writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

16.06.2010, 08:27

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Jst se pa že spravlam počasi štet dneve user posted image . lidik, midve bova tak šle skupi na porodniško. Ko bo ena preštela, boma vedle obe. user posted image
T.Z. -> vse najboljše tvojemu!!! Saj niso važna leta, je pa fajn, če lahko koga mal zafrkavaš. user posted image

clock-img

16.06.2010, 08:35

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Če sem prav preračunala, grema na porodniško 17.11., to je čez 106 delovnih dni (prazniki že odšteti 25.6. in 1.11.). user posted image Še tak dolg? Odšteti moraš še sam svoj dopust.

clock-img

16.06.2010, 08:38

clock-img

Anonimen

Hehe urskaf ti si šele hitra, jaz sem preštela pri točno 50 delovnih dneh user posted image

Ampak je pa luštno odštevati. Za vsako, ko me kaj razpee... si mislim: "sam še".

clock-img

16.06.2010, 08:40

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Ja, jst komaj čakam, da bom spet doma. Sem marca šele začela delat po porodniški, pa že imam vsega vrh glave. Ko bi le imela še mal več dopusta. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.06.2010, 08:43

clock-img

Anonimen

mnja, meni se zdi, da se mi bo ta zadnji mesec-pa-še-malo takoooo vlekel, da ni za nikamor. vzdušje je čedalje bolj kot tempirana bomba, vroče je,... ampak saj bo šlo. malo še malooooo.

clock-img

16.06.2010, 08:45

clock-img

lidik

pencil-img

3706

uau T.Z. a res? Dvojčka imaš doma? Ja to je pa super. Vse najboljše za njega. No sej dvojčki so super, a ne user posted image

clock-img

16.06.2010, 08:46

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

Če sem prav preračunala, grema na porodniško 17.11., to je čez 106 delovnih dni (prazniki že odšteti 25.6. in 1.11.). user posted image Še tak dolg? Odšteti moraš še sam svoj dopust.

urskaf super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tole je pa super novička. Hvala ti. Sedaj če odštejem teh mojih 25 dni dopusta, se pravi da delam samo še 81 krat. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 08:47

clock-img

Anonimen

huh jaz sem se že leta nazaj zaklela, da nobenega dvojčka več pa nobenega s tem imenom več. 2x sem probala "srečo" z dvojčkom pa se ni izšlo pa 6let sem bla z dvojčkom s "tem" imenom. no in... eto zarečen kruh user posted image

je pa tako, da sem jaz škorpijon in je z mano itak težko ne glede na to kakšno znamenje si, ker sem čista definicija škorpijona.

clock-img

16.06.2010, 08:47

clock-img

lidik

pencil-img

3706

o urskaf to pa super. Kar enega za drugim. Šele sedaj sem šla pogledat tvoj tikerček. 

clock-img

16.06.2010, 08:49

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ha ha ha ha....Pa daj no - dvojčki smo jo tako super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 08:50

clock-img

Anonimen

aham... seveda ste ja user posted image
čeprav bivši pa zdajšnji sta si svetlobna leta narazen. saj to je tudi edini način, da sploh lahko shajava. kdaj imaš pa ti r.d.?

clock-img

16.06.2010, 08:53

clock-img

lidik

pencil-img

3706

v petek se mi steče zadnja dvojka user posted image tak da če me kdo vpraša ga letos sploh nimam user posted image

clock-img

16.06.2010, 08:56

clock-img

Anonimen

ah ne ga srat! mladi smo, mladi. kje je še 60 user posted image čeprav če gledam svojga fotra k ma sam še 2 leti do 60 je še tud čist mlad. tko da... leta sploh niso pomembna.

clock-img

16.06.2010, 08:57

clock-img

urskaf

pencil-img

575

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

v petek se mi steče zadnja dvojka user posted image tak da če me kdo vpraša ga letos sploh nimam user posted image

user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Star si toliko, ko se počutiš!!!

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.6.2010 8:59:34 >

clock-img

16.06.2010, 08:58

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja sej vem da leta niso pomemba. Pomembno je kako se počutiš. In jaz se niti slučajno ne počutim stare 30 let, sam kaj ko me datum rojstva vedno znova spomne na to. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 09:00

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Glej samo datum, ne letnice!!! user posted image  user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 09:00

clock-img

Anonimen

Glej samo datum, ne letnice!!! user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra, dobra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 09:54

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra, dobra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pa je res dobra ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image pa si mislim da je letnica 90 in ne 80 user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 10:05

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

lidik...a te muči ful tale letnica? Jaz se spomnim ene kolegice, ki je bila čist depresivna, ko je imela 30 Rd, to je bilo eno najbolj depresivnih praznovanj na katerih sem bila.

Jaz imam sicer še malo časa do tja, ena 3 leta user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 10:07

clock-img

urskaf

pencil-img

575

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

ja pa je res dobra ideja. user posted image user posted image user posted image user posted image pa si mislim da je letnica 90 in ne 80 user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja, mi smo še mladi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj se nekateri tolk obremenjujejo s tem. Škoda živcev. Vsi gremo po istih stopinjah. Jst bom pa drugo leto tam. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 16.6.2010 10:09:12 >

clock-img

16.06.2010, 10:30

clock-img

lidik

pencil-img

3706

eh ne pri meni ne bo nič depresivno praznovanje. Sam sem se pa res nekaj časa nazaj zamislila nad letami kako hitro gredo leta in da sploh nimam občutka da bo 30.

Ja urskaf itak da smo še mladi. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 10:38

clock-img

Anonimen

Ah dajte no dajte, kakšno depresivno praznovanje pri 30ih? Pa še pričakuješ? Itak da bo čaga kot se reče ane?

Meni je pa spet dolgčas. Groza.... nič dela.

clock-img

16.06.2010, 10:41

clock-img

lidik

pencil-img

3706

T.Z. z veseljem te povabim k meni v pisarno. Ti povem, da ti ne bo niti sekundo dolgčas in da boš imela ogromnooooooo dela !!!!!!!!!

Ja itak da bo nekaj praznovanja za 30, moj že cel mesec razglaša da ga bomo pili, ker bom imela 30. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2010, 10:46

clock-img

Anonimen

valda mi ne bo niti sekundo dolgčas, če bi pa mi2 čvekale. se tvoji sodelavki zmeša user posted image

clock-img

16.06.2010, 10:47

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

valda mi ne bo niti sekundo dolgčas, če bi pa mi2 čvekale. se tvoji sodelavki zmeša user posted image

ne ne, sej je na dopustu - je ni v službi, tako da sva lahko čisto same v pisarni in čvekave in čvekave in čvekave. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem