cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

12.04.2010, 14:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.04.2010, 14:59

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: majch

jaz sem na začetku dajala aptamil, potem novalac, oba za prebavo, zdaj spet aptamil, vmes sem kupila enkrat hipp, tako da vse živo...user posted image . Moram enkrat probat novalac vanilija. Bi pa rekla, da eni mlekci res malo lepše dišijo od drugih...morda to tvojega malčka moti.

Hvala. Možn, da ga moti vonj. Bom kupila še novalac, pa da vidim. Sem mu zjutraj in zvečer ponudila mleko, ni šlo. Potem mu dam čaj, spije celo flaško.

NE KUPUJ, ti ga jst odstopim NOVALAC II skor še cela škatla. Ti ga lahko v sob. prinesem,če ni prepozno???

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

12.04.2010, 15:16

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

Potty  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in cel kup user posted image da se vam stanje imprej normalizira

clock-img

12.04.2010, 15:21

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

stisnte svoje bubančke k sebi in jim zašepetajte, kolk jih mate rade. pomaga!user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 15:41

clock-img

somic

pencil-img

1241

potty user posted image user posted image user posted image

kako so lahko takšni da matrajo otročka. držim pesti da bo kmalu bolje

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

12.04.2010, 15:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: somic

jutri moram klicat g, ker imam ene težave, pa me ja kar malo strah kako se bo končalo... user posted image user posted image  

bo že...

držim pesti

clock-img

12.04.2010, 15:59

clock-img

rea27

pencil-img

1776

jaknik/potty..midve mava isti tajming..madoniš..dej, da se vse čimhitreje znormalizira..revček bogi!!

rea27

clock-img

12.04.2010, 16:00

clock-img

rea27

pencil-img

1776

aja, rrjevke imate mail na gmail ali podobnih mailih....user posted image user posted image

rea27

clock-img

12.04.2010, 16:03

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

aja, rrjevke imate mail na gmail ali podobnih mailih....user posted image user posted image

nič ni

clock-img

12.04.2010, 16:06

clock-img

Anonimen

jst nimam

clock-img

12.04.2010, 16:06

clock-img

somic

pencil-img

1241

IZVIRNO SPOROČILO: nya

jutri moram klicat g, ker imam ene težave, pa me ja kar malo strah kako se bo končalo... user posted image user posted image  

bo že...

držim pesti

ja, hvala, me je kar groza user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

12.04.2010, 16:07

clock-img

Anonimen

bo že...

držim pesti

ja, hvala, me je kar groza user posted image user posted image

lahko na zs, če bi rada povedala, da daš ven iz sebe

clock-img

12.04.2010, 16:09

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Potty  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in cel kup user posted image da se vam stanje imprej normalizira

Tale koš pikepok naj bo za vse, ki jih rabite....
Štrumfek, sorry k sem jih ukradla ;-)

Potty držte se ...
Rea držte se....
Somic...drži se...držimo pesti, da ni hujšega

clock-img

12.04.2010, 16:12

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

nič ni

aja, rrjevke imate mail na gmail ali podobnih mailih....

jst nimam

moj g - emajl tud ni nič dobil od tetke Reje user posted image user posted image user posted image si stisnila del_ete namesto send?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 12.4.2010 16:13:28 >

clock-img

12.04.2010, 16:20

clock-img

majch

pencil-img

1422

jaz sem dobila mail, tak da rea, nekaj si poslalauser posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

12.04.2010, 16:22

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

lucky you user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 16:26

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

no cote speglane, otrok drugo rundo spi, po taveliko sem že šibala, zdej pa čakam kdaj se dedec domov primaje z nahrbtnikom za nošenje (kupili Deuter Kid II novega - mislim da direkt od uvoznika in je cenejši kot na spletu), če bo katera od vas rabla nahrbtnik II ali pa III naj se name spomni, pa ji povem kako ceneje do novega, ne bom javno delala reklame, da me ne izbrišejo, važi???
Živka hvala za tvojo ponudbo, samo smo ga kar kupili, ker ga bomo upam da na veliko uporabljali.

clock-img

12.04.2010, 16:27

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Tale koš pikepok naj bo za vse, ki jih rabite....
Štrumfek, sorry k sem jih ukradla ;-)

Ti ti princeska user posted image user posted image user posted image
ti jih kar "ukradi" samo da bodo vsem ki jih potrebujejo pomagale

clock-img

12.04.2010, 16:28

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

no cote speglane, otrok drugo rundo spi, po taveliko sem že šibala, zdej pa čakam kdaj se dedec domov primaje z nahrbtnikom za nošenje (kupili Deuter Kid II novega - mislim da direkt od uvoznika in je cenejši kot na spletu), če bo katera od vas rabla nahrbtnik II ali pa III naj se name spomni, pa ji povem kako ceneje do novega, ne bom javno delala reklame, da me ne izbrišejo, važi???
Živka hvala za tvojo ponudbo, samo smo ga kar kupili, ker ga bomo upam da na veliko uporabljali.

ej ti bejbika veš za kak dober (beri ugoden) dopust (julij, avgust) v dalmaciji?
pa še kak nasvet kam se najbolj splača it... jst nmam nobene pametne ideje user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 12.4.2010 16:36:27 >

clock-img

12.04.2010, 16:51

clock-img

rea27

pencil-img

1776

zdej pa so maili..za vas tri...hehhheehuser posted image user posted image

rea27

clock-img

12.04.2010, 16:53

clock-img

rea27

pencil-img

1776

hehe, ne boš verjela: točno njim trem sem spregledala poslat..heeheh...zato, ker našo štrumfo skos menjam z zmajčico, branko sem imela shranjeno pod nino, nyo pa pod matejo...skratka cel đumbus!!user posted image user posted image

rea27

clock-img

12.04.2010, 16:54

clock-img

kaminek

pencil-img

1728

ej ti bejbika veš za kak dober (beri ugoden) dopust (julij, avgust) v dalmaciji?
pa še kak nasvet kam se najbolj splača it... jst nmam nobene pametne ideje user posted image

kar se vremena tiče in tople vode je tko zdej ratal, da ne veš niti za 2 dni naprej, al bo tapravo vreme al ne. mi gremo malo nižje kot smo navajeni, tko da upam, da bo ok.

clock-img

12.04.2010, 16:55

clock-img

majch

pencil-img

1422

hehe, ne boš verjela: točno njim trem sem spregledala poslat..heeheh...zato, ker našo štrumfo skos menjam z zmajčico, branko sem imela shranjeno pod nino, nyo pa pod matejo...skratka cel đumbus!!user posted image user posted image

loluser posted image jaz si ravno zato pišem imena in priimke, ampak, ne boš verjela, še vedno kadaj ne vem, kdo je kdo. No, tak...da te potolažim, je đumbus naravno stanje stvari.

I'm back and I'm bad.

clock-img

12.04.2010, 18:40

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

potty - en kup user posted image za vasuser posted image . Naš nejc ima malo manj kot 10 kg, pa sva dobila Hiconcil 3/4 žličke na 8 ur.

princesi - ne bo prepoznouser posted image

rea - dobila mail.hvalauser posted image

somic -  tudi zate en kupuser posted image user posted image

clock-img

12.04.2010, 18:52

clock-img

potty

pencil-img

131

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

potty - en kup user posted image za vasuser posted image . Naš nejc ima malo manj kot 10 kg, pa sva dobila Hiconcil 3/4 žličke na 8 ur.

Kaj?! Svašta! Aljaž ima pa 10850g, pa je dobil 1/2 žličke na 8 ur (no, včeraj celo na 12 ur)user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem