IZVIRNO SPOROČILO: lidik
nadka30 ja zdaj je vredu. Baje da so bili ti izcedki zaradi tako močnega vnetja. Sem pa dobila vseeno dabroston in zdaj je vredu. Srček bije, velikost vredu, zaenkrat v glavnem so se problemi končali, je pa res, da mislim, da tudi jaz pred decembrom ko bom držala štručko v rokah ne bom mirna. Ampak morava biti pozitivne. Boš videla da bo vse vredu !!!!
ja saj to je glih to biti pozitiven

, no pri meni se je takrat pojavil hemtom(saj ne vem če sem prav napisala) in to baje zaradi ss in ti povem da takrat nisem spala ne ponoči ne čez dan, ker mi je po glavi šlo samo to ali bo vse ok, menda se ja ne bo ponovilo, v glavnem sto in ena stvar in ža tedn dni pred vsakim pregledom sem se že tresla, enostavno me je bilo strah ultrazvoka in da mi bo povedala kako slabo novico, se mi je pa največ straha odtreslo z morfologijo oz, nekje okoli 25t, ker sem vedela da če se sedaj rodi ima veliko možnost da bo vse ok, čeprav me še vedno nekje v ozadju pika in z vsakim dnem ko sem več noseča vem da bo vse ok

Je pa situacija, iz prejšne nosečnosti pri nama , še posebej pa pri nadji pustila kar orng šok in verjetno se za naslednjo

ne boma več odločila, nadji sma cca 1 teden pred tem povedala da bo dobila družbo in potem je bilo najbolj hudo ji povedat da ne bo nič da je

umrl,...tako da ji sedaj vse moslim da sem bila noseča nekje 16t sploh nisma povedala da sem noseča enostavno si nisma upala.
Tole je pa sedaj prav pasalo da sem napisala, upam da katero nisem spravila v slabo voljo ampak enostavno sem rabila tole napisat
Tako da ja praviji da je vsaka nosečnost zgodba zase, tako da gremo sedaj veselo do konca