hej punce moje kako ste???? Evo se vam malo javljam, da ne boste rekle, da sem čisto pozabila na vas. No v glavnem dopust se mi je super dobro začel - od srede ko sem prišla domov skačem po davčni nekaj za mojega, ker imava neko sranje, ampak ok, 6. grem še enkrat in upam, da bo takrat vse vredu.
Tako da sej sem rekla, slab začetek dober konec. Bomo videli če bo za moj dopust letos res to držalo. Aha sem se pa malo potepala tudi. Imam še vedno obisk družinice iz Kopra tukaj in smo si včeraj privoščili izlet na Roglo. No danes pa smo bili namenjeni v Logarsko, samo kaj ko je tako kislo vreme, da niti ne vem če se nam sploh splača tako daleč iti, da bi nas potem tam kje kakšen dež pričakal.
T.Z. jupi, sem vesela, da se boš na mene tudi spomnila. Zdej dihat ne vem če ti bom glih že znala pomagat, ker me še materinska šola čaka, no ampak obljubim, da se bom potrudila pri najboljših močeh.
nadka, isto seveda velja za tebe !!! Tako da še vedno pričakujem sms od vaju, ko se odpravljata na pot.
urskaf kaj je zdaj z najino telovadbo? Še vedno velja, da bova septembra začeli, a ne? Jaz od 13. spetembra naprej bi hodila, če si za.
obcinarka, ti pa glej da ne boš preveč pridna v službi te zadnje dni. Veš kak hudič bo, če jih boš preveč razvadila in potem ostanejo brez tebe. In pa bravo za aranžmaje. To je meni ful dobro za videt, pa super mi je gledat ko kdo to dela, tak da bi se najraje kr povabila "špegat" zraven.