IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA
In vem, da si vsak ne more privoščit skibuck za 60 eur, ima pa vsak otrok rezervne zokne v rukzaku in če je lahko vzgojiteljica dala komando, da si obujejo te škornje, bi jim lahko še rekla naj si še ene zokne gor dajo. Saj je skupina 4 in 5 letnikov, ki se že obuvajo sami.
ne boš verjela...danes sem gledala toliko staro skupino, kako so se preoblačili v vrtrcu: so prišli noter, itak vsi premočeni, ker niso imeli primerne opreme (od doma!) in vzgojiteljice so se trudile med tisto kramo v omari, kjer imajo oblačila za otroke ki kaj pozabijo najti primerno velike žabe za punčke, ki jih niso imele rezervnih :(....medtem so se te punčke slekle do nagega...ja, kar brez spodnjic so parodirale (3 od njih) po tistem hodniku in seveda bose....kakorkoli, da jim je vzgojiteljica rekla, da naj si oblečejo gatke in počakajo, da najde štumfe....
ja, očitno tudi vsi starši, pa ne zdaj vzet tega osebno, tudi jaz kdaj kaj pozabim.....ne dajejo rezerve v omarice.....
bi pa definitivno v vašem primeru vzgojiteljica lahko to storila. pri naših vidim da tega navadno ne naredijo, ker so še dvoletniki poleg in vsega ne sfolga. jaz enostavno nastavim kombinezon in niti nima gumijastih škornjev v omarici. edino če dežuje ali je deževalo, jih prinesem vsak dan zraven.
niti nima smisla kupovati dvojnih, ker jih hitro prerase in ker niti ni toliko dežja in v dežju ne gredo ven.....
odnesi jih domov, če msiliš, da jih uporabljajo v neprimernih okoliščinah. in zadeva rešena.