IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA
Mogoče sem res malce občutljiva, ampak če povem, da je punca v dveh mesecih že tretjič na antibiotiku, me boste malce lažje razmele. Najprej je imela 3 tedne kašelj, nato poleg kašlja,vnetje ušesa ( 10 dni Hiconcil), ker se je nekaj pojavilo na pljučkah, je dobila še 5 dni Sumamed. Nato je šla 3 x v vrtec in staknila rotavirus in morala na infuzijo. Končno smo jo pozdravili, in spet je šla 4 x v vrtec, in zdaj spet leži z vročino - dobila je pa spet Hiconcil.
Da je zbolela je skoraj bilo za pričakovati, saj po takem spisku bolezni si otrok še ni zadosti odporen, ker je imunski sistem oslabljen.
Ja očitno... kljub temu, da sem jo že po tem ko je bila že "zdrava" še en teden doma zadržala.
In ne bom trdila da je bil ravno ta sprehod kriv, da je zbolela, prav gotovo ji pa ni koristil. Je pa pediatrinja rekla da je možno in jo je razkurilo, ko sem ji povedala kako je bila obuta.
In vem, da si vsak ne more privoščit skibuck za 60 eur, ima pa vsak otrok rezervne zokne v rukzaku in če je lahko vzgojiteljica dala komando, da si obujejo te škornje, bi jim lahko še rekla naj si še ene zokne gor dajo. Saj je skupina 4 in 5 letnikov, ki se že obuvajo sami.
Sicer pa s pisanjem ne bomo rešile ničesar. In lahko vam povem, da je moj otrok 3. leto v vrtcu in do zdaj sem imela o vrtcu samo pozitivna mnenja in sem mislila tudi, da mamice tukaj gor komplicirajo. Zdaj pa vidim, da se lahko zgodi, da vrtec ni vedno super.