IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
izguba službe....v življenju se vse zgodi z razlogom in tudi to se je očitno "moralo".....nič gremo naprej, solze ne pomagajo...pred mano so gotove nove priložnosti....jutri bo nov dan.....
ja prav ste prebrale, danes mi je šef plačal kavico in prinesel odpoved....nič nisem prej vedela, cca. 14 dni nazaj mi je še zatrjeval, da imam službo in da sem premeščena....
jutri zadnjič delam....
priporočil me je nekam v nm, vendar ni 100%....
nič pod tuš in k dragemu
besede, besede, besede,...dejanj ta veliki ne uporabljajo in da bi še svoje obljube izpolnil, je že višek. to se zdej dogaja, žal. najlažje je postavt delavca na cesto, čisto brezčutno,..tle smo zdej...bljak, fuj,...
princesi, ni kej, vse bo prišlo ob pravem času. včasih človek misli, zakaj ni že dobil nove službe, pa kaj je narobe z menoj,noben me ne mara,..., pa vendar ni tako. vse mora dozoret, včasih tud v glavi posameznika in tko kot so že predhodnice napisale, ne se dat, družina je prva, katera ti je v oporo in ti njim. vse preveč mislimo samo na denar, ampak vam povem, če bi mogla vsak dan krompir jest, bi ga raje, kot pa eno živčno vojno igrala na šihtu. po tem te sam glava boli, pa še kakšno bolezen se nalezeš.
glavo pokonci. če mi pride kaj na uho za službo, ti sporočim.
drži se!