IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Živa se ni nič javla. Da je ni pri zobarju stisnl.
Skoraj, ko je rekla, da mi je ena plombica malo popustila

. Ampak na srečo ni bilo hudega. Prej bi me stisnilo na plavanju z mojima razbojnikoma, ker sem tri ure letala gor in dol po stopnicah na veliki tobogan in se spuščala in plavala z njima

. Ampak je bilo toooolk lepo, res smo se imeli super; zdaj žal to nekaj časa ne bo šlo

.
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
SEm pa včeraj nekaj stvari prekuhala in sem zdej čist zmedena Sem dala dude in flaško v lonc z vodo, ko je zavrelo in potem pustila 10min. Potem sem pa ven vzela, je bilo pa vse bolj belo, od vodnega kamna. zdaj prav grdo zgleda Izkušenke - prosim za pomoč
Jaz sem imela iste težave, pri nas je ful trda voda. Edina rešitev je bila, da sem vse takoj zbrisala s čisto suho cunjo, ko sem vzela ven.
Me veseli, da ste se imele lepo. Se moramo hitro še kaj dobit, da prideva še midve z mkbk. No, meni se bolj mudi kot njej

.
V kopalnici me čakata dve banjici cunj za dojenčka + plenice + posteljnina

. Nimam še niti osnovne kozmetike za bejbija niti postavljene posteljice niti preseljene najine postelje niti spakirano za v porodnišnico. No, na srečo se danes na CTG-ju ni nič dogajalo

. Mali ima 3183g, če sem si prav zapomnila; če bo šlo tako naprej, bo celo lažji od mojega čvergija, ki je še vedno bolj buhteljček, maksi je pa suhec (le po kom

?).
Zdaj grem pa mogoče celo kaj narest, ampka se še nsiem odločila, ali naj še malo gnezdim ali delam za službo

.
Lp,
živa