.03.2010, 17:48

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Živjo punce!

Ajetam - velja

Vrtec - potrdilo moraš dobiti, samo imajo 15 dni časa, da ti ga izdajo. Gor bo tudi številka, s katero boš na internetu lahko spremljala kako je z vašo prijavo

Tega pa sploh nisem vedela, da bomo potem po internetu spremljal prijave. Ato pomeni, da bodo vsem po poošti pošiljali potrdila, ko bo rok za prijave mimo? Sem jo pa vprašala koliko je kaj prijav, pa je rekla, da jih je že zdaj več od razpoložljivih mest.

Kako pa kaj zobje? To že čist predolgo traja. Si zelo potrpežljiva.

clock-img

15.03.2010, 17:53

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Tega pa sploh nisem vedela, da bomo potem po internetu spremljal prijave. Ato pomeni, da bodo vsem po poošti pošiljali potrdila, ko bo rok za prijave mimo? Sem jo pa vprašala koliko je kaj prijav, pa je rekla, da jih je že zdaj več od razpoložljivih mest.

a to vrtec K? user posted image bom dala kot prvo varjanto vrtec T., mi je sicer ene 200 m delj, imajo pa več skupin.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.03.2010, 17:54

clock-img

majana79

pencil-img

8822

jaz tudi nisem vedela tega...

za prijave pa itak vsi vemo da jih bo ful, samo župan vztrajno goni svoje, da bo dovolj mest za vse

a piše na netu, da jih je 500 in neki še brez od lani user posted image

clock-img

15.03.2010, 17:58

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a to vrtec K? user posted image bom dala kot prvo varjanto vrtec T., mi je sicer ene 200 m delj, imajo pa več skupin.

Ja vrtec K. Jaz imam tam že Izo. Ko smo pa njo vpisoval smo bili v T. šele 90+ nekaj na čakalni listi, K. smo bili pa prvi v čakalni vrsti in smo ga potem dobili.

Naš otrok je pa kruhožer.user posted image

clock-img

15.03.2010, 18:12

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

lake itak, da bom imela čas za kavo. Vednouser posted image

clock-img

15.03.2010, 18:45

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Tanjina služba bo kofetkanjeuser posted image

Jaz pa kupujem voziček, trikolesnik, dogovarjala sem se, ampak od prodajalke ni ne duha ne sluhauser posted image . Naj bi se dobili ju3 v Ljubljani, jaz bom šla počasi spat, ona mi pa ni odpisala, niti me poklicala, jaz pa njene številke nimamuser posted image

clock-img

15.03.2010, 18:53

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dudi...tole ne bo prav pri rojstnih dnevih christiana 31.1. . 31.12. bo prav...saj ne, da je kaj nujnega, samo opazila semuser posted image , skor eno leto je še do moje 24-etke, ampak vseeno, eno leto hitro mine, pa me je strah, da bi mi ve punce prepozno čestitaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2010, 18:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Dudi...tole ne bo prav pri rojstnih dnevih christiana 31.1. . 31.12. bo prav...saj ne, da je kaj nujnega, samo opazila semuser posted image , skor eno leto je še do moje 24-etke, ampak vseeno, eno leto hitro mine, pa me je strah, da bi mi ve punce prepozno čestitaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nabrž je neki zbrlkljalo user posted image
potem pa še povej na kateri strani je seznam

clock-img

15.03.2010, 19:01

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Nazadnje sm ga videla na 1. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem