IZVIRNO SPOROČILO: vaney
potty, o našem ZD in P nimam besed, mi je zmanjkalo komentarjev
No, men komentarjev še ni zmanjkal

, tako da živka, gre se za ZD Črnomelj. Je pa situacija taka, da imamo le eno otroško in eno šolsko zdravnico. No in ker je govora glih o otroški, naj povem, da mora ta ženska obdelat vse zdrave in vse bolne otroke, hkrati je doskrat še urgentna zdravnica med običajnim delovnim časom, pa kako nočno mora tut naredit, pa na kak dopust mora tut it, da se ji ne sfuzla

. Tako da je v bistvu največji problem v sistemu, ampak nadrapajo pa ga otroci in starši. Ma da moraš tri dni viset v ZD zarad ,,še sploh ne vem česa, ker menda tut vnetje ušes to sploh ni

,,. Pol pa še ena stara, zdolgočasena, zafustrirana, vsega naveličana sestra pride po SPET parih urah čakanja ven in reče:,, Mi vas zdej ne mormo vse obdelat,pa tut tle ne morte več sedet, ker pridejo po malci zdravi otroci. Pa itak vas pred eno ne bomo obdelal.,,
OMFG, pa ne me jeb.. Prvo si zjutrej rabila 20 min, da si me not poklicala in malemu naštimala vrečko, zdej ko se pa že dobri dve uri tle naokol klatim pa se končno spomniš, da mi prideš povedat, da naj čakam še do enih???!!! Kaj ti drek na možgane kaplja al kaj!!!???(to odebeljeno nisem izrekla naglas, ker bi dobila prepoved približevanja

). Tako da moj otrok ima nekaj, pa še ne vemo kaj, pa mal so mu doziranje zdravil narobe predpisal, pa taboril smo mal v ZD (naj povem, da mi je včeraj dragi tut sendvič tja prnesu in sem malcala sred laboratorija, ker bi me drugač kr pobral). Uh matr, sm še kr jezna.
Pa se opravičujem za vse slovnične napake, ampak sem pisala v efektu

.