writing-img

RE: ljubljanske nosečke - 3.del

clock-img

21.04.2010, 22:24

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

...mmm zdle bi mi pa sedle še ene olivce pa sirček zraven, mamma mia

jst mam še neki malga ostankov od sobotne žurke; tzatzki,feta, mocarela, čips...pa prinesemuser posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 22:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Jst pa medveda in opico user posted image

Ja MM da te ni sram. A jima nisi dala imen?

clock-img

21.04.2010, 22:26

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

na naslednje srečanje vse z vozički in igračami not... trening je trening user posted image pol gremo pa en krog po lj user posted image

clock-img

21.04.2010, 22:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

na naslednje srečanje vse z vozički in igračami not... trening je trening user posted image pol gremo pa en krog po lj user posted image

Jaz se bom delala, da vas ne poznam

clock-img

21.04.2010, 22:27

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

ja, MM???? a nisi???user posted image user posted image

Jst moram tud pokomentirat; gliha v kup štriha je en pregovor. Sej njenmu možu je to tud kul in se on tud igra s pliškoti. Bcljka - sori, sam ...

clock-img

21.04.2010, 22:27

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

Jaz se bom delala, da vas ne poznam

jst tud

clock-img

21.04.2010, 22:28

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

Se kesam user posted image . Še dobr da sem sploh našla kakšnega pliškota user posted image !

clock-img

21.04.2010, 22:28

clock-img

Anonimen

mkbk ful dobra idejauser posted image Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM  vse poje. 

clock-img

21.04.2010, 22:29

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

men je vseen kaj si misl folk okol mene, nej se briga zase! nama je pač zabavno... 
ljudje smo si različni... nimaš kej...
folk pa je čudn gledu k sva s kolegico v kmš uletele s plišastimi igračami in jim naročile borovničke... to je blo pa očitno k so se vsi kr obračal za nama user posted image

Sori, ampak tole MOREM pokomentirat. Pa nočem bit nesramna, sam ej dobr, da si dobila tipa. Ker mislim, da so vaju vsi v kmš gledal k da sta mal nore. Ne vem no. Ziher se niso obračal za vama kot osebi,

pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri user posted image
v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... user posted image

clock-img

21.04.2010, 22:30

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

mkbk ful dobra idejauser posted image Jaz sem pa ravno danes pekla kokosove kocke. Sam tuki je pa nevarnost, da MM  vse poje. 

Dons še user posted image ...jutri pa vpašanje če bom še smela user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Se kesam user posted image . Še dobr da sem sploh našla kakšnega pliškota user posted image !

Sram te bodi! Pa tko neodgovorna

clock-img

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

hm hm, MM ne sme nič jesti ker ma jutri teste za sladkorno. Ampak Krtkova, krtkova pa nosi velikega otroka, na katerega se lahko izgovori, da je lačen in da bi ............ja...................glih kokosove kocke dons jedel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 22:31

clock-img

mkbk

pencil-img

838

njami. Jst sm se pa lih nate spomnla, k sm si dons enga ježka kupla...sam ni bil kej preveč...sej sm sama kriva, kdo si pa še v mesariji ježke kupuje.... user posted image user posted image

clock-img

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

Sram te bodi! Pa tko neodgovorna

Slaba mama!

clock-img

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

kdo si pa še v mesariji ježke kupuje.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2010, 22:32

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

Dons še user posted image ...jutri pa vpašanje če bom še smela user posted image

Aja šit, tud dons ne smem jest...od 19-ih naprej user posted image ....čist sm pozabla user posted image

clock-img

21.04.2010, 22:32

clock-img

Anonimen

pomoje so prej misll da slabo vidjo k tam pa res ni noben trezen... glede na to da sva ble ob ene 4ih zjutri user posted image
v naši družbi smo vse mal zmešane tko da take ideje in dejanja niso bla zgolj slučaj ... user posted image

pa sta medveda pol spila borovničke

clock-img

21.04.2010, 22:33

clock-img

mkbk

pencil-img

838

a nax teb rata še pečt pr user posted image zraven user posted image . ej jst res nisem multitasker..

clock-img

21.04.2010, 22:33

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm crknla od smeha k sm to prebrala...je še moj priteku iz dnevne pogledat kaj mi dogaja user posted image

clock-img

21.04.2010, 22:34

clock-img

Anonimen

Ti nisi resnauser posted image

clock-img

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

pa sta medveda pol spila borovničke

ne, midve sva jih ... ampak sta jih pa gratis dubla in to več rund... bla sta pa tiger pa pes...user posted image

clock-img

clock-img

mkbk

pencil-img

838

kaj no če kupš hot dog, pa rabš še neki za čez user posted image .... majo pa tud odlične domače raviole (brezmesne)....ampak ježek je bil pa razmeroma ogaben!

clock-img

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

Sm crknla od smeha k sm to prebrala...je še moj priteku iz dnevne pogledat kaj mi dogaja user posted image

sam sori, tole je RES ena najbolj smešnih izjav danes!!!user posted image user posted image user posted image  mkbk - huda si!! Sam kje pa pol kremenateljce kupuješ? V drogeriji???

clock-img

21.04.2010, 22:35

clock-img

Anonimen

hm hm, MM ne sme nič jesti ker ma jutri teste za sladkorno. Ampak Krtkova, krtkova pa nosi velikega otroka, na katerega se lahko izgovori, da je lačen in da bi ............ja...................glih kokosove kocke dons jedel!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobr da imaš trebuh. Na kaj se boš pa pol zgovarjalauser posted image Da je bauhi preveč prazen, ker je šla Ema ven in ga moraš zapolnituser posted image

clock-img

21.04.2010, 22:37

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

Dobr da imaš trebuh. Na kaj se boš pa pol zgovarjalauser posted image Da je bauhi preveč prazen, ker je šla Ema ven in ga moraš zapolnituser posted image

Ti se kr heci, suhica, jst bom mela s tem še res ful problemov. Neki naredijo leta, neki pa moj šibek karakter. Joj, upam, da mi uspe potem kmalu shujšati!!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem