cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dolenjke, 3,. del

clock-img

24.06.2010, 21:04

clock-img

rea27

pencil-img

1776

oooj..

ja čestitke še z moje strani...vsem slavljencem in naši Živki, ki je naredila izpit!!!!

no, jst se tudi poslavljam..gremo na morje...sicer bomovikendaši ampak..tudi to je nekaj..bomo vidl če folgamo :)

papa

rea27

clock-img

24.06.2010, 21:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.06.2010, 22:07

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hvala rea, hvala štrumfa.
Tudi jaz grem pakirat jutro odrinemo v Novigrad, do torka.

Živka čestitke za izpit, vidiš da zmoreš user posted image user posted image user posted image

Pomorščakinje, vse ki greste na morčka - uživajte in se načofajte še za nas.....

Ati in Manca se zahvaljujeta za vse čestitke....hvala vsem.

No, mi pa bomo izkoristili 25.6. - gremo v Zagreb v Zoo.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

24.06.2010, 22:09

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: potty

Vse najboljše Manci!!! user posted image user posted image  Madonca kaj se je obrnilo to leto! Se še kot da bi bilo včeraj spomnim, kako smo čakal to vašo princesouser posted image . Ja, pa očiju tut vse najboljše!

Lepo user posted image  ja jaz se tudi user posted image user posted image user posted image  zdaj ob tej uri pred enim letom, sem jo že držala v naročju.

clock-img

25.06.2010, 15:49

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

5ra8 - ka sta danes tekala pa Ob težki vodi proti Šmihelu? Ti in tvoj user posted image ? Pa še nekdo je bil s kolesom user posted image

ja pa kje si se ti skrivala?? user posted image v grmu? user posted image user posted image

ja to smo bli mi user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

clock-img

25.06.2010, 20:43

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

5ra8 - ka sta danes tekala pa Ob težki vodi proti Šmihelu? Ti in tvoj user posted image ? Pa še nekdo je bil s kolesom user posted image

ja pa kje si se ti skrivala?? user posted image v grmu? user posted image user posted image

ja to smo bli mi user posted image

Mimo smo se peljali-nasproti, smo se vračali proti domuuser posted image

živka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2010, 22:35

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

joj Alex, drugič potrobi user posted image

ko laufam po cesti moram itak samo na psa gledat da mi ne bo pod kasno avto skocu, pa podit moram stran vse tiste cucke tam ki so odvezani user posted image

clock-img

27.06.2010, 18:37

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

Helou

evo vikend paket je domauser posted image user posted image user posted image

blo je super, fenomenalno, bi šla prec nazajuser posted image
Taja je plavala, čofotala in dobola 2 zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej grem pa mal podolgemuser posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 08:38

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

Čebela tole je za Gregorja:

VSE NAJBOLJŠE ZA TE,
VSE NAJBOLJŠE ZA TE,
VSE NAJBOLJŠE DRAGI GREGOR,
VSE NAJBOLJŠE ZA TEuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 08:42

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

o hvala štrumfa

Life is to short for the wrong decision

clock-img

28.06.2010, 14:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.06.2010, 22:52

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Mi smo bili pa 25. v ZOO-ju v Zagrebu, se definitivno splača zapeljat, vstopnine za otroke pod 7 let ni - gratis, za odrasle pa ugodno 30 kun, pa veliko živali :-)))

Včeraj smo bili pa peš na Gorjancih (Gospodična) - 1h hoje gor, pa malo manj nazaj....

clock-img

28.06.2010, 22:53

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

imejte se.....

clock-img

29.06.2010, 09:03

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

jutro

moj črviček še kar spi...

Uau Princeska, mi smo rekli da bi šli pa ta vikend user posted image user posted image user posted image

Razgovor: vse podrobnosti izvem jutri user posted image

Cukr, LeeAnn in ostale ... where are youuser posted image user posted image

clock-img

29.06.2010, 12:29

clock-img

rea27

pencil-img

1776

mi smo tudi nazaj...
superskooooooo je blo...gremo šeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

29.06.2010, 23:24

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Uau Princeska, mi smo rekli da bi šli pa ta vikend user posted image user posted image user posted image

Razgovor: vse podrobnosti izvem jutri user posted image

No, pa pejte - a ruzak posodmo user posted image user posted image user posted image user posted image

good luck za razgovor....

clock-img

29.06.2010, 23:25

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

mi smo tudi nazaj...
superskooooooo je blo...gremo šeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

le pojdite in le izkoristite.....

jst sm prov jezna, ko v tur.delam in ne morem na morje zarad dela user posted image  sej bo bolje, ne bom jamrala....

clock-img

30.06.2010, 07:12

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

pozdravljene,

smo nazaj iz morja. ne morm vam opisat z besedami, ampak v glavnem bilo je nepozabno. takšnga dopusta še nism mela. bla bi dol kr en mesec, ker 10 dni preveč hitro mine.

najprej najlepša hvala za patricijino čestitko. naju je lepo pogostila-peljala na ribjo plato, tko da se je izkazalauser posted image . v soboto pa bomo mel doma fešto za njen rd, tko da bo pestro.

ju3 pa je moj 1.delovni dan in se mi kar bruha, ker oseba, katera me nadomešča, me skuša zrint in sicer tko, da bi lepo brez službe ostala. noben se ne razume z njo, tko da najbrž je res mal čudaška. ampak bomo že. ni mi pa vseen, ker kot kolektiv smo se vedno dobro razumel, zdej pa ona štalo dela.

nč šibam nardit zajtrk, ker patricija kličeuser posted image

lepo se imejte, nism imela časa, da vse počekiram, ker sm mal u gužvi.

pa pa

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

clock-img

30.06.2010, 09:01

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

Kaminek upam da se vse uredi po tvojih željah, super za čudovit dopustuser posted image user posted image

me smo danes mal poteglneuser posted image user posted image   zdaj pa čakam telefonski klicuser posted image user posted image mal živčki delajo svoje

grem pospravlat ker naša šjora že vse tko lepo razmeče sa bom vsak cajt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 09:05

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Dober dan še od mene user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste uživali na morju in ki še bosteuser posted image user posted image user posted image  . Mi pa šele avgusta, če bo vse po sreči. Smo pa ta vikend postavili bazen in "odprli" kopalno sezonouser posted image

štrumfek - da čimprej slišiš dobro novico

kaminek - SREČNO jutri user posted image

Gremo delat naprej, dokler še ni tako vročeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 09:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2010, 13:21

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

živka: bili smo v Tučepih, J Dalmacija. prekrasno, sam za v glavni sezoni ni za bit, ker si kot sardelca. je pa zeloooooo lepo. dons se bom spravla pečt torto, ker ne bom mela tolk cajta zarad službe. slikce objavim, ko bojo nastale.

alex: sej bomo vidl, kako se bo ta moja zgodba odplela. drgač pa kdor jezika špara kruha strada, tko da bo to kr prou pršlo v teh dnehuser posted image user posted image

štrumfek: naj te živčki ne dajejo, vse se zgodi z razlogom. šparej živce user posted image . pa da se ti uredi glede službe, sicer s sept. bo najbrž več prostih del. mest

rea: je pasalo, a ne?user posted image user posted image

men je pa možek glih kar lase premalal, da ne bom mela narastkauser posted image . je bil tko pedanten, vsak lasek posebej, pa da ni cukal. sm si misnla, bi jst tko žk,žk,žk, nardila, lase skup zmetala in prečesala in ekola. user posted image user posted image user posted image sm čist zadovolja, da ga lohk za to porabm, mi mora kr velikrat še jih preštrihat, da mi vrne milo za žajfo, k ga strižem.user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

clock-img

30.06.2010, 18:19

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

men je pa možek glih kar lase premalal, da ne bom mela narastkauser posted image . je bil tko pedanten, vsak lasek posebej, pa da ni cukal. sm si misnla, bi jst tko žk,žk,žk, nardila, lase skup zmetala in prečesala in ekola. user posted image user posted image user posted image sm čist zadovolja, da ga lohk za to porabm, mi mora kr velikrat še jih preštrihat, da mi vrne milo za žajfo, k ga strižem.user posted image

Jst tud mojga strižem, da bi pa on mene barval? Je reku ni šans user posted image user posted image

Morm ga nahecat mal :D

jst bi tud morjeeeeeeeeeee...bo treba počakakat še ene 4 tedne. user posted image

clock-img

01.07.2010, 07:50

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

Jst tud mojga strižem, da bi pa on mene barval? Je reku ni šans user posted image user posted image

Morm ga nahecat mal :D

jst bi tud morjeeeeeeeeeee...bo treba počakakat še ene 4 tedne. user posted image

Nič bit žalosta, jaz bom čakala morje še mal več kot 4 tedneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2010, 09:33

clock-img

5ra8

pencil-img

1966

ja ja se bom tolažla s tem da ma Alex še več za čakat user posted image

Zdej sem šla spet dvakrat mim bajte, pa nbenga zuni user posted image . Zmer se grešimo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem