writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

15.06.2010, 10:39

clock-img

Anonimen

mah ja glej, kaj naj paniko delam, saj nič ne pomaga. samo živci bi mi udarili ven in bi še težje zanosila. pa verjemi, da znam biti kar komplikator pri zadevah pri katerih vem, da lahko kaj pomagam ampak tukaj sem pač vedela, da moram tako ali drugače čez to.

no pa še ena bučka iz sobotnega piknika: sestrična od mojga mi je pribila, da mi2 pa ziher nisva planirala otroka. jaz sem skoraj skupaj padla...

clock-img

15.06.2010, 10:48

clock-img

urskaf

pencil-img

575

user posted image user posted image user posted image
Se najdejo take cvetke!!!

clock-img

15.06.2010, 10:49

clock-img

Anonimen

pa ne, ona to men čist resno. kao da sma premal časa skup, da bi lahko planirala, glede na to, da sta ona2 fuuuull dlje skup pa jima otrok na kraj pameti ne pade. svašta no.

clock-img

15.06.2010, 10:58

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ha ha ha. A veš da sva tudi midva to slišala. In da ti ne povem, da to nama je rekela ena, ki je maja rodila pa bosta s tipom decembra praznovala 2.obletnico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ok, sej priznam da midva nisva dolgo skupaj kot par je pa naneslo tako, da sva kr kmalu začela planirati. Kako dolgo pa sta vidva skupaj? 

clock-img

15.06.2010, 11:04

clock-img

Anonimen

avgusta bo 2 leti, planirati sva začela po dobre pol leta user posted image

clock-img

15.06.2010, 11:05

clock-img

lidik

pencil-img

3706

zdej pa sam še reč da imata 15. avgusta obletnico pa padem kr dol. Ker če pa to rečeš pa ne morem verjeti. 

clock-img

15.06.2010, 11:11

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ugh, vidim, da sva midva prava oldtajmerja, jutri imava namreč 3. obletnico poroke, v petek pa 8. obletnico kar sva par user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2010, 11:30

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. imam občutek, da si nam ti sedaj na malico pobegnila. user posted image user posted image user posted image user posted image Se bom jaz tudi počasi odpravila. user posted image

clock-img

15.06.2010, 11:49

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Jst sem pa glih z malce. Kak je pasala kavica. user posted image
Arwenko, midve sva pa na istem. user posted image
Midva imava pa 23. junija 3. obletnico poroke in drugi mesec 8 let. user posted image

clock-img

15.06.2010, 11:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

zdej pa sam še reč da imata 15. avgusta obletnico pa padem kr dol. Ker če pa to rečeš pa ne morem verjeti. 

Zakaj?? A vi2 tud?? user posted image

T.Z. imam občutek, da si nam ti sedaj na malico pobegnila.  Se bom jaz tudi počasi odpravila. 

Res je, zdej sem pa nazaj. Dober tek!!!

clock-img

15.06.2010, 12:24

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja midva tudi imava letos 15.8. 2. obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image Sej zato sem ti pa rekla, samo ne mi rečit, da imata 15.

Sem pa tudi že jaz iz malice. Polna ko sod. user posted image

clock-img

15.06.2010, 12:29

clock-img

Anonimen

lidik user posted image no tole user posted image

Dej povej... a si bla kaj mokra tist dan? Mi2 sva bla v šetnji pa naju je toča dobla user posted image

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.6.2010 12:30:16 >

clock-img

15.06.2010, 12:53

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ne nisva bila mokra. Se pa spomnim, da je bilo potem kr hudo vreme ja. Samo takrat sva bila midva na suhem. user posted image user posted image user posted image user posted image Ej sej ne morem verjeti. 

clock-img

15.06.2010, 12:54

clock-img

Anonimen

ja dobra, res. ampak ti povem še boljšo??

clock-img

15.06.2010, 12:58

clock-img

lidik

pencil-img

3706

no dej povej. Kaj je še lahko kakšen šok več? user posted image user posted image user posted image user posted image Sta bila v parku in za savinjo v šetnji? Ker midva sva bila tam - samo to potem ful pozno - okoli desetih al enajstih zvečer. user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2010, 13:00

clock-img

Anonimen

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image
zauser posted image bavaš?! user posted image ja, tudi tam nekje, okoli 23h...

clock-img

15.06.2010, 13:06

clock-img

urskaf

pencil-img

575

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Očitno je bila ljubezen v zraku.... user posted image user posted image user posted image
Face!

clock-img

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja res sva ja. Ampak midva sva naredila ful velik krog. Parkirala sva v parku in potem sva šla čez park in čez most čez savinjo in skoz gor mimo bazena in pol prideš tam vem spet pri mostu. No nazaj sva šla pa po pločniku. Ha ha ha - ej sam veš kaj - potem je pa velika verjetnost da sva se midve že srečale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Aja, "štorija"...
Mi2 sva oba zelo "neverna" (pardon vsi, ki so verni)... No... kot vemo 15.8. je cerkveni praznik in sva takrat začela; na božič sva pa otroka naredila (vem, ker točno vem kdaj sem imela O zaradi tablet) user posted image

Tisti večer, ko sva "začela" sva naredila malce manjši krog kot vidva ampak nisva imela sreče, da bi ostala suha. Jaz lepo poštimana (kiklca, petke, makeup, vse pač kar spada), valda samo do toče. No potem me je pa peljal do Lj pa nazaj, da sem se posušila in da nisem šla mokra domov user posted image

< Sporočilo je popravil T.Z. -- 15.6.2010 13:12:49 >

clock-img

15.06.2010, 13:07

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image
Očitno je bila ljubezen v zraku.... user posted image user posted image user posted image
Face!

ha ha ha ja sej sva kar nekaj parkčkov srečala. No dobro če se je pri vseh tako dobro izcimilo kot pri nama in pri T.Z. in njenim - ojejejeje pol bi bilo pa res luštno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2010, 13:09

clock-img

lidik

pencil-img

3706

a veš da midva sva se tudi hecala iz tega 15.8. In še zdaj naju hoče tašča na vsak način na ta dan spravi v cerkev - ker se pač spodobi no - ampak itak da nimava časa če imava pa obletnico. Hmmm vidva imata pa očitno cerkvene praznike za dneve D. Čaki grem gledat če je okol 18.9 kakšen cerkven praznik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2010, 13:13

clock-img

Anonimen

a veš da midva sva se tudi hecala iz tega 15.8. In še zdaj naju hoče tašča na vsak način na ta dan spravi v cerkev - ker se pač spodobi no - ampak itak da nimava časa če imava pa obletnico. Hmmm vidva imata pa očitno cerkvene praznike za dneve D. Čaki grem gledat če je okol 18.9 kakšen cerkven praznik. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni user posted image vsaj nekaj. Imam občutek, da bom na 15.8. rodila user posted image

clock-img

15.06.2010, 13:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Face!

ha ha ha ja sej sva kar nekaj parkčkov srečala. No dobro če se je pri vseh tako dobro izcimilo kot pri nama in pri T.Z. in njenim - ojejejeje pol bi bilo pa res luštno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis!!!

clock-img

15.06.2010, 13:15

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Ni user posted image vsaj nekaj. Imam občutek, da bom na 15.8. rodila user posted image

no to bi bil šele hec. Ampak naj mala bebika le še počaka tisti mesec v trebuščku.

clock-img

15.06.2010, 13:16

clock-img

Anonimen

se strinjam ja. btw: zgoraj sem dopolnila štorijo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem