writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

30.08.2010, 14:44

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

občinarka jaz sem zase kupila v H&m in v C&A.user posted image

clock-img

30.08.2010, 14:58

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

ja a nimajo samih temnih, otožnih oblačil??????????????????? nucam kavbojke, ampak 50 eur??? so kje cenejše?

clock-img

30.08.2010, 15:04

clock-img

lidik

pencil-img

3706

jaz tudi rabim kavbojke, ampak si bom kupila normalne in si jih bom dala predelat. Ker ene sem že kupila in sem dala za njih 70 eur, sem jih parkar imela oblečen in jih lahko direkt v smeti vržem. Taka zanič roba da je za crknit. No je pa res, da sem jih kupila preko neta. 

clock-img

30.08.2010, 15:05

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

v bistvu ne vem jaz sem takrat hotela ekstra črne hlače da sem jil lahko kombinirala z pisanimi bolj živimi barvami majčk, sem pa spomladi dala za bombažne hlače cca 20e, so pa bile takrat kavbojke res dražje nekje okoli 40e. Kavbojke se mi res zdi da so bile samo modre za bombažne in elegantne hlače pa vem da so bile črne, rjave in beleuser posted image So pa nopsečniške hlače res drage, že vedo kje morako kasirat da imajo zaslužek

clock-img

30.08.2010, 15:23

clock-img

obcinarka

pencil-img

708

aha, a si mogoč kupla tisti bombažen vstavek-pas, pa ti je šivilja pol to zrihtala... mal firbcam, mogoč bi pa šlo??'
jah se strinjam, fullllllllllllllll drage cunje, no preveč za nosečnice, valjda...
vedo kje, hahaha....
zdej grem pa domov, mogoč bom pa šla pošnofat
lidik.. spet bo mesec naokrog, pa se bojo naju usmilili, bodo evri.. hvala bogu..
lepo bodite, se tipkamo...

clock-img

30.08.2010, 15:28

clock-img

Anonimen

Lidik: ja, res škoda... user posted image trebuh je pa veliiiiko večji od takrat, ko sva se videli!

Arwenko: no počakaj kako ti bo tehtnica pri G pokazala ampak glede na to kar si napisala si se res preveč zredila... sploh na tvojo podlago... v tako malo tednih... user posted image lahko pa,da si "samo" polna vode in da bo to čez noč izhlapelo. jaz vem, da takrat, ko sem zatekala, sem imela sigurno 2kg več kot potem, ko sem se "rešila vode". je pa to prehitro "rejenje" za preveč kg lahko znak tudi za nosečniški diabetis (pa te nočem strašiti, res ne).

Eto punce, moj brat je poskrbel za smeh dneva. Res je car. Sem mu posodila avto in me kliče iz bencinske, da stoji zraven avta (je šel tankat) in če je kaj narobe, ker v avto ne gre več kot za 30€ bencina user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2010, 15:29

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz bi tudi rabila vsaj dvojne hlače za službo, varianta črne ali sive ali črtaste ali nekaj podobnega in to bom nujno rabila. V sredo mi dobimo potne stroške izplačane in bom pomoje v sredo šla v H&M. Meni se zdi tam med 20 in 30 eur za hlače nekako primerna cena, toliko sem dajala v Dorothy Perkins tudi prej in več ne vem če bi. Samo upam, da bom moje velike številke kaj dobila. 

clock-img

30.08.2010, 15:32

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Arwenko: no počakaj kako ti bo tehtnica pri G pokazala ampak glede na to kar si napisala si se res preveč zredila... sploh na tvojo podlago... v tako malo tednih... user posted image lahko pa,da si "samo" polna vode in da bo to čez noč izhlapelo. jaz vem, da takrat, ko sem zatekala, sem imela sigurno 2kg več kot potem, ko sem se "rešila vode". je pa to prehitro "rejenje" za preveč kg lahko znak tudi za nosečniški diabetis (pa te nočem strašiti, res ne).

Hja, to dvoje tudi jaz sumim odkrito povedano. To, da imam veliko vode je dejstvo, ker zdaj kakšen teden ful zatekam. Za diabetis pa mene tudi skrbi, nekako sumim, sicer pa najbrž bom jutri več vedela, bom imela po vsej verjetno jutri tale cuker test najbrž.

clock-img

30.08.2010, 15:44

clock-img

Anonimen

če zatekaš je lahko res ogromno od vode, tako da kar odbij polovico... za diabetis se pa ne sekiraj vnaprej, pojdi tešča in naj ti lepo naredijo test - sploh, da ne bo lažno pozitiven, če boš prej jedla. pa na wc pojdi pred tehtanjem - prazno črevesje dela čudeže user posted image

clock-img

30.08.2010, 15:48

clock-img

lidik

pencil-img

3706

no T.Z. pol pa le pridno slikaj svojega bušija, da ga bom vsaj na slikcah videla. Če ne prej potem ko urskaf pridrvi po mene in prideva k tebi na vozičkanje in čvekec. user posted image user posted image user posted image user posted image

Arwenko držim pesti, da je to od vode in da res ni kakšen diabetes.

ja obcinarka evercki ja. jaz jih spet komaj čakam. user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.08.2010, 16:02

clock-img

Anonimen

joj tako malo slik imam, da dol padeš... zdaj je malce bolje ampak "rasti" pa res nimam poslikane. mi je malce žal ampak kaj ko sva z mojim oba lena za fotkat.

clock-img

30.08.2010, 17:35

clock-img

lidik

pencil-img

3706

o sej to te pa čisto zastopim. Sem tudi jaz rekla, da bom vsak teden fotkala trebuh, da se bo videli kako raste po tednih. NO pa vsake 3 ali 4 tedne pa mi le rata kakšno fotko narediti. user posted image user posted image user posted image user posted image T.Z. važno da boš imela kakšno bolj zdaj na koncu, da vidim kakšen buši je zdaj na koncu. Bom se čisto zadovoljila s tem. user posted image

clock-img

30.08.2010, 17:57

clock-img

Anonimen

ja ja, teh pa imam nekaj malega... čeprav meni v živo se ne zdi takoooo ogromen kot zgleda na slikah user posted image

clock-img

30.08.2010, 21:00

clock-img

nežken

pencil-img

10

ojla
Tudi jaz spadam k celjankam z bližnjo okolico user posted image
Rok imam tam nekje okol prvega maja. Zaenkrat bp.
Nekje sem prebrala da zbirate interesentke za telovadbo. Samo da dam čez prvi pregled in se vam z veseljem pridružim, če bo kaj iz tega v top fitu, če sem si prav zapomnila.
V prvi nosečnosti sem redno, 2x tedensko obiskovala telovadbo in rodila kot šus - da bi raj še 1x kot pa potem dojiti.

A katera morda ve, če se da kje opraviti samoplačniški UZ  v SOBOTO (ne ravno naslednjo)? Mož je v tujini pa bo težko čez teden, kak vikend pa si lažje fraj vzame.

No fajn se imejte, ne zmrznt in lepe sanje.

clock-img

30.08.2010, 21:51

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Aja, to sem pozabla povedat..sem si uspela zrihtat torke fraj za telovadbo, kaj se mene tiče sem torej za.

T.Z. ti lahko vidiš moj trebušček na FB-ju oziroma vse, ki vas imam gor. So me ljudje tag-ali včeraj, ko je bila razstava Trbovlje, pa se lepo vidi. user posted image

clock-img

30.08.2010, 22:42

clock-img

Anonimen

nežken: dobrodošla!!! user posted image

arwenko: sem prejle gledala... meni se po slikah sodeč ne zdi, da imaš toliko kg (preveč)... edino če si extra visoka user posted image

clock-img

31.08.2010, 07:25

clock-img

kpmk

pencil-img

1722

Zdravo!

Tudi jaz sem še ena celjanka z okolico, ki okrobra pričakujemo user posted image .
Za vsak slučaj, če me sp'rejmete sem bom dopisala in mal prebrala user posted image

PDP     Ime(starost)  (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol,   +kg

OKTOBER

03.  arual2006(33)   (2user posted image ,1user posted image )     ?           Celje         user posted image     +9
06.  kpmk (26)           (2user posted image ,1user posted image ) 17.9.        Štore        user posted image     +15

28.  mami_1979(30) (5user posted image ,4user posted image )  30.8. Šmarje/Jelšah user posted image    +10

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

clock-img

31.08.2010, 08:15

clock-img

Anonimen

kpmk dobrodošla!!!user posted image

clock-img

31.08.2010, 08:19

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Dobro jutro!!!
nežken in kpmk, dobrodošli!!!

clock-img

31.08.2010, 08:33

clock-img

Anonimen

urskaaaaaaaaaaaaaa ti tud danes tukaj!!! kako si???

clock-img

31.08.2010, 08:42

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Saj sem bila včeraj tudi, sam sem bila tak fuč, da nisem mogla nič pisat. Prebrala sem vas še, za pisanje pa kr nisem imela energije (naporen vikend user posted image ). Bom danes not spravla, upam. user posted image

clock-img

31.08.2010, 08:44

clock-img

Anonimen

ja le daj, le daj... da meni čas mine do pregleda!

clock-img

31.08.2010, 08:48

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Kdaj ga pa imaš?

clock-img

31.08.2010, 09:00

clock-img

Oxer

pencil-img

81

Dobrodošli novinki. user posted image

T.Z. naj ti mine čimprej.

Jaz imam pa jutri pregled in komaj čakam, da slišim svojo nagajivo štruco. user posted image

clock-img

31.08.2010, 09:00

clock-img

Anonimen

ob 15h. sem bila pa že v laboratoriju danes

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem