writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

30.06.2010, 11:44

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz sem k sreči še na nuli pridelanega no...upam, da še vsaj ena dva meseca tako ostane, da nebi preveč pridelala. Pa tudi napihnjenost se mi je kr sprostila delno no. Samo še malo več migat bi bilo treba, včeraj sem se komaj prepričala za en na easy sprehod, sem lena kot hudič. 

clock-img

30.06.2010, 11:44

clock-img

Anonimen

V bistvu otrok tudi ni več takoooo majhen v 13.tednu, da ti ne bi zasedel "nič" prostora. In ta prostor vzame notranjim organom. Jaz vem, da sem kaj kmalu začela manj jesti ampak sem pa večkrat jedla. Npr. pred nosečnostjo sem reeeedko malicala, zdaj pa preprosto moram jesti drugače mi je slabo. Ampak ne pojem pa potem pri kosilu več "cele porcije" ampak zdaj npr. samo še polovično....

clock-img

30.06.2010, 12:40

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

tako sedaj sem se pa malo napapcala in se že kar malo boljš počutimuser posted image bom še popoldan šla mal počivat, če mi bo ratalo.
Vidim da ste veselo v temi o kilogramčkih, bom jaz videla koliko sem jih pridelala v ponedeljek, upam da se mi ne bo zaradi številke v glavi zvrtelouser posted image .
No naš/naša user posted image se očitno še ni obrnil/a, ker me veselo brca v mehur, res me zanima kako ve kje ga/jo mora iskat, user posted image ne vem če ne misli da špila fuzbal in da je moj mehur žogauser posted image user posted image user posted image user posted image je čist v fuzball filingu

clock-img

30.06.2010, 12:41

clock-img

urskaf

pencil-img

575

PDP     Ime(starost) (štuser posted image , št.user posted image ) pregled, kraj,   spol, +kg, cm buši

10.9.   nadka30(30)    (3,user posted image 1user posted image )   5.7.Slov. Konjice     user posted image     ?       98
18.09. T.Z. (26)           (1user posted image , 0user posted image )  3.8.         Laško       user posted image    +7    105
10.11. mateja33(34)   (1user posted image ,0user posted image )   30.6. M   Žalec,       user posted image    +5       ?
23. 11 zalos(?)            (1user posted image ,0user posted image )   12.7. M   Razgor      user posted image   +4       ?
25.11. pikamonca(31) (2user posted image ,1user posted image )   2.8.         Celje         user posted image   +<1     ?
15.12. urskaf(28)        (2user posted image ,1user posted image )   11.8.       Grobelno   user posted image   +2,5    ?
15.12. lidik(30)           
(1user posted image ,0user posted image )   19.7.       Šentjur      user posted image   +2,5    ?
26.12. obcinarka(35)   (1user posted image ,0user posted image )   9.7.         Žalec         user posted image   +1,5    ?
5.1.     Arwenko(27)    (1user posted image ,0user posted image )1.7.NS,13.7. Arclin       user posted image    +0      ?

SREČANJE CELJSKIH NOSEČK:
petek, 09.07.2010, ob 15:00,  Kitajski Dvor na Teharski cesti
Prijavljene: lidik, T.Z., urskaf, mateja33, (mogoče nadka30, obcinarka, Arwenko)

clock-img

30.06.2010, 12:58

clock-img

lidik

pencil-img

3706

urskaf kje se skrivaš?????????? 

clock-img

30.06.2010, 13:00

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Hoj, hoj, punce!!!
T.Z., čestitke za super pregled.
lidik, saj sem rekla, da pridem danes kasneje. user posted image Tudi jst sem s pregleda, vse OK, srček lepo bije, mali miga ko telovadec. user posted image To da me trebuh boli, so pa krive mišice (oz. pomanjkanje le teh user posted image ). Mihca ne smem tolk dvigovat.  Oz. mal bi mogla začet migat. user posted image

< Sporočilo je popravil urskaf -- 30.6.2010 13:01:21 >

clock-img

30.06.2010, 13:02

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja urskaf sej vem da si rekla da prideš kasneje, samo vseeno sem bila nestrpna kaj ti je stric filip povedal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oooo to pa super novičke. Kdaj si pa zdaj naročena? 

clock-img

30.06.2010, 13:03

clock-img

lidik

pencil-img

3706

eh dobro, sem šla seznamček gledat pa sem videla. Joj, sem tudi koza no, sprašujem, kar že napišeš. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 13:07

clock-img

urskaf

pencil-img

575

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

eh dobro, sem šla seznamček gledat pa sem videla. Joj, sem tudi koza no, sprašujem, kar že napišeš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to je bil tudi eden od namenov seznamčka. user posted image 11.8. šele imam. mogla bi imeti 4.8., pa imajo že vse zasedeno, ker ga takrat glih ni, pa ga ena nadomešča, sam ga ne cel teden, sam ena dva dni v tednu, pa imajo ful gužvo. Sej 11.8. ga tudi ni, tak da bom šla k drugi. Pa saj, mogoče pa to niti ni tak slabo. Bo fajn slišat še kako drugo mnenje. Potem ga imam pa 6.9. Pol bo pa spet Simoniti. user posted image

clock-img

30.06.2010, 13:24

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hmmm ja sam imaš pa res pozno. Jaz imam pa zdaj 19.7. in 20.8. že drugič. Bljak takrat bom baje cukrano vodo pila. user posted image

clock-img

30.06.2010, 13:25

clock-img

Anonimen

iiii urskaf super za pregled!!!

clock-img

30.06.2010, 13:25

clock-img

Anonimen

Bljak takrat bom baje cukrano vodo pila. user posted image

ni tako hudo kot pravjo... nič bat!!!

clock-img

30.06.2010, 13:27

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Bljak takrat bom baje cukrano vodo pila. user posted image

ni tako hudo kot pravjo... nič bat!!!

ni? res ne? no moj G ve da ne maram sladkega, pa je rekel, da se naj pripravim, da ne bo tako luštno, sam pa če bo posreči ne bo treba veliko. user posted image

clock-img

30.06.2010, 13:27

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Ja, ja, men se to obeta že 11.8. (cukrana voda). user posted image Pa saj ni tak hudo. Bolj je zoprno, ko moraš potem eno uro čakat, da ti kri vzamejo. Jst moram zjutraj ob 7. biti v laboratoriju, pa to zrihtat, pol imam pa pregled šele ob 18.15.

clock-img

30.06.2010, 13:29

clock-img

urskaf

pencil-img

575

ni? res ne? no moj G ve da ne maram sladkega, pa je rekel, da se naj pripravim, da ne bo tako luštno, sam pa če bo posreči ne bo treba veliko. user posted image

Hudo ni, sam spiješ pa 2 deci. Na eks.

clock-img

30.06.2010, 13:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: urskaf

res ni hudo, pa lahko tud pavzo vmes nardiš (sam js sm kr eksala, je blo lažje). mislim, da moraš v 5min tiste 2dcl spit. pa kakšno limono imej zraven če bo preveč hudo da po tistem ugrizneš vanjo ali pa kaj podobnega da sladkor nevtralizira.
najbolj mučno je bilo pa meni sedeti tam eno celo uro, tako da imej zraven kakšno knjigo...

clock-img

30.06.2010, 13:33

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

lidik tukaj te pa lahko jaz potolažim ni tako hudo kot se sliši.
No jaz sem imela na prejšnem pregledu ta cuker test stem da sem si jaz doma lahko naredila to mešanico, potem sem jo tudi doma spila in nato odšla na odvzem krvi.
Tako ti bom rekla ko začneš piti, pij do konca ne čakat, ker potem bo še slabš-okus mislim, ker dokler boš pila ječist ok, je pa tako da ponekod ti rečejo da si zraven prinesi košček limone da lažje spiješuser posted image
Boš videla vse bo ok, mi je pa moja g rekla da naj se zadnjih nekaj dni pazim da ne bom preveč sladkega jedla še posebej zadnji dan, ker potem rado pokaže lažni pozitiven test in moraš potem še enkrat na test, kjer piješ dvojno količino v bistvu skoraj samo glukozo, tako da ti priporočam da se zadnje dni malo nazaj držiš; pazi se lubenice, grozdja, ker to sadje ima veliko sladkorja v sebiuser posted image

clock-img

30.06.2010, 13:34

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Men je pa rekla, da moram kr na hitro spit, čim hitreje. user posted image Pa ne vem zakaj moraš potem tam sedet eno uro. Pa definitivno je lažje, da kr naenkrat pogoltneš. user posted image

clock-img

30.06.2010, 13:37

clock-img

Anonimen

čimhitreje ker je dejansko lažje... ne okusiš toliko sladkobe.
aja nadka30 to je pa zanimivo... da si lahko doma spila, ker si prva, ki je to rekla. drugače je tudi hoja po čakalnici prepovedana... mislim da lahko da napačen rezultat gibanje...

clock-img

30.06.2010, 13:39

clock-img

urskaf

pencil-img

575

aja, možno, ja, da potem preveč pokuriš. Jst tudi še nisem slišala, da bi lahko doma popil.

clock-img

30.06.2010, 13:52

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

čimhitreje ker je dejansko lažje... ne okusiš toliko sladkobe.
aja nadka30 to je pa zanimivo... da si lahko doma spila, ker si prva, ki je to rekla. drugače je tudi hoja po čakalnici prepovedana... mislim da lahko da napačen rezultat gibanje...

no meni je moja g dala lonček z 50g glukoze, mi povedala kako naj jo redčim in da potem ko spijem moram točno čez eno uro dati kri, tako da jaz sem pri njej bila naročena ob 7.15, to zmes sem spila ob 6.30 in potem sem šla k moji g, povedala kdaj sem spila in nato so mi točno ob 7.30 vzeli kri. Rezultat je bil ok.
Tako da to je veliko odvisno od ginekologov in ali ima svoj labaratorij,..user posted image

clock-img

30.06.2010, 13:55

clock-img

lidik

pencil-img

3706

res ni hudo, pa lahko tud pavzo vmes nardiš (sam js sm kr eksala, je blo lažje). mislim, da moraš v 5min tiste 2dcl spit. pa kakšno limono imej zraven če bo preveč hudo da po tistem ugrizneš vanjo ali pa kaj podobnega da sladkor nevtralizira.
najbolj mučno je bilo pa meni sedeti tam eno celo uro, tako da imej zraven kakšno knjigo...

jaz mislim da bom šla nazaj v službo za tisto uro, ker imam od službe pa do tja kakšne 5 minut .

clock-img

30.06.2010, 13:56

clock-img

Anonimen

jaz mislim da bom šla nazaj v službo za tisto uro, ker imam od službe pa do tja kakšne 5 minut .

ja ampak če naj ne bi hodil... user posted image mislim... mene je še kontrolirala če se slučajno po čakalnici šetam...

clock-img

30.06.2010, 13:59

clock-img

nadka30

pencil-img

3057

no to pa jaz prviš slišim, da se ne smeš gibat, ker jaz sem se, mogoče sem pa zato imela dober rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 14:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

no to pa jaz prviš slišim, da se ne smeš gibat, ker jaz sem se, mogoče sem pa zato imela dober rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislim ja... saj tudi pri septembrkah pravjo, da se niso smele gibat... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem