writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

16.03.2010, 22:49

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

zivjo punce! uf kolk me ni blo! guzva pa se se moj usede na komp. ko na wc-ju...... no comment
a ja DUDI - tud jaz pridem v petek!
Leela - res sozalje, to je res ena taka grozna stvar!
Flaska - mi imamo Kiddy comfort 9-35, je bil ena akcija v BC, in je D. res vsec, ze vec kot en mesec je v tem sedezu, lupinco ni marala, zdaj sedi kot velika in je res happy, pa tud odspredaj ma kot en tak "pult" in je to ful komot ko zaspi!

ok to je tko na hitr, ce utegnem zdaj vam napisem vse kaj se zgodilo.......

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 16.3.2010 22:50:12 >

clock-img

16.03.2010, 23:03

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

a ja kaj se ze zgodilo - smo v splitu, moj je zbolel, nc hudega, sam prehlajen, pa od tega dela taksno tragedijo, sla sem na en facial pa se pedikura/manikura, in je tak skandal naredil, da je on sam doma, a da jaz grem vn in da me potem ni 6 ur.....pa se potem frizura jutr.....ja to tud on gre, tako da to ni nc....no comment
danes smo bli v shoppingu, pa sem se ene camper cevlje kupila...user posted image
a ja....in kaj se se zgodilo....mojem so ponudili delo v nemciji...1. maja bomo "gastarbajterji" user posted image user posted image jaz sm dans poslala email novi sefinji in ji to povedala....zdaj pa cakam odgovor ker je v zda...sem ji rekla ali pridem nazaj na irsko, pridem skupaj z D. tko da ne bom vec mogla na sluzbena potovanja; drugac ce lahk najdemo kaksno drugo delo katero lahk delam doma.... zdaj bomo vidli. mislim, men bi bilo vsec ce bi delala doma, ker vrnit se nazaj na irsko ali sama ali skupaj z D. ne bo ratalo. ce ne potem bi pa lahk bla "professor''s wife" in lepo delala nc..... za nekaj cajta, a ne? samo na to nisam navajena, ne morem brez dela.....user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 07:16

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jutro

Peljem v vrtec potem pa se greva z Majem malo potepatuser posted image
Popoldne grem pa po posode TW user posted image

clock-img

17.03.2010, 07:16

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

jutro, kako ste, smo ?

clock-img

17.03.2010, 07:20

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Jaz bom glihkrat najboljša stranka CleCle - sem nabavla spodnjih hlačk za našio He. in nečakinjo

Ivana - mana pa zate nič ne skrbi, ker brez dela sigurno ne boš, si boš sigurno kaj našla user posted image
Meni bi pa pasalo še malo bit doma in delat kar me veseli, pa bo pač treba v službo - ampak HB šele čez 5 mesecev

clock-img

17.03.2010, 07:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

clecle spodnje perilo samo za punčkeuser posted image user posted image ...čudno..

nič grem user posted image

clock-img

17.03.2010, 07:40

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Po TV govorijo o nekem sončku, in kok bo lep dan, zdej pa ne vem al jst slabo vidm, al oni, ker je zuni oblačno. user posted image

clock-img

17.03.2010, 07:42

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

clecle spodnje perilo samo za punčkeuser posted image user posted image ...čudno..

nič grem user posted image

kopalke so pa za fantke

clock-img

17.03.2010, 07:48

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dobro jutro!

Gloria je dobila včeraj nov/rabljen voziček. malo je večji od našega, 3.kolesa ima, to bo super za po pesku, gozdnih poteh in makedamuuser posted image , ampak gospodični se ne da sedet. Obnaša se, kot da je iz želatineuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

17.03.2010, 07:50

clock-img

Anonimen

jutro.

lake, to je smog. sem mislila, da si se že navadilauser posted image

šivilja, pridemo že čez eno urco? tamal je že oblečen, jaz pa se še sestavljam.
a parking za vozičke bo?user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 17.3.2010 7:51:21 >

clock-img

17.03.2010, 07:53

clock-img

Anonimen

user posted image  za voziček - dobro ga vozite!

clock-img

17.03.2010, 07:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ivana drzim pesti da se najde kaksno delo v slo da se bomo kaj videli!!!!!!!!

glorija ti ti nagajaš mamici

clock-img

17.03.2010, 07:58

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Vedno in povsod, kjerkoli se le dauser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

17.03.2010, 08:00

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Po TV govorijo o nekem sončku, in kok bo lep dan, zdej pa ne vem al jst slabo vidm, al oni, ker je zuni oblačno. user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 08:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

jutro

clock-img

17.03.2010, 08:05

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

17.03.2010, 08:08

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dobro jutro...

Za nami grozna noč...user posted image Je Luka dobil pravi napad zaradi alergije na pasje dlake in ga je moj peljal na Metelkovo, da so mu dali injekcijo, da je lahko spet normalno zadihal. Vmes je pa čisto siv, moder  ratal okoli ust, tako se je revček matral z dihanjem... Ima bojda čisto zatečeno grlo in  zgornja dihala, ker ga dlake tako znervirajo.  Smo imeli včeraj na obisku starše od mojega, ki imata doma psa (psa v našem stanovanju ni bilo, ampak sta ga pustila v avtu... ker jat pać ne dovolim, da pride k nam v stanovanje)... Potem sta imela v rokah Lukca in to je bilo to... Ne vem, kako naj razložim, da Luka ni alergičen na psa, ampak na pasje in mačje dlake??????? Na drugi strani pa... Zadnjič, ko smo šli na praznovanje  k moji teti, ki ima mačka, sem jo poklicala in prosila, če lahko malo bolj posesa in prezrači stanovanje in mačka prestavi v drug prostor. Ko smo prišli pa tja, si je pa preobleka srajco, da je lahko Lukca vzela v roke... in Lukcu ni nič bilo, pa so ga vsi imeli po rokah in plazil je po  tleh...

No zdej je Lukec ok, malo še pokašlja in smrka, po vsej verjetosti tudi reakcija...

V glavnem... nič nismo spali in zgledam kot Zombi, Lukec sedaj spi... če se zbudi in bo dobre volje, prideva do Šivilje , drugače ne... Te pa pokličem Šivilja, če zaidem user posted image

clock-img

17.03.2010, 08:08

clock-img

Anonimen

uuuuuu, KatMAt, predihavamo z njo!user posted image
ivana, našli boste pravo rešitev za vas!

jutro, FLASK_A, kako ste danes?

clock-img

17.03.2010, 08:10

clock-img

Anonimen

ojej, petrazg...user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 08:10

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

kam jo boste popihale za 1.maj ?

clock-img

17.03.2010, 08:13

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

jutro....jest pa ne morm sedet pri miru ker moja best kolegica ze pridno predihava v P!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image

Petrazg
, joj groznouser posted image user posted image Nevem kako razložiti takim osebamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

Doma bomo ker mojim otrokom zunanji zrak hudi škodiuser posted image

clock-img

17.03.2010, 08:13

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Vedno in povsod, kjerkoli se le dauser posted image

Pa saj je prav , a ne... user posted image Vse prenesemo, samo da so zdravi....

clock-img

17.03.2010, 08:14

clock-img

Anonimen

na Jošt

clock-img

17.03.2010, 08:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
jutro, FLASK_A, kako ste danes?

Ne vem šeuser posted image
Mislim da kar bo- Jaka končuje drug kos kruha s pašteto in je odločen da bo še hrenavko pojedel. Mislim da smo na dobri poti. Pa ravno danes sem ga hotla peljat k P- očitno sem tako dolgo odlašala da je prebolel kar je imel za prebolet.

clock-img

17.03.2010, 08:16

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

Malo smo gledali hrvaško obalo - Rabac, Novigrad... Če nas ne pokličejo na operacijo... kar bi bilo boljš no...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem