writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

05.07.2010, 09:22

clock-img

Anonimen

Prebrano, imaš odgovor...
Valda ni nobenega problema ;)

clock-img

05.07.2010, 09:28

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Arwenko jaz tudi mislim, da bi ti mogli upoštevati to, da si noseča. 

clock-img

05.07.2010, 09:31

clock-img

Anonimen

saj upoštevajo. pa potem imaš ko rodiš na vsakega živorojenega otroka pravico za 1 leto dodatnega podaljšanja študija če se ne motim.

clock-img

05.07.2010, 09:33

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Ja, saj upam, da mi bojo. Bom videla, zdaj bom itak odposlala tole, pol pa videla dalje. Pač probala bom zvlečt kar se bo dalo, če ne pa pač ne...pol se bom pač morala dogovarjat, da to nekako po obrokih plačujem. 

clock-img

05.07.2010, 09:35

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Arwenko koliko pa ti še manjka do konca?

clock-img

05.07.2010, 09:51

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

1 redni izpit (samo seminarska z ustnim zagovorom), 2 diferencialna (ta sta težka ful) in pač magistrska naloga. 

clock-img

05.07.2010, 09:54

clock-img

lidik

pencil-img

3706

o jaz držim pesti, da ne bodo komplicirali in pa seveda da ti čimprej uspe to skoz spravit. 

clock-img

05.07.2010, 10:27

clock-img

Anonimen

Jop, se pridružujem pestkam!!!

Kje so pa danes vse ostale??!!

clock-img

05.07.2010, 10:29

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja ne vem...se tudi jaz sprašujem. user posted image

clock-img

05.07.2010, 10:30

clock-img

Anonimen

danes je zatišje, zgleda, da imajo vse delo. jaz bom pa tudi šla počasi na kavo pa po malico...

clock-img

05.07.2010, 10:31

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

hja, res je prav mirno danes, ne samo tukaj, ampak tudi na ostalih forumih se mi zdi user posted image

clock-img

05.07.2010, 10:34

clock-img

lidik

pencil-img

3706

kaj si boš kupila za malico? Jaz bom danes šla tudi v trgovino. 

clock-img

05.07.2010, 10:36

clock-img

Anonimen

Arwenko: sem jaz tudi opazila...

lidik: hmm verjetno kar kakšen rogljiček in obvezno tekoč jogurt. Jogurt spijem vsaj en na dan zaradi prebave...

clock-img

05.07.2010, 10:39

clock-img

lidik

pencil-img

3706

jaz pa jogurt spijem vedno zjutraj. Skoz pa ne morem. user posted image Pol mi pa idej zmanjka. user posted image

Aja Arwenko veš sem se zadnjič spomnila da ti kupiš tisto narezano sadje v sparu. No naj ti povem, da ta naš ni tako napreden, ker ga nimajo. user posted image

clock-img

05.07.2010, 10:48

clock-img

Oxer

pencil-img

81

Dan. user posted image

Jaz bi brez narezanega sadja v s...u bila krepko prikrajšana za ananas, ki ga obožujem.

Bi še katera zdejle drnjohala v postelji???user posted image Še sreča, da je poletje in je v službi bolj na easy, ker lahko vsake tolko časa za minuto ali dve zaprem oči. user posted image

clock-img

05.07.2010, 10:52

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hmmm kaj pa vem, drnjohala ravno ne bi, bi pa sigurno kaj druga počela, kot tu v službi čas zapravljala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, ne vprašaj kako je mene razjezilo ker ni tega sadja pri nas. Mislim adijo pamet, še vedno smo daleč zadaj. user posted image

clock-img

05.07.2010, 10:58

clock-img

Eruvande

pencil-img

110

Jaz sme bila pa danes ze 2x v zdravstvenem. Sem mogla dat kri za ščitnico (pred in po tableti). Jutri imam 3d morfologijo pri Gašperlinovi, v petek sem si pa izborila zobozdravnico. Še sreča, da imam dopust...če ne, ne vem, kako bi me gledali v službi ;) Zobozdravnica gre drug teden na dopust in je ni do srede avgusta...mene pa vsake toliko časa špika v enem zobu. Upam, da ni hujšega, ker kolikor vem, nam ne sme dat inekcije, ne?

< Sporočilo je popravil Eruvande -- 5.7.2010 10:59:02 >

clock-img

05.07.2010, 11:07

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Jaz pa sem danes samo do 13h tukaj, ker šibam na sestanek v Lj, jutri sem pa tudi cel dan v Lj, seveda se moram za te sestanke tudi pripravit in seveda mi zmankuje časa...grrrr...user posted image

Zdaj si pa grem kr tukaj v pekarno po neko štručko, ne zdržim več brez.

Drugače pa faza najhujše zaspanosti je pri meni že mimo, se je zdaj prešaltala v malo manjšo, skoraj normalno zaspanost, glede na to, da sem zaspančke že po naravi. Mene je samo strah, kako bo z user posted image , ker po kakšnem tednu pomanjkanja spanca se jaz fizično čisto vsujem, upam da me bo adrenalin gor držal vsaj user posted image

clock-img

05.07.2010, 11:08

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: Eruvande
Upam, da ni hujšega, ker kolikor vem, nam ne sme dat inekcije, ne?

Jaz vedno pozabim vprašati svojega G, kako je s to inekcijo. Ker predno sem ugotovila da sem N me je moj zobozdravnik naročil in povedal da bova en zob popravljala, da sej naj nič ne skrbim, da bom itak dobila inekcijo, ker drugače bo bolelo ko user posted image . No in en teden pred terminom jaz ugotovim da sem N in seveda se tja niti ne odpravim. Zdaj pa vedno pozabim vpfrašati G ali lahko dobim inekcijo ali ne.

clock-img

05.07.2010, 11:14

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Pušenjak je enkrat napisal, da lokalna inekcija od zobarja nikakor ne škodi...nimam pa zdaj časa iskat njegovega konkretnega odgovora. 

clock-img

05.07.2010, 11:32

clock-img

Anonimen

No tudi v našem Šparu niso tako napredni, da bi imeli narezano sadje. Sem ga že parkrat iskala. Pa včasih so imeli vsaj one solate ko so s prelivom pakirane, zdaj je pa še to šlo v maloro... user posted image

Tako da "mlatim" polnozrnato žemljo s kuhanim pršutom, sirom pa tekočim jogurtom. Mmmmm tud ok user posted image

clock-img

05.07.2010, 11:36

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Arwenko hvala ti. Sej jaz bom počakala do 19. do pregleda, pa ga takrat vprašam. Bomo videli kaj bo rekel in če reče da ne škodi, se naročim. user posted image

T.Z.
zdaj si mi pa lušte naredila.

clock-img

05.07.2010, 11:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

T.Z. zdaj si mi pa lušte naredila.

nalašč, da veš. zato ker si jih ti meni zjutraj. mmmm pa kavica je tudi pasala ;)

clock-img

05.07.2010, 11:46

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

T.Z. zdaj si mi pa lušte naredila.

nalašč, da veš. zato ker si jih ti meni zjutraj. mmmm pa kavica je tudi pasala ;)

prava lisica si ti !!! Sej jaz tudi grem kmalu. user posted image

clock-img

05.07.2010, 12:00

clock-img

Eruvande

pencil-img

110

Jaz sem si pa mal prej naredila smoothie iz gozdnih jagod, domačih malin in banane...pa mal sladoleda noter :) Si lahko privoščim, ko sem doma. V službi imamo pa tak tam prehrano, tak da nimam kej veliko zbirat. Kar je tisti dan na jedilniku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem