writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

01.07.2010, 13:46

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: Oxer

Aja pa pšššššššt, dokler nuhalne ne damo čez. user posted image

Itak, se razume, jaz jo imam čez dobre 3 urce, tako da trenutno še jaz tudi tajim user posted image user posted image user posted image

Pa Jack v avatarju me je najbrz tudi izdal...

clock-img

01.07.2010, 13:47

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz sem pa ravno shopingirala na supercombe.si user posted image
Človek se tak fajn počuti, ko zapravlja za svoje pse in mačko, kaj bo šele ko bom resnično začela za otroka user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 13:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lidik
Je pa v Šentjurju blizu cerkve. user posted image

pizzerija drugač ane... user posted image

clock-img

01.07.2010, 13:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem pa ravno shopingirala na supercombe.si user posted image
Človek se tak fajn počuti, ko zapravlja za svoje pse in mačko, kaj bo šele ko bom resnično začela za otroka user posted image user posted image user posted image

še bolš user posted image verjemi

clock-img

01.07.2010, 13:55

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Je pa v Šentjurju blizu cerkve. user posted image

pizzerija drugač ane... user posted image

ja imajo tudi pice ja....hmmm samo mislim da je pa gostilna no pri jugu sem mislila.

clock-img

01.07.2010, 13:57

clock-img

Anonimen

aha pol pa ne vem če je to ista, lahko pa da tud. sej tam gor menda ni tolk lokalov s hrano. vem da sem tam nekje enkrat jedla dobro pizzo... (pa smo spet pri pizzah)

clock-img

01.07.2010, 14:00

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja ja možno da je to. Sta sicer dve gostilni s hrano, samo v tej imajo tudi pice, tako da bo po mojem kar prava ja. Sej pravim okusno je ful, samo joj potrpljenje moraš imet. 

clock-img

01.07.2010, 14:02

clock-img

Anonimen

mnja, smotan,... ko da mamo vsi čas po 2h na malci viset no...

clock-img

01.07.2010, 14:07

clock-img

lidik

pencil-img

3706

mah veš kaj, sej če bi se kdaj pa kdaj to naredilo še ne bi bilo nič kaj narobe. Ampak danes je bil problem v tem, da smo šle prav vse od tu spodaj in da bi šefica prišla pet minut prej, bi imele katastrofo. 

clock-img

01.07.2010, 14:08

clock-img

Oxer

pencil-img

81

Jack ja, vse se je poklapalo.
Tudi mene čaka shoping v čombetu. user posted image
Arwenko ti povem kako izgleda, ko začneš kupovat za otročka. No, samo zanj še gledaš po štacunah, ti pa že napol scotan hodiš naokrog.
Sva šli z mojo prijateljico v shoping in mi je  preden sva stopili v štacune prepovedala vstop v kakršnokoli trgovino z otroškimi oblačili. user posted image user posted image Z leti se stanje malo izboljša ampak še vedno grem raši kupovat stvari za tamalo, kot pa zame.user posted image

clock-img

01.07.2010, 14:08

clock-img

Anonimen

verjamem ja... ma glavno da se je dobro izšlo.

uuuu še manj kot urca pa domov!!!

clock-img

01.07.2010, 14:11

clock-img

lidik

pencil-img

3706

jaz pa še malo več kot ena urca. Samo veš kaj pa je fora in prednost te dolge malice? TI pol takoj mine čas do odhoda domov. user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 14:14

clock-img

Anonimen

loool ja to je pa res :)

uuuu js pa ko pridem domov na teraso na kavč pa me ni več do večera user posted image

clock-img

01.07.2010, 14:18

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

IZVIRNO SPOROČILO: Oxer

Jack ja, vse se je poklapalo.
Tudi mene čaka shoping v čombetu. user posted image
Arwenko ti povem kako izgleda, ko začneš kupovat za otročka. No, samo zanj še gledaš po štacunah, ti pa že napol scotan hodiš naokrog.
Sva šli z mojo prijateljico v shoping in mi je  preden sva stopili v štacune prepovedala vstop v kakršnokoli trgovino z otroškimi oblačili. user posted image user posted image Z leti se stanje malo izboljša ampak še vedno grem raši kupovat stvari za tamalo, kot pa zame.user posted image

Ja, morala sem nujno po furminator za našo mačko, mi je moj že grozil, da jo bo izselil, ker ji tak gre dlaka ven, pol pa sem še kup nekih igrač za vse naše nakupla...ful fajn skratka.

Za user posted image kupovat, pa me še ni prijelo, mogoče me pa danes po nuhalni, da grem po prvo stvar!

clock-img

01.07.2010, 14:19

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz pa grem danes po NS k kolegici na čvek, pol pa na Lent, prvič letos user posted image
Moj pa itak dela do 22h, tako da se mi bo šele pol pridružil najbrž, tačas pa imam cajt user posted image

clock-img

01.07.2010, 14:21

clock-img

Anonimen

oooo punce a veste, da se danes teden pri nas začne Pivo&Cvetje? Imam občutek, da se bom v petek po srečanju z vami domov čez Šentjur in potem čez hribe peljala... pa še ob 18h bi morala biti v mestu... ampak ne verjamem, da bom šla.

clock-img

01.07.2010, 14:23

clock-img

Oxer

pencil-img

81

Pred porodom tudi jaz nisem nekaj kupovala, potem, ko imaš štručko doma,....user posted image bi pa pokupil vse cortkane oblekice.user posted image
Držeim pesti za NS, da bo vse tako kot mora bit.
Uživaj na Lentu.user posted image

clock-img

01.07.2010, 14:27

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ojej T.Z. sej res, v petek se že začne. Kaj prestavimo na kakšen drug dan, ko ne boš i mela gužve za domov priti? 

clock-img

01.07.2010, 14:27

clock-img

Anonimen

Arwenko: dobro opravi na NS!!! Pa javi potem!!!

clock-img

01.07.2010, 14:28

clock-img

Anonimen

ojej T.Z. sej res, v petek se že začne. Kaj prestavimo na kakšen drug dan, ko ne boš i mela gužve za domov priti? 

ma v četrtek se začne. nič ne bomo prestavljale! itak me ne vleče v mesto ob 18h, domov lahko grem pa po drugi strani pa se popolnoma izognem gužvi...

clock-img

01.07.2010, 14:39

clock-img

lidik

pencil-img

3706

no super, potem se pa veselim da ostane tako kot je. 

clock-img

01.07.2010, 14:58

clock-img

urskaf

pencil-img

575

Punce, lepo se imejte, se beremo jutri!!! Lep preostanek dneva!!!

clock-img

01.07.2010, 15:00

clock-img

Anonimen

Enako, jaz tudi odhajam!!!

Eruvande: mi2 sva pa menda na FB "frendici"...

U glaunem: lep dan!!!

clock-img

01.07.2010, 15:03

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Lep dan tudi vama...še samo 2 urci user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 15:23

clock-img

lidik

pencil-img

3706

punce uživajte....skrijte se v senčko... T.Z. ti hitro na teraso, urskaf po mihca pa lepo carkljati, Arwenko ti pa uživaj na nuhalni, nadka30 za tebe pa upam, da je pica uspela in da je želodček poln. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem