cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

04.06.2010, 12:33

clock-img

mateja33

pencil-img

181

evo me zdaj sm gotova in počivam z notebook-um v rokiuser posted image
vasdve sta se pa kr razpričaleuser posted image user posted image
mene pa zanima a ste že ble na MŠ............če še nista kam bota šle?

clock-img

04.06.2010, 12:47

clock-img

Anonimen

Heh po vrsti: najin prvi je.

Ja, na materinski sva že bila, sva šla kar v Laškem.

clock-img

04.06.2010, 12:55

clock-img

mateja33

pencil-img

181

a je kej določen kolk tednov morš bit noseč,zdej čez poletje tak ne delajouser posted image

clock-img

04.06.2010, 12:59

clock-img

Anonimen

ponavadi pošljejo po 30.tednu. Ampak meni bi bilo septembra prepozno, glede na to da imam takrat nekje imen že roditi no user posted image
Sem šla ob dopolnjenih 21.tednih in mi ni žal... sem dobila dovolj koristnih informacij pravi čas da zdaj ne delam bedarij ker bi sigurno naredila kakšno. Če ne druga bi prepozno prejela papirje za odvzem matičnih celic, ker jih misliva darovati v javno banko, tam je pa do 34.tedna - jaz bi imela materinsko pri 36.tednih če bi čakala na Laško - ker čez poletje ne delajo.

clock-img

04.06.2010, 13:00

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja mateja33 sej sva iskale še kakšno sogovornico zraven, pa če si kuhala, namesto da bi z nama čvekala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hi hi hi, ne jaz na materinski še nisem bila - je še prezgodaj. Nisem še niti razmišljala kam bom šla. Verjetno bom mogla v Celje, ker ne verjamem da tu pri nas v Šentjurju jo sploh imamo. No mogoče pa - bomo videli.

clock-img

04.06.2010, 22:04

clock-img

mateja33

pencil-img

181

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja mateja33 sej sva iskale še kakšno sogovornico zraven, pa če si kuhala, namesto da bi z nama čvekala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hi hi hi, ne jaz na materinski še nisem bila - je še prezgodaj. Nisem še niti razmišljala kam bom šla. Verjetno bom mogla v Celje, ker ne verjamem da tu pri nas v Šentjurju jo sploh imamo. No mogoče pa - bomo videli.

clock-img

04.06.2010, 22:33

clock-img

mateja33

pencil-img

181

clock-img

05.06.2010, 19:21

clock-img

lidik

pencil-img

3706

mateja33 si mi pa dala dela. user posted image user posted image user posted image  Sem si vse ogledala - še tisto, kar še kar nekaj časa ne bom rabila. user posted image

clock-img

06.06.2010, 12:09

clock-img

Eruvande

pencil-img

110

V Celju se je odprla Mestna plaža..juhu :) Tam je pa taaak fajn :) Upam, da bo tudi drugo leto, ko bomo vozičkale :)))

clock-img

07.06.2010, 07:38

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Dobro jutro punce! In lep začetek tedna. Jupi, jaz sem tako vesela in sicer zunaj tak lep sonček in končno bo jutri 8. ko imam NS. Jaz že komaj čakam!!!!!! user posted image

clock-img

07.06.2010, 08:03

clock-img

Anonimen

Jutro punce!
Eto, jaz sem med vikendom malce poniknila; je bilo takoooo lepo vreme. Včeraj sem imela pestro, zjutraj sem šla na volišče (sem delala v komisiji), potem sva šla na kosilo in sladico, pa domov pa nazaj na volišče (na štetje)... tako da je bil doooolg dooolg dan user posted image

Danes pa po starem - v službi, jaz bi pa takoooo spala. Zgleda, da bo vsaj vreme lepo.

clock-img

07.06.2010, 08:06

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hi hi hi T.Z. ti si imela pa res pester in deloven vikend. user posted image user posted image user posted image user posted image No zdaj pa še dobro da je ponedeljek, da si malo odpočiješ. user posted image Ja sej tudi jaz sem samo enkrat ali dvakrat pokukala gor, druga me pa itak nič ni bilo v hiši, sem samo zunaj skakala. 

clock-img

07.06.2010, 08:13

clock-img

Anonimen

Ma ja, samo ko bi lahko še ene 2h spala bi bilo super.

A je katera gledala talente včeraj?

clock-img

07.06.2010, 08:16

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Še mičkeno - še 33 al pa 32-krat greš v službo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz sem jih gledala. user posted image

clock-img

07.06.2010, 08:18

clock-img

Anonimen

še 34x če smo natančni - če seveda ne kasiram kakšne bolniške user posted image

Glede talentov: mala ma glas. ma posluh. ampak meni se zdi čisto čisto premajhna za to izpostavljanje. upam, da starši vedo kaj delajo.

clock-img

07.06.2010, 08:29

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ups sem vedela da je nekje okoli 30-krat. user posted image user posted image user posted image

Ja sej glede male je čisto res ja. Se popolnoma strinjam s tabo. Ne vem no, jaz po pravici povedano sem bila razočarana nad izidom, ker se mi zdi, da kakorkoli se bo obrnilo ima mala pokvarjeno otroštvo.

clock-img

07.06.2010, 08:32

clock-img

Anonimen

Hehe v bistvu komaaaaj čakam, da zaključim, ker sem včeraj ugotovila, da bo dooolgooo in vroče poletje in da se mi lahko samo zmeša vsak dan v službi. Do zdaj sem super prenašala vročino, včeraj me je pa tako zdelalo, da ni bilo za nikamor.

Glede male pa: ne vem, meni se zdi, da si ona želi biti v centru pozornosti ampak ona tako ne ve kaj to pomeni. Starša bi morala razmisliti, če je to res dobro za otroka (na dolgi rok), ker... kaj pa vem. Hajdi sindrom no. Ne bi rada, da bi se kaj podobnega zgodilo z mojim otrokom.

clock-img

07.06.2010, 08:41

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Ej a veš, da jaz sem imela vedno rada vročino in mi nikoli ni bil problem zdržati na vročini. Včeraj pa sem samo senco iskala - tako da me je že moj gledal kaj ne narobe, ker ve, da sem včasih pri 40-ih stopinjah uživala na sončku. user posted image Tak da sem tudi jaz pomislila na to kako bo očitno za mene dolgooooo poletje. 

clock-img

07.06.2010, 13:22

clock-img

Anonimen

Ja, zgleda da to res hormoni delajo. Jaz sem skos govorila, da jaz s poletjem ne bom imela težav... jaaa valdaaaaaa. Komaj čakam da pridem domov pa se zleknem v senco, res.

clock-img

07.06.2010, 13:45

clock-img

lidik

pencil-img

3706

oooooooooooo T.Z. kaj si spančkala? user posted image user posted image user posted image user posted image Sem hodla kukat, če boš prišla kaj gor, pa te ni nič bilo na spregled. 

clock-img

07.06.2010, 13:46

clock-img

Anonimen

Hehe nisem, sam sem pisala en doooolg mail in... user posted image

clock-img

07.06.2010, 13:51

clock-img

lidik

pencil-img

3706

uuuuu pridna. Kaj še malo pa greš domov? 

clock-img

07.06.2010, 13:53

clock-img

Anonimen

Ma je bil privat mail... user posted image  pa malca vmes pa... če pa nimam niiiiiič dela!!!

Drugače pa ja... še dobra urca pa domov. Pa na teraso v senčko in bo dan takoj lepši.

clock-img

07.06.2010, 14:36

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Hi hi hi, sej se mi je zdelo, da ni bil mail za službo ja. No veš kaj, sej tam se pa itak moraš razpisati. Pa najesti se tudi moraš. In kaj je bilo dobrega za malico? 

clock-img

07.06.2010, 14:43

clock-img

Anonimen

Ja, se je bilo treba :)

Malica: tekoči jogurt, štručka sir-šunka pa 2 zlata delišesa :D Manjka mi čokolade user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem