writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

23.07.2010, 08:47

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

eh nadka30 pa veš kje je še december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš koliko še imamo časa

december bo hitro tukaj boš videla sedajle se bodo začele počasne priprave potem bo pa en dva tri.
Meni je december pravljični mesec, vse je v lučkah, romantika na vrhu, ve dobite bejbija, mene pa moj že sedaj straši in mi je rekel a veš da mi bejbije delamo samo decembra okoli miklavža- le kaj je mislil stemuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 08:55

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

eh nadka30 pa veš kje je še december user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Veš koliko še imamo časa

december bo hitro tukaj boš videla sedajle se bodo začele počasne priprave potem bo pa en dva tri.
Meni je december pravljični mesec, vse je v lučkah, romantika na vrhu, ve dobite bejbija, mene pa moj že sedaj straši in mi je rekel a veš da mi bejbije delamo samo decembra okoli miklavža- le kaj je mislil stemuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja sej vem da bo to takoj. Sej s tem se samo malo tolažim. Avgust bo tako zletel mimo, ker sem v službi sama za dve pisarni, so namreč na dopustu, potem septembra grem počasi jaz malo na dopust, no pol pa je že tako skoraj december. user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha a tako ti tvoj pravi. Ja super, potem pa le tako uštimajta, da bo spet pred 1.9. prijokal na svet in da v višji razred ko bo šla nadja, več vas jo bo spremljalo v šolo. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:00

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

ja ja sej vem da bo to takoj. Sej s tem se samo malo tolažim. Avgust bo tako zletel mimo, ker sem v službi sama za dve pisarni, so namreč na dopustu, potem septembra grem počasi jaz malo na dopust, no pol pa je že tako skoraj december. user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha a tako ti tvoj pravi. Ja super, potem pa le tako uštimajta, da bo spet pred 1.9. prijokal na svet in da v višji razred ko bo šla nadja, več vas jo bo spremljalo v šolo. user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti mene malo hecašuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:05

clock-img

Anonimen

Jutroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

Nasmeh je itak okoli Celja ne samo okoli moje glave. Za tiste, ki se sprašujete kje me najdete: sledite velikim razpotegnjenim ustom.

Ja, zadnji dan. Pozna sem, ker smo pili kavo doooolgoooo v delovni čas pa še ena stranka je prišla in... eto mene. Še malo pa tako na kosilo potem pa konec.

Kako ste ostale?!

clock-img

23.07.2010, 09:06

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ne ne nadka30 resno mislim. Al pa probita zdaj kateri drug mesec delat, pa bomo mogoče potem spet skupaj čakal, če bo nama uspelo in če bo vse vredu pri nama. Imava namreč namen dva kr en za drugim, če bo le nama nemenjeno. 

clock-img

23.07.2010, 09:07

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. naša smejčika - danes verjetno res še posebej. Jupi !!! Veš kako sem vesela !!! Pa si le dočakala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:10

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

ne ne nadka30 resno mislim. Al pa probita zdaj kateri drug mesec delat, pa bomo mogoče potem spet skupaj čakal, če bo nama uspelo in če bo vse vredu pri nama. Imava namreč namen dva kr en za drugim, če bo le nama nemenjeno. 

T.Z. že sledim nasmehuuser posted image user posted image user posted image user posted image , uživaj privošči si kar se da

Lidik pri nas je verjetno konec z trebuščki, dva bosta kar dovolj vsaj za zadaj, mogoče kdaj kasneje saj je to sedaj modna muha ampak zaenkart bo kar dovolj.Vidva pa kar v akcijo, mogoče še en decemberčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:11

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ha ha ha...a misliš? kaj potem bi bilo tako, pri vama dva avgusta, pri nama dva decembra? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:16

clock-img

Anonimen

nadka pridi pridi!!!
danes imam še bolj "voljno" kot drugače in komot skočim na 1 ali 3 ali 5 kav user posted image
lahko seveda katera druga tudi!!!!!!!

clock-img

23.07.2010, 09:19

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

nadka pridi pridi!!!
danes imam še bolj "voljno" kot drugače in komot skočim na 1 ali 3 ali 5 kav user posted image
lahko seveda katera druga tudi!!!!!!!

bi rade volje pa imam prepoved vožnje tako da ne bo nič, ti pa pošiljam eno virtualnouser posted image user posted image user posted image ali pa dve ali pa tri.user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:20

clock-img

Anonimen

aja točno user posted image

ok, no pa hvala za virtualne kavice!!!

clock-img

23.07.2010, 09:20

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

ha ha ha...a misliš? kaj potem bi bilo tako, pri vama dva avgusta, pri nama dva decembra? user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa ne , prav zanimivo bi bilo pa praznujete lahko skupaj, v glavnem vse v kompletuuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:32

clock-img

lidik

pencil-img

3706

zakaj pa ne , prav zanimivo bi bilo pa praznujete lahko skupaj, v glavnem vse v kompletuuser posted image user posted image user posted image user posted image

hi hi hi...ja imaš prav. Mogoče pa nama res kaj takšnega rata. user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:34

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

hi hi hi...ja imaš prav. Mogoče pa nama res kaj takšnega rata. user posted image

imata vse možnosti, pogoje, torej morata biti marca 2011 pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:47

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ha ha ha...aha tako kot sva bila marca 2010 user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:48

clock-img

Anonimen

lol še enga niste rodile pa se že mente kdaj bote naslednjič pridne user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:49

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

ha ha ha...aha tako kot sva bila marca 2010 user posted image user posted image user posted image

najmajn tolikouser posted image user posted image user posted image ali pa še en ščepec boljuser posted image

clock-img

23.07.2010, 09:52

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja T.Z. imaš prav - tokrat pa res močno prehitevamo. user posted image user posted image user posted image

nadka30 še bolj? Kaj pa če bosta kr dva v paketu potem, če bomo še bolj? user posted image

clock-img

23.07.2010, 09:53

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

lol še enga niste rodile pa se že mente kdaj bote naslednjič pridne user posted image

važen je plan, realizacija načrta pa še prideuser posted image

clock-img

23.07.2010, 09:55

clock-img

Anonimen

ahahahahahaha face ste!!!

no eto, jaz sem "poštimala" še zadnje zadeve tako da... enih par lekcij še dam potem pa mislim, da je to - to za ta denar iz moje strani v službi user posted image

clock-img

23.07.2010, 10:01

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. kaj res? Kaj pa potem sledi? Kavica? Kdaj se pa odpravljate na kosilo?

clock-img

23.07.2010, 10:02

clock-img

Anonimen

prvo kavica potem pa kosilo. gremo pa ko bomo še eno stranko "poštimali" :)

clock-img

23.07.2010, 10:08

clock-img

lidik

pencil-img

3706

o T.Z. upam, da se bo dala stranka kmalu odpravit in da se čimprej odpravite na kosilo in seveda da končaš !!!! Ampak čisto zares končaš !!!!

clock-img

23.07.2010, 10:16

clock-img

Anonimen

mah saj ni panike danes... itak dlje kot do 13h ne bomo v pisarni...

clock-img

23.07.2010, 10:20

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

T.Z., ti kr malo zavidam. Sicer se tudi jaz pokam danes ob 12h s pisarne, ampak moram še dalje delat doma. Sicer ne vem kakšna bo produktivnost, ampak foter me je "nagnal", da mora nekdo doma naše cucke pazit, da jim nebodo dvorišča razturali. Pol pa jih moj pripelje, pa bo z njimi, ampak ob 13h mora it v službo, tako da se moramo zamenjat. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem