IZVIRNO SPOROČILO: rea27
naročam next...lih dela!!!!
No, če ti rata bom prav vesela. Sem šla zadnjič v Betino prodajalno tukaj v Črnomlju, ker Jakobova garderoba kar kriči po spodnjem perilu

. Mali mulo je zrasel, pa gatke odtise puščajo, izpod spodnjih majčk pa popek ven rine

. In, kako sem bila nabavna?

Upam, da ta smajli pove vse. Vzela sem mu en kompletek boksarice in majčko v zeleni barvi, sicer v znižanju in s tem za razumno ceno, ampak v znižanju sam ena barvna kombinacija. In kaj naj mu vzamem pet enakih kompletov?

V drugih barvah pa pregrešno drago. Sej imam rada svojga otroka, ampak cca 15 eur pa ne dam za ene gatke in majčko. Pa mi prinese prijazna prodajalka iz skladišča ene take čist navadne bele spodnje majčke (2,02eur/kom). Najmanjša cifra je 4, realno pa majčka tako velika, da bi jo lahko skor moj Nik oblekel. Ajde, pa ker hudič v sili muhe žre, vzamem eno za pokušino v globokem upanju, da se skrči s pranjem (sušilca pa zdej več nimam

). Pranje žal ni pomagalo nič, majica je še vedno ogromna, tako da jo bo treba babici odnest, da jo čez sušilca spusti. Material pa....no, sej je 100% bombaž, ampak ta bombaz je tut očitno lahko res v 100 in 1 obliki.
Alex - če se prav spomnim, si ti enkrat naročevala spodnje perilo pri nextu za Aleksa. Predvidevam pa, da je fensi šmensi, kot se za next spodobi. Če je tako kot ostala roba, bom verjetno spet več kot zadovoljna. V Beti pa res ne grem več. Pa se čudijo da je naša tekstilna panoga v k....