IZVIRNO SPOROČILO: obcinarka
ampak moj pravi.... vse bova nardila... ja, ja, ja, ja.... bom poročala
ti kar verjemi, da bota res. moj je bil prve mesece kot riba, res. nič od nič od njega kar se tiče priprav. pop

evala sem, brez heca. bolj sem mu razlagala, da jaz okrogla, okorna in utrujena ne mislim NIČ več "takega" početi, bolj me je čudno gledal. no zdaj pa on lepo štima stvari, čedalje bolj je organiziran kar se tega tiče in na koncu bo res mesec pa pol pred rokom vse poštimal. to zadnje beljenje itd verjetno res čisto sam, ker mu jaz ne bom mogla več pomagati ampak bo pa...
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30
Pa glede tega novega gela je bil govor baje se super obnese in da res pomaga pri porodu(lsamo tukaj je baje vprašaj ali res pomaga ali pa je to samo filing, ker si ga uporabil, to še ni čisto opredeljeno? )
kakšen gel? kaj sem jaz to prespala v mš??
IZVIRNO SPOROČILO: urskaf
Glede beljenja. Tudi midva sva pri prvem belila zadnji mesec moje nosečnosti. Ti povem, da ni bilo glih fino. Moj je belil, jst sem pa sedela potem na tleh in pucala za njim. Takrat bi se najraje kr kotalila okoli, sem že sedela težko.
aha, verjamem. no mi2 sva vse razen dnevne že poštimala. tukaj naju je pa nekaj zafrkavalo vreme, potem je imel moj izpite pa se je učil, zdaj je nekaj pri mami pomagal, ampak to se res ni moglo prestaviti ker ni bilo samo od nje odvisno,... no zdaj bo pa menda res dnevna na vrsti. ampak razmišljam, da bi zatežila, da bi se začelo delati pred dopustom pa da imava potem 14dni dopusta res samo za užitek - čeprav nikamor ne greva.
< Sporočilo je popravil T.Z. -- 6.7.2010 9:40:51 >